reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

a mi przelicytowali juz dwie kurtki;/

koszulę już mi przelicytowali, za więcej niż 30 nie chcę kupić, bo i tak już kupę kasy wydałam :((( żałuję, ze kupiłam małemu ten garnitur strasznie mi się spodobał i mnie posniosło. Do tego muszę buty kupić i koszule i nie powiem wam nawet ile wyjdzie za ubanko dla dziecka na jeden raz :(((, a jak będzie zimno to coś muszę mu na to ubrać i nie będzie tego efektu:(

reklama
koszulę już mi przelicytowali, za więcej niż 30 nie chcę kupić, bo i tak już kupę kasy wydałam :((( żałuję, ze kupiłam małemu ten garnitur strasznie mi się spodobał i mnie posniosło. Do tego muszę buty kupić i koszule i nie powiem wam nawet ile wyjdzie za ubanko dla dziecka na jeden raz :(((, a jak będzie zimno to coś muszę mu na to ubrać i nie będzie tego efektu:(

ja kupilam piekny garnitur,z koszula,mucha butkami jak mial rozm68 na chrzest..a chrztu nie ma bo go nasz ksiadz ne chce ochrzcic...

i kasa poszla w las..

ja kupilam piekny garnitur,z koszula,mucha butkami jak mial rozm68 na chrzest..a chrztu nie ma bo go nasz ksiadz ne chce ochrzcic...

i kasa poszla w las..

ja zdecydowałam się kupić ten garnitur z myslą że go sprzedam i suma sumarum nie wyjdzie mnie to tak drogo ale po fakcie spojrzałam na allegri i wcale ta\kie rzeczy nie schodzą

ja zdecydowałam się kupić ten garnitur z myslą że go sprzedam i suma sumarum nie wyjdzie mnie to tak drogo ale po fakcie spojrzałam na allegri i wcale ta\kie rzeczy nie schodzą

moj moze nie jest jakis zaj.. ale marynarka ze sztruksu i spodnie tez,koszula bawelna etc
nie moge sprzedac od paru mc

Witam !

Zdec - łączyę się z Tobą w bólu.... :(

Dzis mój kolega a Mąż mojej koleżanki kończyłby 30 lat... niestety pochowalismy go w lipcu w zeszłym roku. Osierocił dwoje dzieci 4 i 2 latka... Brak słów na nasza słuzbę zdrowia... a mogli go uratować....

Aha, umówiłam sie z kolezanka na czwartek. Mam wyjście! A mąż z dzieckiem w domu :)

Witajcie,
Magda M dziękuję;)
ZDEC
[*] współczucia...myślami jestem z Tobą...modlitwą również.....

A mi tak zimno usnęłam w całym opakowaniu:)Gaja mnie obudziła o 12 bo nie spałą ale goraczki nie miała....dopiero o 5 usnęłam...a ona o 7 miała 37,6 i kurde nie wiem od czego:(

LENA moze zabki??
kuba od wczoraj ma ciepla glowke,i sie znowu slini,a to znaczy ze zaraz nie bedzie spal w nocy, itd i ze idzie zab

Oki mąż wybył do roboty a ja z kawką na bb...
Julka śpi więc trochę może nadrobię was ;)

Ząbkowym dzieciaczkom - GRATULACJE!!!

gosiagro - spóźnione życzenia dla męża!! :)

Lena - przytulam :tak: Miesiąc szybko minie zobaczysz :) Co do smsów nie pomogę :( Jakbym miała jakieś namiary na bramkę smsową to dam Ci znać...
A może Gai idą ząbki stąd ten stan podgorączkowy, albo wyczuwa że ty jesteś smutna i poddenerwowana?

My parasolki póki co nie używamy ale też nad tym myślałam żeby małej brać na spacery bo czasami słonko jest nie do zniesienia... trochę żałuje że nie mam wózka z przerzucaną rączką bo odpinać za każdym razem w jedną i w drugą to trochę uciążliwe by było...

mi_mi - gratuluje córeczki :D

Agi - co do twojej "mądrej" koleżanki to zapytaj się czy jej twierdzenia są poparte jakąś lekturą czy własnym widzimisie :/ bo Dicoflor tak jak dziewczyny pisały jest na uregulowanie perystaltyki jelit...
Co do wymiotów to u nas chyba to samo :/ Julka nam w niedzielę zarzygała fotelik samochodowy i siebie też :/ Nie dawałam jej wtedy nic poza mlekiem, kaszką i owockami więc raczej to nie z nowości jedzeniowych, wczoraj podobnie - zwymiotowała ot tak nie wiedząc czemu :/ Jak będzie się to powtarzać to skoczymy do lekarza...

Chorowitkom - zdrówka życzę... ehh taki okres zimowo-wiosenny jest chyba najgorszy na rozwijanie się choróbstw...

zdec -
[*] przytulam!! Nie znam nikogo kto by chciał wynająć takie mieszkanko :( ale popytam może ktoś ze znajomych zna kogoś kto by potrzebował lokum. Napisz za ile byście chcieli je wynająć i ile tam jest metrów :)

MagdaM - ulalaaa to Kacperek sobie nieźle już daje radę :)

My w niedzielę odwiedziliśmy 2 miesięcznego kolegę Julki :) ale mały słodziak :D
A wczoraj byliśmy na basenie i Julka zaliczyła zjazdy ze zjeżdżalni (takiej dla dzieci) radochy było co nie miara, nawet woda na twarzy nie robiła na niej wrażenia :p

A dzisiaj chyba zapowiada się spacerkowy dzień :D i muszę koniecznie zaopatrzyć się w tulipany - a co niech i w domu będzie WIOSNA!!!!

reklama
Do góry