Oki mąż wybył do roboty a ja z kawką na bb...
Julka śpi więc trochę może nadrobię was
Ząbkowym dzieciaczkom - GRATULACJE!!!
gosiagro - spóźnione życzenia dla męża!!
Lena - przytulam
Miesiąc szybko minie zobaczysz
Co do smsów nie pomogę
Jakbym miała jakieś namiary na bramkę smsową to dam Ci znać...
A może Gai idą ząbki stąd ten stan podgorączkowy, albo wyczuwa że ty jesteś smutna i poddenerwowana?
My parasolki póki co nie używamy ale też nad tym myślałam żeby małej brać na spacery bo czasami słonko jest nie do zniesienia... trochę żałuje że nie mam wózka z przerzucaną rączką bo odpinać za każdym razem w jedną i w drugą to trochę uciążliwe by było...
mi_mi - gratuluje córeczki
Agi - co do twojej "mądrej" koleżanki to zapytaj się czy jej twierdzenia są poparte jakąś lekturą czy własnym widzimisie :/ bo Dicoflor tak jak dziewczyny pisały jest na uregulowanie perystaltyki jelit...
Co do wymiotów to u nas chyba to samo :/ Julka nam w niedzielę zarzygała fotelik samochodowy i siebie też :/ Nie dawałam jej wtedy nic poza mlekiem, kaszką i owockami więc raczej to nie z nowości jedzeniowych, wczoraj podobnie - zwymiotowała ot tak nie wiedząc czemu :/ Jak będzie się to powtarzać to skoczymy do lekarza...
Chorowitkom - zdrówka życzę... ehh taki okres zimowo-wiosenny jest chyba najgorszy na rozwijanie się choróbstw...
zdec -
[*] przytulam!! Nie znam nikogo kto by chciał wynająć takie mieszkanko
ale popytam może ktoś ze znajomych zna kogoś kto by potrzebował lokum. Napisz za ile byście chcieli je wynająć i ile tam jest metrów
MagdaM - ulalaaa to Kacperek sobie nieźle już daje radę
My w niedzielę odwiedziliśmy 2 miesięcznego kolegę Julki
ale mały słodziak
A wczoraj byliśmy na basenie i Julka zaliczyła zjazdy ze zjeżdżalni (takiej dla dzieci) radochy było co nie miara, nawet woda na twarzy nie robiła na niej wrażenia
A dzisiaj chyba zapowiada się spacerkowy dzień
i muszę koniecznie zaopatrzyć się w tulipany - a co niech i w domu będzie WIOSNA!!!!