reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

My juz po spacerku i po lekarzu, bakterie wedlug posiewu reaguja na podany antybiotyk wiec nie bedzie trzeba podawac innego..uffff :sorry:

zdec przytulam ..
[*]
Lena to jeszcze nie goraczka..obserwuj czy nie rosnie, bo taki stan to czesto wlasnie przez zabki

reklama
czesc Babeczki ;)
jaks jestem dzisiaj nieporadna, mialam tyle rzeczy zalatwic dzisiaj, wybrac si do banku,na uczelnie do rodzicow i do kolegi a w konsekencji bylam tylko w ciuchlandzie ;) ale za to fajniusie rzeczy kupilam, sobie kurtke i apaszke, a Kubusiowi duuuzo bluzeczek, ogrodniczki, jestem zachwycona zakupami, teraz sie rzeczy piora

a mezowi nawet sie nie przyznam, bo mnie ochrzani ze kase wydaje, a wlasnie sie staramy o kredyt, a ja znow na ciuchy wydaje ;) eh
zdec (*) dla Babci
aisa co sie stało z Twom koelga i czemu sluzba zdrowia winna?
cobra jak to ksiadz nie chce ochrzcic dziecka?????? w imie czego?

wszystkiego najlepszego dla Tymonka I Filipka

czesc Babeczki ;)
jaks jestem dzisiaj nieporadna, mialam tyle rzeczy zalatwic dzisiaj, wybrac si do banku,na uczelnie do rodzicow i do kolegi a w konsekencji bylam tylko w ciuchlandzie ;) ale za to fajniusie rzeczy kupilam, sobie kurtke i apaszke, a Kubusiowi duuuzo bluzeczek, ogrodniczki, jestem zachwycona zakupami, teraz sie rzeczy piora

a mezowi nawet sie nie przyznam, bo mnie ochrzani ze kase wydaje, a wlasnie sie staramy o kredyt, a ja znow na ciuchy wydaje ;) eh
zdec (*) dla Babci
aisa co sie stało z Twom koelga i czemu sluzba zdrowia winna?
cobra jak to ksiadz nie chce ochrzcic dziecka?????? w imie czego?

wszystkiego najlepszego dla Tymonka I Filipka

wiesz jak to na wsi,ktos cos powie,ktos cos doda i wychodzi nowa historia..

chodzi o to ze dowiedzial sie ze wybrana przez nas chrzestna (innej z reszta nie mamy) mieszka z przyszlym mezem , nie pomogly tlumaczenia ze w czerwcu maja slub.
pow ze mamy znalesc inna chrzestna,albo ona ma zostawic tego faceta.wiec doszlam do wniosku ze ksiadz jest walniety na leb..
aa i cennik! 500zl za chrzest,za slub chcial 900zl,ale mielismy w innym kosciele..

wiesz jak to na wsi,ktos cos powie,ktos cos doda i wychodzi nowa historia..

chodzi o to ze dowiedzial sie ze wybrana przez nas chrzestna (innej z reszta nie mamy) mieszka z przyszlym mezem , nie pomogly tlumaczenia ze w czerwcu maja slub.
pow ze mamy znalesc inna chrzestna,albo ona ma zostawic tego faceta.wiec doszlam do wniosku ze ksiadz jest walniety na leb..
aa i cennik! 500zl za chrzest,za slub chcial 900zl,ale mielismy w innym kosciele..

boszzzz!!!!!!!! aleksiadz, pierwszy raz slysze o czyms takim, jakis ze sredniowiecza ;D
a w innym kosciele mozecie ochrzcic?

witam się :)
przeczytałam z 30 stron... na bb się szpitalnie zrobiło :/ dzieciaczki chorują, bidulki :/ duuuużo zdrówka dla nich!

zdec- współczuję :(
[*]

perfecta- zapisałam kolejne Twoje przepisy i w przyszłości wykorzystam :) nie pamiętam czy sie chwaliłam -robiłam już Twoje krewetki w panierce piwnej i skrzydełka z kfc :) pyyychaaaaa

cobra- jej 500 za chrzest??? u nas też ksiądz strasznie łasy na pieniążki ale wystarczy mu "co łaska" 300, i niby wymagania też ma takie ostre ale dzień przed chrztem mówi do nas- wszystkie dokumenty i ofiara mają być w kopercie, którą dajecie mi przed samym chrztem, przypuszczam że do dokumentów nawet nie zajrzał tylko do koperty czy ma być pełna i ładna wersja chrztu czy okrojona :)

nie.trzeba miec zgode od ksiedza ze swojej parafii a on nie da.

rety, ja pierdykam! to on woli zeby dziecko bez chrztu po swiecie chodzilo? co dziecko winne?
kolezanka mojej mamy kiedys wrocila z jakiejs zagranicznej wycieczki z brzuchem i ksiadz nie chcial ochrzcic dziecka, bo powiedzial, ze to bękart i nigdy zbawiony nie bedzie!!!!! ale ochrzcili go bez problemu w innym kosciele, ale to dawno bylo, bo teraz dzieciak ma 22 lata, ale jak widac niektorzy księża nie ida z postepem eh

Cześć:-D:-D
a ja w końcu znalazłam kogoś do sprechania:-) i dziś idę, 24latek ciekawe czy ciacho:rolleyes::rolleyes::rolleyes2::rolleyes2:

MagdaM
- pewnie z 2 dni i skręcanie opanuje:-D

aisa - super, ze gdzieś wyjdziesz:tak: a jak wasz spotkanie z Cobra?

hefi - coś niepokojące te wymioty:-( mam nadzieję, że to nic niepokojącego

koriander - bardzo się cieszę, ze nie trzeba nowego antybiotyku! A jak Lilcia?

Sto lat dla Tymka i Filipka!

mama kubulki - ten kolega omdlal w samochodzie wiec pojechal do szpitala. Tam go nie przyjeli.... poszedl do lekarza i w sumie nie zrobili mu zadnych badan. Dwa dni pozniej znow omdlał, potem zemdlał i juz go nie obudzili. Zmarł w karetce. Zator płucny. Sekcja zwłok wykazała, że gdyby go zatrzymali w szpitalu w ten dzien co pojechał i zrobili mu serie badań to by go uratowali. Teraz moja kolezanka zeznawała jako swiadek bo jest podobno sprawa w sądzie.

Dzis kończyłby 30 lat. Moja koleżanka ma dzis pewnie doła bo tel nie odbiera...

gosiagro - umówiłam sie z koleżanką w PLAZIE , tam mozna wypic kawe, cos zjesc, albo isc do kina. Zobacze. Takze w czwartek od 16 mnie nie ma do wieczora. Wyłanczam komórke zeby nikt mi du..y nie zawracał ;) A z Cobrą to sie jeszcze nie spotkałysmy ale teraz poprawiła sie pogoda to pewnie w końcu sie uda :) Nie, cobra? :)

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny, nie wiem czy zauwazylyscie, ze wreszcie udalo mi sie sie pozbyc zdjecia sw. Mikolaja z suwaczka ;0 ufff co za ulga, powinnam jajko wielkanocne wstawic, a wtedy by do wakacji było z moim tempem, dzieki zyraffkoza podpowiedz

aisa przykra sprawa z tym kolega, a w szpitalach czasem miejsc brakuje

Ostatnia edycja:
Do góry