reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

My juz po spacerku i po lekarzu, bakterie wedlug posiewu reaguja na podany antybiotyk wiec nie bedzie trzeba podawac innego..uffff :sorry:

zdec przytulam ..
[*]
Lena to jeszcze nie goraczka..obserwuj czy nie rosnie, bo taki stan to czesto wlasnie przez zabki

reklama
czesc Babeczki ;)
jaks jestem dzisiaj nieporadna, mialam tyle rzeczy zalatwic dzisiaj, wybrac si do banku,na uczelnie do rodzicow i do kolegi a w konsekencji bylam tylko w ciuchlandzie ;) ale za to fajniusie rzeczy kupilam, sobie kurtke i apaszke, a Kubusiowi duuuzo bluzeczek, ogrodniczki, jestem zachwycona zakupami, teraz sie rzeczy piora

a mezowi nawet sie nie przyznam, bo mnie ochrzani ze kase wydaje, a wlasnie sie staramy o kredyt, a ja znow na ciuchy wydaje ;) eh
zdec (*) dla Babci
aisa co sie stało z Twom koelga i czemu sluzba zdrowia winna?
cobra jak to ksiadz nie chce ochrzcic dziecka?????? w imie czego?

wszystkiego najlepszego dla Tymonka I Filipka

czesc Babeczki ;)
jaks jestem dzisiaj nieporadna, mialam tyle rzeczy zalatwic dzisiaj, wybrac si do banku,na uczelnie do rodzicow i do kolegi a w konsekencji bylam tylko w ciuchlandzie ;) ale za to fajniusie rzeczy kupilam, sobie kurtke i apaszke, a Kubusiowi duuuzo bluzeczek, ogrodniczki, jestem zachwycona zakupami, teraz sie rzeczy piora

a mezowi nawet sie nie przyznam, bo mnie ochrzani ze kase wydaje, a wlasnie sie staramy o kredyt, a ja znow na ciuchy wydaje ;) eh
zdec (*) dla Babci
aisa co sie stało z Twom koelga i czemu sluzba zdrowia winna?
cobra jak to ksiadz nie chce ochrzcic dziecka?????? w imie czego?

wszystkiego najlepszego dla Tymonka I Filipka

wiesz jak to na wsi,ktos cos powie,ktos cos doda i wychodzi nowa historia..

chodzi o to ze dowiedzial sie ze wybrana przez nas chrzestna (innej z reszta nie mamy) mieszka z przyszlym mezem , nie pomogly tlumaczenia ze w czerwcu maja slub.
pow ze mamy znalesc inna chrzestna,albo ona ma zostawic tego faceta.wiec doszlam do wniosku ze ksiadz jest walniety na leb..
aa i cennik! 500zl za chrzest,za slub chcial 900zl,ale mielismy w innym kosciele..

wiesz jak to na wsi,ktos cos powie,ktos cos doda i wychodzi nowa historia..

chodzi o to ze dowiedzial sie ze wybrana przez nas chrzestna (innej z reszta nie mamy) mieszka z przyszlym mezem , nie pomogly tlumaczenia ze w czerwcu maja slub.
pow ze mamy znalesc inna chrzestna,albo ona ma zostawic tego faceta.wiec doszlam do wniosku ze ksiadz jest walniety na leb..
aa i cennik! 500zl za chrzest,za slub chcial 900zl,ale mielismy w innym kosciele..

boszzzz!!!!!!!! aleksiadz, pierwszy raz slysze o czyms takim, jakis ze sredniowiecza ;D
a w innym kosciele mozecie ochrzcic?

witam się :)
przeczytałam z 30 stron... na bb się szpitalnie zrobiło :/ dzieciaczki chorują, bidulki :/ duuuużo zdrówka dla nich!

zdec- współczuję :(
[*]

perfecta- zapisałam kolejne Twoje przepisy i w przyszłości wykorzystam :) nie pamiętam czy sie chwaliłam -robiłam już Twoje krewetki w panierce piwnej i skrzydełka z kfc :) pyyychaaaaa

cobra- jej 500 za chrzest??? u nas też ksiądz strasznie łasy na pieniążki ale wystarczy mu "co łaska" 300, i niby wymagania też ma takie ostre ale dzień przed chrztem mówi do nas- wszystkie dokumenty i ofiara mają być w kopercie, którą dajecie mi przed samym chrztem, przypuszczam że do dokumentów nawet nie zajrzał tylko do koperty czy ma być pełna i ładna wersja chrztu czy okrojona :)

nie.trzeba miec zgode od ksiedza ze swojej parafii a on nie da.

rety, ja pierdykam! to on woli zeby dziecko bez chrztu po swiecie chodzilo? co dziecko winne?
kolezanka mojej mamy kiedys wrocila z jakiejs zagranicznej wycieczki z brzuchem i ksiadz nie chcial ochrzcic dziecka, bo powiedzial, ze to bękart i nigdy zbawiony nie bedzie!!!!! ale ochrzcili go bez problemu w innym kosciele, ale to dawno bylo, bo teraz dzieciak ma 22 lata, ale jak widac niektorzy księża nie ida z postepem eh

Cześć:-D:-D
a ja w końcu znalazłam kogoś do sprechania:-) i dziś idę, 24latek ciekawe czy ciacho:rolleyes::rolleyes::rolleyes2::rolleyes2:

MagdaM
- pewnie z 2 dni i skręcanie opanuje:-D

aisa - super, ze gdzieś wyjdziesz:tak: a jak wasz spotkanie z Cobra?

hefi - coś niepokojące te wymioty:-( mam nadzieję, że to nic niepokojącego

koriander - bardzo się cieszę, ze nie trzeba nowego antybiotyku! A jak Lilcia?

Sto lat dla Tymka i Filipka!

mama kubulki - ten kolega omdlal w samochodzie wiec pojechal do szpitala. Tam go nie przyjeli.... poszedl do lekarza i w sumie nie zrobili mu zadnych badan. Dwa dni pozniej znow omdlał, potem zemdlał i juz go nie obudzili. Zmarł w karetce. Zator płucny. Sekcja zwłok wykazała, że gdyby go zatrzymali w szpitalu w ten dzien co pojechał i zrobili mu serie badań to by go uratowali. Teraz moja kolezanka zeznawała jako swiadek bo jest podobno sprawa w sądzie.

Dzis kończyłby 30 lat. Moja koleżanka ma dzis pewnie doła bo tel nie odbiera...

gosiagro - umówiłam sie z koleżanką w PLAZIE , tam mozna wypic kawe, cos zjesc, albo isc do kina. Zobacze. Takze w czwartek od 16 mnie nie ma do wieczora. Wyłanczam komórke zeby nikt mi du..y nie zawracał ;) A z Cobrą to sie jeszcze nie spotkałysmy ale teraz poprawiła sie pogoda to pewnie w końcu sie uda :) Nie, cobra? :)

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny, nie wiem czy zauwazylyscie, ze wreszcie udalo mi sie sie pozbyc zdjecia sw. Mikolaja z suwaczka ;0 ufff co za ulga, powinnam jajko wielkanocne wstawic, a wtedy by do wakacji było z moim tempem, dzieki zyraffkoza podpowiedz

aisa przykra sprawa z tym kolega, a w szpitalach czasem miejsc brakuje

Ostatnia edycja:
Do góry