reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

gratulujemy :) idziemy ząb w ząb :)z tym, że u mnie ostatnia noc i ten wieczór pod negatywnym znakiem ząbkowania, na szczęście ibum i dentinox dają radę; )

a jutro idę na spacer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziś już też pół godz byłam :)

agi- jak pola?

kasiu - dziękuję, już dobrze....lekka tempka była jeszcze przed południem ale nawet jej nic nie podałam i przeszło zaraz i już jest ok....Teraz tata walczy aby uspać smrodka ale Polcia odzyskała humorek i ani mysli spać....
I oby tez ząbalek u Fifiego szybko wyszedł i nasz chłopczyk się nie męczył.....i udanego spacerku jutro!!!!! Buziaki!

reklama
pierwsza! mąż pojechał...
Jagoda wstała 5:30! masakra jakaś... :( zapowiada się ładny dzień. Trzeba będzie się wybrać na spacerek.

Witam sie w pierwszy wiosenny dzien:-)

My wczoraj mielismy rewolucje.... w nocy z soboty na niedziele Hania wymiotowała, potem ja rano a popoludniu Daniel.... Do tego problemy z zoladkiem, i biegunka... ale ja brałam smecte, dzieciaki orsalit i tez sok z jagód, i dzis juz niby przeszlo, zjadlam wreszcie bo od soboty wieczora nic... :no:

Wiecie ze w tą sobote w nocy juz przestawiamy czas godzine do przodu? ciekawe jak dzieciaki zareaguja...

Gratulacje dla ząbkowiczów, jejku juz 8 niektorzy maja:-)
No i Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!!!:***

Dzień Dobry mamusie i dzieciaczki
jaki mamy piękny pierwszy dzień wiosny, pewnie i spacerek długi zaliczymy później
bo większych planów na dziś brak

Agi super że Polusia juz się ma lepiej, czyli to jakiś jednorazowy incydent był, a jak dzisiejsza nocka?
koriander a jak Lilusia, mam nadzieję że też lepiej
mama kubulki ja bym wcale na siłe nie próbowała przekonywać sie do teściowej bo i po co? mozna być szczęśliwym i bez tego
Perfecta czyżbyś się zaszyła na dobre w kuchni? wychodź z niej szybciutko, teraz przerwa na BB
Izia_tcz biedny Michałek dużo zdrówka dla niego
Kasiulka a to Hania ma pokaźną kolekcję ząbków
KasiaJ. jak miła odmiana wreszcie na spacerek, dziś ma też być ładnie pewnie u Was też to miłego spacerku, już sie dość nasiedzieliście w domku
Ola_fasola ogromnie gratulujemy pierwszego ząbka

duże buziaki dla Natalci i Klaruni

miłego i słonecznego Pierwszego Dnia wiosny

Wpadlam tylko na chwilę zameldowac ze Jagoda zaraziła sie od Hanki i w nocy wymiotowała na potęgę:((( Dziś juz lepiej, wydaje mi się ze dzięki tej szczepionce na rota..

Ola- gratuluję pierwszego ząbka!!!!!!!!
Kasiulka-u was to juz cała ząbkowa klawiatura:)))) Gratki!
Agi- super ze Pola juz doszła do siebie!
Kasiu- udanego spacerku zycze! My kiblujemy od 6 lutego!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witajcie, PIERWSZY DZIEN WIOSNY, oby dla wszystkich mam byl sloneczny i radosny :-D
bloemen.jpg

eagle dziekuje kochana, u nas lepiej, Lila broi wiec na pewno bol minal, goraczka tez. Jutro jest wynik posiewu i licze z calego serca ze nie bedzie musiala brac innego antybiotyku :confused2: milego spacerku

kasiaj i jak pogoda u was?? Mam nadzieje ze dlugo oczekiwany spacer dojdzie do skutku!!!
Agi czyli moze to jednak bylo przez zabki?? Buziaki dla POli!!

eliza zdrowka!

agast jejku zdrowka!!!!Biedna Jagodka :-(

Ola fasola gratuluje zabka :-)

A ja zapomnialam napisac, ze przebila sie nam lewa gorna jedynka!!! W koncu bedzie Lila wygladala jak czlowiek :-):-)

A ja uciekam na sniadanko a potem znowu dlugi spacer :cool2:

Ostatnia edycja:
Do góry