Koriander - zycze aby wszystko sie pomyslnie rozwiązało, bo wiadomo jacy sa nasi lekarze
na szczęście koriander nie jest pod opieką naszych lekarzy tylko holenderskich, chociaż i tam tez nie wiadomo jak jest
współczuje nocki:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koriander - zycze aby wszystko sie pomyslnie rozwiązało, bo wiadomo jacy sa nasi lekarze
Casia - a ile tej papryki masz?
uwielbiam to!moja mama robi , a wersje z serem w srodku jeszcze bardziej ;pNo to proponuję papryczkę faszerowaną po dwie połówki na osobę
Mięso mielone przypraw czosnkiem , pieprzem , solą
Papryczkę pokrój na połówki usuń pestki. Nadziej papryczki mieskiem i na to albo po 2 palsterki sera żółtego albo starty ser na tarce i do piekarnika na 30 minut 180 stopni. Do tego z powodzeniem możesz podać chrupiącą tortiję i sos tzatziki
Sos tzatziki - ścieramy ogórka na średniej tarce , posolić i odstawic na 10 minut by puścił wodę odsączamy z wody , dodajemy czosnek , pieprz i zalewamy jogurtem.
Mięso oczywiście surowe bez podsmażania , do mięska można dodac pieczarki zarumienione na patelni
No to proponuję papryczkę faszerowaną po dwie połówki na osobę
Mięso mielone przypraw czosnkiem , pieprzem , solą
Papryczkę pokrój na połówki usuń pestki. Nadziej papryczki mieskiem i na to albo po 2 palsterki sera żółtego albo starty ser na tarce i do piekarnika na 30 minut 180 stopni. Do tego z powodzeniem możesz podać chrupiącą tortiję i sos tzatziki
Sos tzatziki - ścieramy ogórka na średniej tarce , posolić i odstawic na 10 minut by puścił wodę odsączamy z wody , dodajemy czosnek , pieprz i zalewamy jogurtem.
Mięso oczywiście surowe bez podsmażania , do mięska można dodac pieczarki zarumienione na patelni