zyrraffka
Szczęśliwa mama
aisa dlaczego mieszkacie z teściami?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hm...bo tak byloby przyjemniej jakbysmy sie wzajemnie lubily i moj maz nie musialby ciagle patrzec jak przewracam oczami jak ona glosi swoje madrosci i generalnie matrwie sie tym ze jest ciagle gorzej, a ona nam pomaga przyjezdza do Kubusia raz w tyg i nawet uprasuje czasem rzeczy Kuby i meza (bo moich to nie) i w sumie powinnam byc jej wdzieczna , a ja sie ciagle czepiam, zastanawiam sie czy jestem az tak wredna osoba, ze sie ciagle czepiam kobiety, ktora w gruncie rzeczy chce dla nas dobrze a na pewno da chce dobrze dla synusia i wnusia
dziewczyny, a Wy jak dogadujecie sie z tesciowymi, jak zrobic, zeby bylo dobrze i milo i jednoczesnie NIE pozwolic sobie wejsc na glowe????????????
Hej;-)
Dziękuję wszystkim za życzenia dla Alanka
Mam chwilkę to wpadłam do Was;-) Bo Alan usnął a od 2 dni daje mi tak w kość że czasami nie wiem jak się nazywam
Nie wiem o co chodzi,może wkońcu jakieś zęby wyjdą czy co
U mnie po za tym OK;-)
aisa dlaczego mieszkacie z teściami?