reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kuźwa... to chyba nie były pleśniawki tylko pozostałości pokarmu bo przetarłam pare razy gazikiem z aftinem i zeszło... :szok: czasami jestem VERY SLOW... :(

Na pewno by tak było:) Jasiek też po kaszce prze kilkanaście minut ma nnalot w buzce to chyba normalne:)
Co do aftinu to zawiera Brom. czy kwas borowy.... Moze być szkodliwy dla żołądka i wątroby:)

Ostatnia edycja:
Witam popoludniowa porą :)

pogoda okropna az sie nie chce z domu wychodzic ;/ a poprzedni weekend był taki wiosenny ;) czekam na poprowęjak na zbawienie bo zdarzyłam sie przez te kilka dni przyzwyczaic dowiosny :p

miłogo dnia zycze :)

Mam wieści od Koriander!!!

Są po wizycie, Lila dostała ogólny antybiotyk, jest bardzo dużo bakterii w moczu i do wtorku muszą czekać na posiew, gorączki spadła no i Lili jest cała w kropkach więc była to trzydniówka a infekcja wdała się bo organizm był osłabiony:-( więcej jak Koriander będzie mogła to napisze

Koriander - mam nadzieję, że antybiotyk zadziała, i już ta tak strasznie wysoka gorączka nie będzie Lilci męczyła! Dużo zdrówka, przytulamy mocno, dla ciebie dużo sił, bo patrzeć tyle dni na chore dziecko musi być straszne:-:)-:)-(

Gosiu - KOCHANA JESTEŚ WIELKA DZIĘKUJE!
Koriander- Kochana na reszcie jakieś ruchy by pomóc Liluni Ci lekarze wykonali!!!! Mam nadzieję ze gorączka już nie wróci!!!!! I oby antybiotych szybko zadziałał. Kochana trzymaj się JEsteś super silna Kobietą !!! Zdróweczka dla Liluni!

Witam mamusie :)
Pisze, zeby sie pochwalic - bylam na USG i termin z 27 września na 19 września przeskoczył, a u mnie liczy sie termin porodu tylko po tym co lekarz powie :) Czyli już 14 tydz. sie zaczął...ale ten czas leci...
Dzidzia ma juz 7 cm i wygląda czadzikowo na zdjęciach :) Profil buzi było widać, rączki, nóżki - wszystko super :)

U Krystianka wszystko dobrze. Już coraz pewniej stoi na nóżkach i tylko lekko przytrzymuje się jedną rączką. Głodomorek z niego niesamowity, ale niech tylko mama nie poda jedzonka, to jest plaaaacz :)

Jeżeli chodzi o waszą dyskusje o paście, to ja nie mogłam czytac, bo na samą myśl nie dobrze mi sie zrobiło :p

reklama
Do góry