reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej;-)

Dziękuję wszystkim za życzenia dla Alanka:tak:
Mam chwilkę to wpadłam do Was;-) Bo Alan usnął a od 2 dni daje mi tak w kość że czasami nie wiem jak się nazywam:baffled::dry:
Nie wiem o co chodzi,może wkońcu jakieś zęby wyjdą czy co:blink:

U mnie po za tym OK;-)

hm...bo tak byloby przyjemniej jakbysmy sie wzajemnie lubily i moj maz nie musialby ciagle patrzec jak przewracam oczami jak ona glosi swoje madrosci ;) i generalnie matrwie sie tym ze jest ciagle gorzej, a ona nam pomaga przyjezdza do Kubusia raz w tyg i nawet uprasuje czasem rzeczy Kuby i meza (bo moich to nie;)) i w sumie powinnam byc jej wdzieczna , a ja sie ciagle czepiam, zastanawiam sie czy jestem az tak wredna osoba, ze sie ciagle czepiam kobiety, ktora w gruncie rzeczy chce dla nas dobrze a na pewno da chce dobrze dla synusia i wnusia ;)

dziewczyny, a Wy jak dogadujecie sie z tesciowymi, jak zrobic, zeby bylo dobrze i milo i jednoczesnie NIE pozwolic sobie wejsc na glowe????????????

u mnie porozumienie jest awykonalne . nie martwi mnie to juz wcale.

ide pic kawke z bratem do pokoju obok,a kuba na danonka, i jakis sloiczek hippa mam z biszkoptami cos tam ;p wpadne potem:)

Hej;-)

Dziękuję wszystkim za życzenia dla Alanka:tak:
Mam chwilkę to wpadłam do Was;-) Bo Alan usnął a od 2 dni daje mi tak w kość że czasami nie wiem jak się nazywam:baffled::dry:
Nie wiem o co chodzi,może wkońcu jakieś zęby wyjdą czy co:blink:

U mnie po za tym OK;-)

Kochana a Ty masz psztyczek w nosek! Wiesz za co:) wracaj do nas!

Kochane na razie nie mam czasu na popisanie będę pózniej na razie obiad sprzątanie bo chłopaki od rana sami byli i się zrobiło burdello bumbum.

mama kubulki - powiem szczerze że ja mieszkam z teściami. I bardziej się nie dogaduję niestety z teściem...ale to jest masakra...
a co do teściowej to jakoś się dogadujemy, ogólnie to jest super babka. Jak widzi, że już nie mam siły, wyręczy mnie w czym tylko może, zajmie się Jadźką, da mi chwilę odetchnąć od tego wszystkiego. Ale, jak to zawsze jest ale, próbuje się wtrącać i swoje 4 grosze zawsze powie. No ale ja jestem typem charakteru, który twardo powie nie i koniec. No i teściowa musi się przystopować. Ale fakt jest taki, że ja tylko kiedy po ślubie wprowadziłam się do nich, to powiedziałam twardo,że chcę z nimi żyć w zgodzie i nie chcę żeby wtrącali się w moje życie, albo mnie wielce pouczali odnośnie mojego dziecka. I oni to muszą uszanować. Także teraz jak powiem, że ma być tak a nie inaczej to nie wtryniają się:p

Witam was niedzielnie popołudniowo wczoraj pisałam że pakuję się i jadę z chłopakami do mamy oczywiście nawet nie zdążyłam małego z łóżka wziąć a tu wielki haft riszerie na naszej pościeli miałam nosa że z małym cośnie tak zanim się ubraliśmy to zdążył 3 razy zwymiotować więc biegiem do lekarza okazało się że Michał złapał anginę biedaczek mój ale dostał antybiotyk i jest już lepiej mimo złego samopoczucia nabył nową umiejętność ma u babci krzesełko takie małe jak te ogrodowe więc nauczył się z niego wstawać i z rozpędu 2 kroczki zrobi ale radocha dla niego i dla nas

Witamy wieczorową porą. Ale tu dzisiaj weekendowa cisza.

Od jutra ma być piękna pogoda - w końcu pierwszy dzień wiosny.

AAA i wychodzi nam druga dolna jedynka, tak więc mamy już 8 ząbków :-)

reklama
oj widać, że weekendowo:p
ja już spakowałam mężusia, znów na tydzień wyjeżdża:( smutaśno mi:'(
idę bo mam obowiązki małżeńskie do spełnienia:p
poza tym cisza tu jakaś...

Do góry