reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Polcia poł godzi. temu zarzygała mi pół sypialni mnie i siebie....No żesz kuźwa......Nie ma gorączki...cały dzień dopisywał jej apetyt i humorek...jedynie te kleksy takie....Mam nadzieję że to zęby a nic innego....Bo ona wymiotuje ....jak zaczyn ają ja dziąsła swędzić i zaczyna ryczeć to tej sliny jej się tyle gromadzi że szok i sią nia krztusi i wtedy wymiotuje....Jak szły dolne to też wymiotowała , miała ślinotok...i niechcęć na mleko a raczej butelkę.....Oby to było to....bo tutaj Ci lekarze....Kuźwa szkoda gadać....wrrrrrrrrrr...Teraz śpi....Gorączki nie ma....

reklama
Pierwsza!
Zyjemy! Jagoda juz lepiej to znaczy nie wymiotuje i kupy normalne, mam nadzieje ze juz tak zostanie. Hanka jeszcze troche narzeka na brzuch, ale nie wiem czy nie ściemnia bo dziwnym trafem zaczna ją bardziej boleć jak zajmuję się Jagodą :cool: Wczoraj wzięło tez Marcina a o 2 w nocy w trase jechał...:no: Mi na szczęscie tylko w brzuchu bulgocze.:confused2:

Agi- a po czym Ci Polcia zwymiotowala wieczorem? Po mleku? Mi to bardziej na jelitowke wygląda niz na ząbki...

Ostatnia edycja:
agi skoro są kleksy i wymioty to mi się wydaje, ze może być jelitówka. Jak dzisiaj Polunia się czuje??? Duużo zdrówka życzę!

agast to dobrze, że już z dz\iewczynami lepiej. To jak mąż w tą trasę pojechaŁ:szok:

cześć
ja też się przywitam

wczoraj wieczorem miałam coś popisać ale po całym dniu już padłam, udało mi sie tylko trochę poczytać i do łóżeczka, popołudniu zaliczyliśmy długaśny spacerek, pewnie dziś też się uda

a tak nic nowego

buziaki słodziaki dla Tymonka i Filipka

reklama
oczywiście smoczek w nocy wypadał milion pięćset razy i matka co pół godz latała podawać.wrrrrrr

czy któraś z was korzystała ze strony snajper do licytowania na allegro?

na kilka sekund przed strzałem licytuje, podajesz jaką kwotę max i licytuje za ciebie, tylko trochę się boję, bo nie iwem, czy to pewne, a napaliłam się na stolik FP :p

aaa to juz wiem slyszalam o tym.
wiesz,dla mnie to troche nie pewne, a jak program ci zalicytuje za 200zl?:D
albo dasz maksa np 40zl a ktos wygra za 40zl 1gr?:D

a poza tym,to chyba nie legalne na allegro :Dale kogo by to interesowalo ;p

ja sie napalilam na kurtke dla mlodego,aukcja sie konczy dzisiaj o 20.30 jak ktos mnie przelicytuje to bede beczec,bo musze miec dla niego jakas kurtke

Do góry