reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

a mi przelicytowali juz dwie kurtki;/

koszulę już mi przelicytowali, za więcej niż 30 nie chcę kupić, bo i tak już kupę kasy wydałam :((( żałuję, ze kupiłam małemu ten garnitur strasznie mi się spodobał i mnie posniosło. Do tego muszę buty kupić i koszule i nie powiem wam nawet ile wyjdzie za ubanko dla dziecka na jeden raz :(((, a jak będzie zimno to coś muszę mu na to ubrać i nie będzie tego efektu:(

reklama
koszulę już mi przelicytowali, za więcej niż 30 nie chcę kupić, bo i tak już kupę kasy wydałam :((( żałuję, ze kupiłam małemu ten garnitur strasznie mi się spodobał i mnie posniosło. Do tego muszę buty kupić i koszule i nie powiem wam nawet ile wyjdzie za ubanko dla dziecka na jeden raz :(((, a jak będzie zimno to coś muszę mu na to ubrać i nie będzie tego efektu:(

ja kupilam piekny garnitur,z koszula,mucha butkami jak mial rozm68 na chrzest..a chrztu nie ma bo go nasz ksiadz ne chce ochrzcic...

i kasa poszla w las..

ja kupilam piekny garnitur,z koszula,mucha butkami jak mial rozm68 na chrzest..a chrztu nie ma bo go nasz ksiadz ne chce ochrzcic...

i kasa poszla w las..

ja zdecydowałam się kupić ten garnitur z myslą że go sprzedam i suma sumarum nie wyjdzie mnie to tak drogo ale po fakcie spojrzałam na allegri i wcale ta\kie rzeczy nie schodzą

ja zdecydowałam się kupić ten garnitur z myslą że go sprzedam i suma sumarum nie wyjdzie mnie to tak drogo ale po fakcie spojrzałam na allegri i wcale ta\kie rzeczy nie schodzą

moj moze nie jest jakis zaj.. ale marynarka ze sztruksu i spodnie tez,koszula bawelna etc
nie moge sprzedac od paru mc

Witam !

Zdec - łączyę się z Tobą w bólu.... :(

Dzis mój kolega a Mąż mojej koleżanki kończyłby 30 lat... niestety pochowalismy go w lipcu w zeszłym roku. Osierocił dwoje dzieci 4 i 2 latka... Brak słów na nasza słuzbę zdrowia... a mogli go uratować....

Aha, umówiłam sie z kolezanka na czwartek. Mam wyjście! A mąż z dzieckiem w domu :)

Witajcie,
Magda M dziękuję;)
ZDEC
[*] współczucia...myślami jestem z Tobą...modlitwą również.....

A mi tak zimno usnęłam w całym opakowaniu:)Gaja mnie obudziła o 12 bo nie spałą ale goraczki nie miała....dopiero o 5 usnęłam...a ona o 7 miała 37,6 i kurde nie wiem od czego:(

LENA moze zabki??
kuba od wczoraj ma ciepla glowke,i sie znowu slini,a to znaczy ze zaraz nie bedzie spal w nocy, itd i ze idzie zab

Oki mąż wybył do roboty a ja z kawką na bb...
Julka śpi więc trochę może nadrobię was ;)

Ząbkowym dzieciaczkom - GRATULACJE!!!

gosiagro - spóźnione życzenia dla męża!! :)

Lena - przytulam :tak: Miesiąc szybko minie zobaczysz :) Co do smsów nie pomogę :( Jakbym miała jakieś namiary na bramkę smsową to dam Ci znać...
A może Gai idą ząbki stąd ten stan podgorączkowy, albo wyczuwa że ty jesteś smutna i poddenerwowana?

My parasolki póki co nie używamy ale też nad tym myślałam żeby małej brać na spacery bo czasami słonko jest nie do zniesienia... trochę żałuje że nie mam wózka z przerzucaną rączką bo odpinać za każdym razem w jedną i w drugą to trochę uciążliwe by było...

mi_mi - gratuluje córeczki :D

Agi - co do twojej "mądrej" koleżanki to zapytaj się czy jej twierdzenia są poparte jakąś lekturą czy własnym widzimisie :/ bo Dicoflor tak jak dziewczyny pisały jest na uregulowanie perystaltyki jelit...
Co do wymiotów to u nas chyba to samo :/ Julka nam w niedzielę zarzygała fotelik samochodowy i siebie też :/ Nie dawałam jej wtedy nic poza mlekiem, kaszką i owockami więc raczej to nie z nowości jedzeniowych, wczoraj podobnie - zwymiotowała ot tak nie wiedząc czemu :/ Jak będzie się to powtarzać to skoczymy do lekarza...

Chorowitkom - zdrówka życzę... ehh taki okres zimowo-wiosenny jest chyba najgorszy na rozwijanie się choróbstw...

zdec -
[*] przytulam!! Nie znam nikogo kto by chciał wynająć takie mieszkanko :( ale popytam może ktoś ze znajomych zna kogoś kto by potrzebował lokum. Napisz za ile byście chcieli je wynająć i ile tam jest metrów :)

MagdaM - ulalaaa to Kacperek sobie nieźle już daje radę :)

My w niedzielę odwiedziliśmy 2 miesięcznego kolegę Julki :) ale mały słodziak :D
A wczoraj byliśmy na basenie i Julka zaliczyła zjazdy ze zjeżdżalni (takiej dla dzieci) radochy było co nie miara, nawet woda na twarzy nie robiła na niej wrażenia :p

A dzisiaj chyba zapowiada się spacerkowy dzień :D i muszę koniecznie zaopatrzyć się w tulipany - a co niech i w domu będzie WIOSNA!!!!

reklama
Do góry