reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Lencja - Kochana przytulam:) Miejemy nadzieję ze małej minie. a do kiedy planujesz Karmić Nelcię?
Żyrafka to obydwie zasiadłyśmy przy sniadanku! Ja własnie się zajadam jajeczniczką na masełku z 2 jajeczek posypaną kiełkami słonecznika pyyycha! No i super że Łukaszek tak Ci się ładnie daje wyspać:)

reklama
casia ja lubię pstę twarogowo- tuńczykową, twaróg do tego puszka tuńczyka w sosie własnym, torochę jogurtu(lub śmietany albo majonezu), przyprawiasz do smaku, czasem dodaję ogórka konserwowego pokrojonego w drobniutką kostkę pyyycha

o, super, muszę spróbować, nie jadłam takiego twarożku! chciałam coś nowego, bo przejadły mi się moje kombinacje:))

Lencja - a czemu nie jesz twarożku? Cycek?
edit: aaa, już załapałam:)

i my się witamy. Jagoda śpi więc mam chwilkę żeby tutaj zajrzeć. W nocy mała popłakiwała trochę.. pewnie czekała na tatusia, bo do tej pory byłą nauczona, że wieczorami jest w domu. Kurcze nie wiem czy czasem jej też już 7 ząbek nie idzie, coś markotna jest.:rofl2:

Załączniki

• 100_4021.jpg
    100_4021.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 49
  • 100_4014.jpg
    100_4014.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 51
Zyrafko - Ja też uwielbiam tę pastę!!!! Jak mój maż pierwszy raz zobaczył jak ją robię to powiedział "a fuj ryba z twarogiem..." a jak spróbował to jak widzi tuńczyka to pyta" A mamy ser?" :) Coś przepysznego!!! Ja jak mam tuńczyka w oleju to juz nie dodaję śmietany czy jogurtu :)

i my się witamy. Jagoda śpi więc mam chwilkę żeby tutaj zajrzeć. W nocy mała popłakiwała trochę.. pewnie czekała na tatusia, bo do tej pory byłą nauczona, że wieczorami jest w domu. Kurcze nie wiem czy czasem jej też już 7 ząbek nie idzie, coś markotna jest.:rofl2:
heheheh widzę że jak wszystkie czerwcowe brzdące Jagódka uwielbia najlepsze zabawki interaktywne EVER - PPYYLLOOTTYY:p:)
Super córcia:)i taka widać że cały czas roześmiana!

Chyba się nie przywitałam na forum z Tobą, więc poprawiam się:) Śliczna mała, widać, kto rządzi sprzętem TV:)

a propos - zyraffka -mój sposób na dzisiejsze śniadanko łyżeczką - kalkulator z piszczącymi klawiszami:))) niestety, mam wątpliwości, czy będzie jeszcze działał....;)

hehe, mój tylko słodkie je- danonki i owoce, z czego muszę mu najpierw usta wysmarować żeby poczyuł smak bo inaczek wykręca głowę i nie weźmie do buzi. Miałam nie dawać mu danonków ale chociaż to je.
Żadne zabawki, reklamy, piosenki nic nie działa żeby zjadł obiad.

Tak się zastanawiam czy mu od początku po kolei nie wprowadzać smaków, bosze już nie wiem co mam zrobić.

reklama
hehe, mój tylko słodkie je- danonki i owoce, z czego muszę mu najpierw usta wysmarować żeby poczyuł smak bo inaczek wykręca głowę i nie weźmie do buzi. Miałam nie dawać mu danonków ale chociaż to je.
Żadne zabawki, reklamy, piosenki nic nie działa żeby zjadł obiad.

Tak się zastanawiam czy mu od początku po kolei nie wprowadzać smaków, bosze już nie wiem co mam zrobić.

zyraffko, a próbowałaś zrobić mu mięsko na słodko? na przykład z brzoskwinią czy jabłuszkiem lub mango - ja czasem robię na słodko i Mały chętniej je, a może ze słodkim buraczkiem czerwonym przyjmie?

spróbuj ugotować jabłko słodziutkie, oddzielnie mięsko, połączyć, dodać trzy łyżeczki kaszki kukurydzianej i łyżeczkę masełka

Ostatnia edycja:
Do góry