reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dzińdybry :)
koriander - jak tam Lili? trzymajcie sięchłodniutko i bez gorączki ! mam nadzieję, że w posiewie nic nie ma...
kasiaj - jak apetyt Fifiego? nadal się inhalujecie?
Klementinka - jak zdrówko i samopoczucie?
Lena - biedna słomiana wdowa :( przytulam...musze wypróbować te Dada :)
olavip - witaj ponownie :)
Kasiulka - jakie śliczne ząbki - normalnie pełen uśmiech :)
zyrrafka- chyba Łuki zmówił się z Agatką co do tegotygodniowych pór wstawania - normalnie identycznie dzisiaj o godzinkę dłużej do 6.45 :)
emalia - trzymam kciuki, żeby leki pomogły i oby obyło się bez cięcia
ewelinka - oby jak najszybciej kaszel poszedł precz ! Trzymam kciuki!
eagle - masz super męża! wziął wolne, zajmuje się dziećmi a Ty masz czas dla siebie WOW. Moj to by pewnie nawet nie wylazł z łożka tylko cały dzien w piżamie z laptopem by przesiedział:( nomoże troszkę przesadzam, ale tak dobrze jak Ty to bym nie miała :)
Anik79 - dużo zdrowia życzę - juz dość długo te felerne choróbska się Was trzymają :(
Ola_fasola - dobrze, że nic się Klarze nie stało :)

Tak piszecie o obiadkach i twarożkach i dałyście mi pomysł na obiadek :) zrobię pierogi leniwe :) może nawet Agatek zje ze dwie kluseczki ?

nie próbowałam:))) dziękuję za radę

chyba muszę kupić drugą skrzynię na zabawki bo jedna już za mało

ja mam ta taka z ikea ala kufer na skarby piratow,miesci wszystko co powinna:D musze sie pozbyc tylko pluszakow,ktore walalja sie w ta i tamta po pokoju a i tak sie nimi nie bawi,i grzechotki wystawic na sprzedaz

reklama
Dziewczyny pomocy!!! zajrzałam młodemu do buźki a on na podniebieniu ma mega pleśniawkę!!!! skąd to się wzięło i co z tym zrobić!!!!!!!!!!!!!! HELP!!!!!!!!!!!!!

Do góry