za czasów ciążowych chyba zdec często korzystałaczy któraś z was korzystała ze strony snajper do licytowania na allegro?
reklama
tu cos o tym pisały zdec z anecznikja też zaryzykuję mąż gada, że nielegelnae, ale kto mnie sprawdzi? poza tym jak nie zapomnę to sama będę licytowała
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...je-internetowe-37227/index11.html#post5097685
Lencja
:)
czy któraś z was korzystała ze strony snajper do licytowania na allegro?
Kasiu, ja bardzo często korzystam z takiego programu czasem ze snajpera a czasem ze snipa. I polecam. Co w takim programie jest nielegalne? To, że maszyna a nie człowiek fizycznie pilnuje końca aukcji?
Witajcie,
Tak wchodzę i patrzę że o mnie mowa
Nadal ze snajpera korzystam, super sprawa szczególnie gdy nie można licytować.
Wpadłam tylko na chwilke i zaraz wracam do pracy.
Moja babcia zmarła w czwartek Męczyła się całą noc i poranek
Zostajemy teraz na stałe z moją mamą.
W związku z tym pytanie do dziewczyn Wrocławskich, czy ktoraś z was nie zna jakieś rodzinki najlepiej z dzieckiem, która potrzebowałaby wynająć mieszkanko? To nasze malutkie które widziałyście. W razie czego eska piszcie.
Pozdrawiam,
W związku z tym pytanie do dziewczyn Wrocławskich, czy ktoraś z was nie zna jakieś rodzinki najlepiej z dzieckiem, która potrzebowałaby wynająć mieszkanko? To nasze malutkie które widziałyście. W razie czego eska piszcie.
Pozdrawiam,
zyrraffka
Szczęśliwa mama
zdec współczuję
[*]
[*]
Witajcie,
Pozdrawiam,
Aniu przyjmij moje kondolencje:--( bardzo mi przykro, przytulam mocno!
Niestety nikogo do wynajmu nie znam
zyrraffka
Szczęśliwa mama
ja sie napalilam na kurtke dla mlodego,aukcja sie konczy dzisiaj o 20.30 jak ktos mnie przelicytuje to bede beczec,bo musze miec dla niego jakas kurtke
mi dziś się kończy aukcja, licytuję koszulę z muchą dla małego, bo już wszystko mam do chrztu poza koszulą, już jedną mi przelicytowali(
C
cobra18
Gość
mi dziś się kończy aukcja, licytuję koszulę z muchą dla małego, bo już wszystko mam do chrztu poza koszulą, już jedną mi przelicytowali(
a mi przelicytowali juz dwie kurtki;/
reklama
Zdec - moje kondolencje
[*]
Witam :-)
U nas wszystko ok :-) Kacperek wszędzie włazi :-), wszystko otwiera :-) i najlepiej by było zeby cały czas ktos go trzymał za rączki a on by chodził :-) jak mu dam jezdzik- pchacz to sam zasuwa po domu i zatrzymuje sie na scianach bo skrecanie nie wychodzi jeszcze :-)
Lenka - trzymam kciuki żeby ten czas rozłąki szybciutko przeleciał :-)
[*]
Witam :-)
U nas wszystko ok :-) Kacperek wszędzie włazi :-), wszystko otwiera :-) i najlepiej by było zeby cały czas ktos go trzymał za rączki a on by chodził :-) jak mu dam jezdzik- pchacz to sam zasuwa po domu i zatrzymuje sie na scianach bo skrecanie nie wychodzi jeszcze :-)
Lenka - trzymam kciuki żeby ten czas rozłąki szybciutko przeleciał :-)