reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
dziękuję agast:))) dziękuję lena:)

agast za szybko się ucieszyłam, myślałam, ze wysylkowo można kupić, za daleko do ikei ode mnie, zobaczę jeszcze na allegro.

już sprawa rozwiązana, przyjaciółka kupi mi w \poznaniu i wyśle kurierem:))

eagle gdzie Ty mieszkasz kochana?? 20 stopni<szok> u mnie okropna pogoda z 8 stopni ale do tegop deszcz
:((((

Ostatnia edycja:
Jestem dzis taka zmeczona ze nie mam sily napisac.....
Wizyta u pscyhologa skonczyla sie wlasciwie tym ze to nie z Basia mam problem tylko z Mężem :) Oboje inaczej podchodzimy do wielu spraw, a zwlaszcza do tematów dotyczacych jego rodziców, wiec w sumie juz chyba po depresji - oby.

Sluchajcie, a Wy te zółtko dajecie w zupce takie surowe czy ugotowane????

zyraffko ja te zielen chce przelamac szafirkami, uwielbiam te kwiatki
na srodku stolu jakas dekoracja z szafirkow i zonkili a do kazdej serwetki szafirek
na srodku stolu zieloniutki tiul, do tego chyba dwie wysokie swiece
zastawe tez musze dokompletowac i chyba tez ikea

zyraffko ja te zielen chce przelamac szafirkami, uwielbiam te kwiatki
na srodku stolu jakas dekoracja z szafirkow i zonkili a do kazdej serwetki szafirek
na srodku stolu zieloniutki tiul, do tego chyba dwie wysokie swiece
zastawe tez musze dokompletowac i chyba tez ikea

o dobrze mi podpowiedziałaś z tymi zonkilami:)) a co to te szafirki?? musze w google zerknąć bo nie wiem? może sciągnę pomysł od Ciebie:))

a już wiem co to szafirki:)

Perfecta, gosiagro, eagle - dziekuje kochane, chociaz wy sie interesujecie goraczka Lili Niestety caly dzien skakala, spadala po czopku, i rosla, teraz bylo 39,1 :-( Mam nadzieje ze noc bedzie spokojna i jednak goraczka spadnie do rana, jak nie to idziemy do lekarza bo lepiej dmuchac na zimne

aisa ja kiedys wrzucalam do zupki surowe a teraz juz gotowane na twardo i zmieszane z maselkiem podaje na lyzeczce bo taki jej najlepiej wchodzi
agast slicznie to bedzie wygladalo, Jagodowy stol :tak:
eagle wow 20! no to chyba koniec zimy :tak:

Sto lat dla Eryka i Zosi i duzo zdrowka dla Zosienki!!!

koriander - może to rzeczywiście 3dniówka jak kasiaj pisze....a może kolejny ząbek...Niedawno Lilci wyszedł 3 więc może 4 też gdzieś próbuje się przebić....U Polci jak dolne jedynki szły to jedna za drugą....Zdrówka dla Lilci...i oby rano nie było śladu po gorączce!!!!
agast, klementinka - ciekawie zapowiadają sie te Wasze stoły na chrzest Waszych maluchów...Czekam na fotorelację z niecierpliwością!!!!
eagle - no w taką pogodę spacerek musiał być udany....20 stopni...O matko:szok::szok::szok:....Wiosna wiosna...wiosna ach to TY!!!!!!!!!!!!!!U nas też ciepło ale tylko ok 14 stopni!!!! :-(
Ja dziś jakaś bez siły jestem...oby do jutra przeszło bo do pracy :-(....Z P. widzę się dopiero w niedzielę...bo wtedy prawdopodobnie będzie miał wolne...Prawdopodobnie bo całkiem możliwe ze znowu będzie musiał pracować..>Ach trochę tak mi ciężko że się mijamy....No ale ciągle sobie powtarzam ze to tylko przez marzec ma tak wyglądać.....Spać mi się ju ż chce ale siedzę i się dyndam jak to P. mówi...i czekam na niego jeszcze pewnie z godzinkę żeby się chociaż przytulić do niego i słowo zamienić...bo od rana go nie widziałam :-(....no nic posmęciłam....

Ostatnia edycja:
Agi - JAk Ty pięęęknie śpiwosz:) Aż mi kwiaty na tarasie rozkwitły:) Kochana współczuję że tacy zapracowani jesteście! Do końca marca jeszcze 2 tygodnie:) A to szybciuteńko zleci:)
Kolenderko - Kochana oby , jeżeli to ząbek wyszedł szybciutko! A jak trzedniówka to niech już będzie czwarty dzionek!!!
Agast- Świetny pomysł z tym Jagodowym stołem:):):) Kreatywna z Ciebie Kobieta!:)
Klementinka - Twój stół tez się pięknie zapowiada , ja tez szafirki uwielbiam:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki perfecta!
Ja mówię Dobranoc...Paweł zadzwonił że już wraca.....Także buziolki.....Spijcie dobrze drogie panie...dla naszych chorowitek...Lilci, Zosi, Filipka, Natanka.....i kochanej perfecty....zdróweczka!!!!!
Apropos...kasiek się odzywała....Też ostatnio nie za dobrze się czuła!!!! Kasiek napisz co i jak!
Pa

Do góry