reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

kasiu jak się dzisiaj czujesz??

ja mam parasolkę która się nie nadaje na wiatr bo ciągle spada:(( muszę czegoś poszukać, oryginalnej od wózka niestety nie mam

jaki polecacie błyszczyk do ust, zachciało mi się kupić jakiś:)

reklama
dzięki, poszukam na allegro, bo w sumie coraz więcej tego słońca będzie:))

pij dużo wody

edit: właśnie zobaczyłam, że prawie 100 zł z przesyłką :szok:

Ostatnia edycja:
mi mi jak się czujesz?

kurcze nie wiem jak dzisiaj ubrać Łukaszka:(

moje dziecko już 2 godziny śpi, szok. Mam nadzieję, ze coś zje zebyśmy mogli wyjść na spacer

reklama
zyyraffka dziękuję dobrze :) zgaga mnie męczy ale ogólnie jest ok. ostatnio byłam u lekarza i wstępnie wszystko zmierza do tego że będzie druga dziewczynka!!! więc się cieszę a mąż ma nadzieje że jeszcze coś urośnie :) hihi ale na szczeście zdrowo się rozwija i to najważniejsze.
najczęstsze słowo jakie słyszy Zuza ostatnio to niewolno
1.gif
raczkuje wszędzie z prędkością światła. w nocy zaczeła sie kręcić i przewracać na brzuch i na raczki, potem sie obala i nerw. więc trzymam ją za rączkę i czekam aż sie uspokoi. rezultat że przysnełam sobie oparta o poręcz łóżeczka okiem i rano obudziłam się z limem pod okiem. jejuuu wyglądam jakby mnie mąż zlał :-) na szczęście już zbladło.

raczkuje z prędkością swiatła
a tak ogólnie to ok.

Lenka będzie dobrze i czas szybko minie. ale za to powitaie jakie będzie gorące :) mnie czeka rozłąka w nast. tyg.

zyyraffka ja ubieram w body, bluzeczkę i kurtkę oraz rajstopki i spodenki.

wszystkim chorowitkom (czemu ich tak dużo :-( ) życze szybkiego powrotu do zdrowia!

Ostatnia edycja:
Do góry