reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Kasiulka i KasiaJ. - gratuluje ząbków!!!

KasiaJ.
- Filipek jest w tej chwile chyba prowadzącym w uzębieniu??? ;)

Koriander
- nadal trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze i Lilka wróciła do zdrowia!

Lena i Emalia
- zazdroszczę spotkania!!! też chcę!!!!!

Asencja
- ale dzidzia już duża!!! wstaw zdjęcie USG!!! chyba się popłacze... pamiętam jak Damiś był taki maciupki w brzuszku... buhuhu... czy te dzieci muszą tak szybko rosnąć?!?!?!

reklama
Witam po powrocie od mojej kochanej, cudownej i najlepszej p Lenki :-D
Dziękuje bardzo za miłe spotkanko. Szkoda ,że nie dało się dłużej. Następnym razem musze brac Ole ,żebym nie musiała się nigdzie spieszyc :)

Korinader- współczuję...bidulki się umęczycie. Oby szybko wirusy poszły won !!!
Kasiek- zapraszamy do nas. Będzie nam raźniej.:)

Spadam ;)

właśnie próbuję zeby Łukasz sam zasnął w łóżeczku, w dzień nigdy mi się to nie udawało. Po kąpieli często sam zasypia. Zobacztymy co z tego wyjdzie, narazie umierkowanie marudzi

edit: hehe w 5 minut zasnął:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
cześć to znów ja
rano zdążyłam tylko looknać na wieści od koriander i się przywitać a tak to standard jak co piątek logopeda
teraz łobuziaki śpią, mąż u teściów ja ja mam znowu wolne:-D

Emalia dziękuję za pierożki ale coś ten kurier to mnie nie dotarł:sorry: chyba wyczuł jakie pyszności wiezie i sam je skonsumował po drodze;-)
a jak z tymi tabletkami od gina wzięłaś je?
Ewelinka oj tam oj tam..... to ja się ciesze że już w domku jesteście, Zosieńka po antybiotyku to nie dziw że przyplątał się jej katar, mam nadzieję że teraz to juz będzie z górki i szybko wróci do zdrowia, a jak sie teraz czuje córcia?
zyraffka jak u Was z jedzeniem dzisiaj? kurcze zaczynam się martwić dobrze że chociaż tego cyca chętnie, ale przecież to troche za mało
Gosiagro dziękuję za przekazywanie wieści od koriander
Agi78 kochana nie pracuj tyle, wracaj do nas szybciutko bo już weekend się zaczął;-)
Lencja i jak spotkanie z Dorotą i Ignasiem?
Casia77 gratulacje dla syncia za nowe umiejętności
Kasiulka śliczna kolekcja ząbków u Hani
Koriander dobrze że już wiadomo co i jak, że to trzydniowka a i z resztą mam nadzieję że szybko dacie radę po antybiotyku, trzymajcie się dzielnie obie, Lilciu zdrowiej szybko skarbie
Asencja jak miło czytać tak dobre wieści wizytowe, a Twoja fasolinka juz spora, wiadomo już co będzie?
Klementinka a jak Wy się czujecie w dwupaczku?
KasiaJ. gratulujemy Fifiemu prawie połowy ząbków, a jak się czuje? wychodzicie już z tych chorób?

buziaki ogromniaste dla Soni - liliti, Małgosi - kajdusiowej, Michałków dwóch - izi i Magdaleny,

eagle fajnie, ze się tak twoje dzieciaczki zgrały z drzemką:))

co do niejedzenia to już lepiej, tylko obiadków nie chce zjesć. Dzisiaj zjadł mi oprócz cyca duzego danonka i pół małego słoiczka owoców i pociumkał kromkę chleba, więcej na podłodze wylądowało niż w buzi.

właśnie miałam Ci pisac że to może mało pedagogiczne ale może przed tv by cos zjadł

ale chyba problem tkwi gdzie indziej, jak dziewczyny pisały chyba bardziej woli słodkie smaki, a jak z jedzeniem innych np kwaśnych?

właśnie miałam Ci pisac że to może mało pedagogiczne ale może przed tv by cos zjadł

ale chyba problem tkwi gdzie indziej, jak dziewczyny pisały chyba bardziej woli słodkie smaki, a jak z jedzeniem innych np kwaśnych?

rózne mu zupy robiłam i nic, góra 3 łyżeczki zje i koniec. Nie robiłąm ogórkowej chyba muszę spróbowac

mam duzy serek homogenizowany naturalny co mogę z niego zrobić oprócz sernika na zimno????? Muszę zużyć bo kończy się toremin przytatności.

Ostatnia edycja:
reklama
rózne mu zupy robiłam i nic, góra 3 łyżeczki zje i koniec. Nie robiłąm ogórkowej chyba muszę spróbowac

mam duzy serek homogenizowany naturalny co mogę z niego zrobić oprócz sernika na zimno????? Muszę zużyć bo kończy się toremin przytatności.
właśnie o ogórkowej myślałam tylko nie wiem czy to nie za wcześnie dla naszych maluchów
albo pomidorówkę taką kwaśniejszą lub barszczyk jakiś

znalazłam po 10 miesiącu ogórkową i kapuśniak może by Łukaszkowi podeszły
http://www.osesek.pl/ksiazka-kucharska-dziecka/zupki/101-zupka-ogorkowa-po-10-miesiacu.html
http://www.osesek.pl/ksiazka-kucharska-dziecka/zupki/98-zupka-kapusniak-po-10-miesiacu.html

Ostatnia edycja:
Do góry