reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Wpadlam tylko na chwilę zameldowac ze Jagoda zaraziła sie od Hanki i w nocy wymiotowała na potęgę:((( Dziś juz lepiej, wydaje mi się ze dzięki tej szczepionce na rota..

Ola- gratuluję pierwszego ząbka!!!!!!!!
Kasiulka-u was to juz cała ząbkowa klawiatura:)))) Gratki!
Agi- super ze Pola juz doszła do siebie!
Kasiu- udanego spacerku zycze! My kiblujemy od 6 lutego!!!!!!!!!!!!!

strasznie współczuję, duuużo zdrówka. Co za pech z tymi choróbskami, jedno po drugiom. oby to było ostatnie!

koriander super ze Lilunia doszła już do siebie:)) i życzę zeby inny antybiotyk nie był potrzebny, pewnie tak będzie skoro ten pomaga:) i gratuluję ząbeczka:)

elizaem- współczuję:( mam nadzieję ze już lepiej się czujecie

reklama
cześć Mamuski;-)
wrócilismy z Hamburga, w koncu spotkałam sie z moja przyjaciółką niestety jej synek sie rozchorował (wymioty i biegunka) i musieli położyc sie w szpitalu pod kroplówkę :no:taże w domu był tylko jej mąż a ja ją odwiedzałam....potem mój mąz tak sie przeziebił ze jeden dzien musiał leżec w łożku:no:ehhh jak pech to pech ....ale pozałatwialismy sprawy no i kupilismy nową przyczepę kempingową;-) 14 jedziemy po odbiór i stawiamy na kempingu ;-) cały sezon bede tam z małą a w drugiej przyczepie kolezanka z córką swoją takze bedzie fajnie. jak bedzie ciepło to na wekend majowy juz pojedziemy.....
po powrocie ja sie rozchorowałam, leze przeziebiona i o 15 ide do lekarz bo bez antybiotyku sie nie obejdzie............tylko mała sie trzyma:szok: ją nic nie wzielo naszczescie!
wczoraj zauwazyłam ze wyszły jej górne jedynki:-)takze ma juz 4 ząbki i moze smiało gryźć;-)

buziaki i zdrówka dla chorutkich maluchów :tak::tak::tak:

kasiaj - udanego spacerku!!!:-)

ola fasola, koriander, liliti- gratuluje ząbków!!:tak: u nas cisza;-)

olavip - to Jagoda wstała tak jak Majusia:sorry:

Eliza_EM
- dużo zdrówka!!! A jak Miki? mam nadzieje, ze dzięki przestawieniu czasu Maja będzie o godzinę dłużej spała:sorry::sorry:

agast - o masz ci los:-( ale się wam te choroby przypałętały:no: zdrówka dla Jagódki

koriander- trzymam jutro kciuki za wyniki i żeby inny antybiotyk nie był potrzebny. A kiedy macie usg? no i jak się twoi znajomi z Sendai mają? A jak kolega ten co był sparaliżowany??? to cię pytaniami zbombardowałam:-D:-D

Najlepszego dla Klarci i Natalki!!!

gosiu czy Ty podczas spacerów zabierasz parasolkę dla Majeczki, pytam bo kiedyś pisałaś, ze Majeczka też strasznie nie lubi swiatła. Nie wiem czy to nie głupio tak w zimę z parasolką się wybierać, mój Łukasz straszny światłowstręt ma i ciężko z nim spacerować jak jest ładna pogoda.

gosiu czy Ty podczas spacerów zabierasz parasolkę dla Majeczki, pytam bo kiedyś pisałaś, ze Majeczka też strasznie nie lubi swiatła. Nie wiem czy to nie głupio tak w zimę z parasolką się wybierać, mój Łukasz straszny światłowstręt ma i ciężko z nim spacerować jak jest ładna pogoda.

wiesz co ostatnio jej jakoś przeszło i nie zabieram parasolki, ale zdarzało się, ze kilka razy wczesnej wzięłam:tak:, mam gdzieś co sobie ludzi pomyślą, ważne, żeby dziecku było komfortowo:tak:

widzę nowy suwaczek, brawo:tak: to musimy się wzajemne teraz dopingować:-)

kasiu - dziękuje:tak: a bardzo miło:tak:, tylko kolega nas wystawił, więc poszliśmy na długi spacer do rynku, a wieczorek już przy winku spędziliśmy:happy::happy:

Ostatnia edycja:
masz rację Gosiu, ddzisiaj wezmę tą parasolkę.

tak, tak zmotywowałam się, szkoda ze tak przed swiętami ale już koniec tego obzarstwa, trzeba zadbać o siebie, wkońcu wiosna:)

lena przytulam
misieprzytuloneimrugajc.gif

będzie dobrze, szybko zleci czas rozłąki, najlepsze są powroty:)) hihi

reklama

Basia dostała parasolke na gwiazdke, i ja tej parasolki teraz non stop używam, bo jak tylko słońce jej zaświeci w oczy to wiksa, a z parasolką jest dobrze :)
Polecam. Z tego co wiem to w Tesco są te parasolki w roznych kolorach za niecale 50 zl.

Do góry