reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Agi - Kochana jak Polunia? Mam nadzieję ze gorączka nie wróciła!
Lenka - Kochana TRZYMAJ SIĘ DZISIAJ!!!!
Ja zaraz jadę na lumpkowe zakupki , pózniej spożywcze w carefurze lub realu jak w tym pierwszym mnie zdenerwują brakiem produktów dzieciowych:)
Pozmieniali na "forumie " Mniej mi się podobaja te "Likesy"

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry babeczki

u nas od rana piękne słoneczko i choć nie jest za ciepło to chyba sie na jakis spacerek wybierzemy poźniej
co do zakupów wczorajszych to nic specjalnego standardowo spożywka, więcej kursowaliśmy po hurtowniach i salonach łazienkowych i można powiedzieć że już prawie wybraliśmy kabinę, brodzik, największy problem mamy z wyborem kolorystyki i płytek, cos sie zdecydować nie możemy
a jeszcze kupiliśmy Musiakowi kurteczkę - później wrzucę fotkę
zyraffka kochana jakie cudowne wieści, bardzo bardzo się cieszę i trzymam mocno kciuki za szybka ich realizację:tak:
jednak cuda się zdarzają:-)
Koriander, Agi jak Wasze dziewczynki po nocy? mam nadzieję że lepiej
Perfecta kobito a kiedy Ty odpoczywasz? ale to właśnie bardzo mi do Ciebie pasuje choć Cie osobiście nie znam( a szkoda) tak ciągle w ruchu bez czasu na marudzenie i narzekanie,
pracowity dzionek widzę miałaś, ale nie dziwię się po takim poranku za sprawą mężusia to wszystko się szybciej, łatwiej i przyjemniej robi;-)
udanego polowania w sklepach
lenka trzymaj się kochana bo pewnie smutnawo Ci dzisiaj

duże buziaki dla Natanka i Krystianka

zdrówka dla chorujących dzieciaczków i miłego dnia

witam się i ja:-)
Jagoda dzisiaj zrobiła mi pobudkę o 5:30:baffled: rozebrała się sama ze śpiworka i buszowała nam z gołymi nóżkami do 7 po łóżku:-D
koriander,agi - mam nadzieję, że dziewczynki już lepiej się czują!
piękna dziś pogoda, trochę zimno ale słoneczko od razu sprawia, że mam lepszy humor!
trzebaby wybrać się na spacerek! buziaki dla Was :*

Jestem...
Kochane dzięki za troskę i zainteresowanie....
Gorączka nie wróćiła....Polcia ładnie spała w nocy...Tzn była pobudka o 4.00...dałam jej troszkę kaszy ok 100ml...bo była strasznie głodna....Zjadłaby więćej ale bałam jej się dać....i rano wstała o 8.00....zrobiłam jej 150ml mleka i też ślicznie zjadła wszystko....Temperatturka z rana jest od 36.8 - 37.1...więc ok!!!!Tylko poliki czerwone jak u bańki-stańki (czy jakoś tak)....Jeszcze raz dzięki....
koriander - a jak u Ciebie????

Dla Natanka i Krystianka
mnóstwo zdrówka i uśmiechu każdego dnia!!!!
100 lat kochane chłopaki!!!

czesc mamunie ;0

wpadlam na chwilke sie przywitac i zyczyc Wam milego dzionka

maz chce jechac na obiadek do swojej mamusi, grrrrrrrr a ja sie przed tym bronie rekami i nogami , tym bardziej ze jutro znow bede musiala na nia patrzec, łeeeee

mam wrazenie ze moje relacje z tesciowa sa gorsze z dnia na dzien, to wisi w powietrzu, nie umiem nawet sprecyzowac o co mi tak naprawde chodzi, nie chce z nia przebywac i wysilac sie zeby z nia gadac, mecze sie,

ciekawe..... ona pewnie czuje tak samo eh macie jakis pomysl, zeby przekonac samą siebie to kobiety na ktora mam alergie?????????? help

sto lat dla miesieczniaków Natanka i Krystianka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czesc mamunie ;0

wpadlam na chwilke sie przywitac i zyczyc Wam milego dzionka

maz chce jechac na obiadek do swojej mamusi, grrrrrrrr a ja sie przed tym bronie rekami i nogami , tym bardziej ze jutro znow bede musiala na nia patrzec, łeeeee

mam wrazenie ze moje relacje z tesciowa sa gorsze z dnia na dzien, to wisi w powietrzu, nie umiem nawet sprecyzowac o co mi tak naprawde chodzi, nie chce z nia przebywac i wysilac sie zeby z nia gadac, mecze sie,

ciekawe..... ona pewnie czuje tak samo eh macie jakis pomysl, zeby przekonac samą siebie to kobiety na ktora mam alergie?????????? help

sto lat dla miesieczniaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a po co sie zmuszac,i przekonywac?:D

a po co sie zmuszac,i przekonywac?:D

hm...bo tak byloby przyjemniej jakbysmy sie wzajemnie lubily i moj maz nie musialby ciagle patrzec jak przewracam oczami jak ona glosi swoje madrosci ;) i generalnie matrwie sie tym ze jest ciagle gorzej, a ona nam pomaga przyjezdza do Kubusia raz w tyg i nawet uprasuje czasem rzeczy Kuby i meza (bo moich to nie;)) i w sumie powinnam byc jej wdzieczna , a ja sie ciagle czepiam, zastanawiam sie czy jestem az tak wredna osoba, ze sie ciagle czepiam kobiety, ktora w gruncie rzeczy chce dla nas dobrze a na pewno da chce dobrze dla synusia i wnusia ;)

dziewczyny, a Wy jak dogadujecie sie z tesciowymi, jak zrobic, zeby bylo dobrze i milo i jednoczesnie NIE pozwolic sobie wejsc na glowe????????????

reklama
hm...bo tak byloby przyjemniej jakbysmy sie wzajemnie lubily i moj maz nie musialby ciagle patrzec jak przewracam oczami jak ona glosi swoje madrosci ;) i generalnie matrwie sie tym ze jest ciagle gorzej, a ona nam pomaga przyjezdza do Kubusia raz w tyg i nawet uprasuje czasem rzeczy Kuby i meza (bo moich to nie;)) i w sumie powinnam byc jej wdzieczna , a ja sie ciagle czepiam, zastanawiam sie czy jestem az tak wredna osoba, ze sie ciagle czepiam kobiety, ktora w gruncie rzeczy chce dla nas dobrze a na pewno da chce dobrze dla synusia i wnusia ;)

dziewczyny, a Wy jak dogadujecie sie z tesciowymi, jak zrobic, zeby bylo dobrze i milo i jednoczesnie NIE pozwolic sobie wejsc na glowe????????????

Bardzo duzo zależy tez od charakteru Teściowej. Ja dzięki Bogu mam Teściową OK, tylko za Tesciem nie przepadam. No i pomysl ze mozesz miec gorzej - jak ja - bo z nimi mieszkam! Wiec głowa do góry!

Do góry