reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie,

Tak wchodzę i patrzę że o mnie mowa:p
Nadal ze snajpera korzystam, super sprawa szczególnie gdy nie można licytować.

Wpadłam tylko na chwilke i zaraz wracam do pracy.
Moja babcia zmarła w czwartek:( Męczyła się całą noc i poranek:(
Zostajemy teraz na stałe z moją mamą.
W związku z tym pytanie do dziewczyn Wrocławskich, czy ktoraś z was nie zna jakieś rodzinki najlepiej z dzieckiem, która potrzebowałaby wynająć mieszkanko? To nasze malutkie które widziałyście. W razie czego eska piszcie.

Pozdrawiam,

Witajcie,

Tak wchodzę i patrzę że o mnie mowa:p
Nadal ze snajpera korzystam, super sprawa szczególnie gdy nie można licytować.

Wpadłam tylko na chwilke i zaraz wracam do pracy.
Moja babcia zmarła w czwartek:( Męczyła się całą noc i poranek:(
Zostajemy teraz na stałe z moją mamą.
W związku z tym pytanie do dziewczyn Wrocławskich, czy ktoraś z was nie zna jakieś rodzinki najlepiej z dzieckiem, która potrzebowałaby wynająć mieszkanko? To nasze malutkie które widziałyście. W razie czego eska piszcie.

Pozdrawiam,

Aniu przyjmij moje kondolencje:-:)-( bardzo mi przykro, przytulam mocno!
Niestety nikogo do wynajmu nie znam

reklama
Zdec - moje kondolencje
[*]

Witam :-)

U nas wszystko ok :-) Kacperek wszędzie włazi :-), wszystko otwiera :-) i najlepiej by było zeby cały czas ktos go trzymał za rączki a on by chodził :-) jak mu dam jezdzik- pchacz to sam zasuwa po domu i zatrzymuje sie na scianach bo skrecanie nie wychodzi jeszcze :-)

Lenka - trzymam kciuki żeby ten czas rozłąki szybciutko przeleciał :-)

Do góry