reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Zyrafko- w związku z tym ze robimy niebawem chrzciny w domu to interesowałam się ostatnio bardzo intensywnie dekoracją stołu i szukalam w sieci ale albo strony "kwiaciarskie" z drogimi bukietami albo dodatki rożne tez bardzo drogie. U nas z racji imienia Jagody stół będzie biało- jagodowy :))) Obrusy białe a na to fioletowa organza tak pomarszczona na stole (do kupienia na allegro wszystkie kolory ja płaciłam chyab15 zl za 9m więc taniutko) do tego kupilam fioletowe serwetki i będą zwinięte i przewiązane białą satynową wstążką. Oprocz tego kupiłam w ikei świece, takie w "szklaneczkach" w różnych odcieniach fioletu i jeszcze chce kupić takie kryształki fioletowe do rozsypania po stole:) Talerze mamy szklane- przeźroczyste.

Zyrafko- w związku z tym ze robimy niebawem chrzciny w domu to interesowałam się ostatnio bardzo intensywnie dekoracją stołu i szukalam w sieci ale albo strony "kwiaciarskie" z drogimi bukietami albo dodatki rożne tez bardzo drogie. U nas z racji imienia Jagody stół będzie biało- jagodowy :))) Obrusy białe a na to fioletowa organza tak pomarszczona na stole (do kupienia na allegro wszystkie kolory ja płaciłam chyab15 zl za 9m więc taniutko) do tego kupilam fioletowe serwetki i będą zwinięte i przewiązane białą satynową wstążką. Oprocz tego kupiłam w ikei świece, takie w "szklaneczkach" w różnych odcieniach fioletu i jeszcze chce kupić takie kryształki fioletowe do rozsypania po stole:) Talerze mamy szklane- przeźroczyste.

Kochana na Bakalarskiej są fajne dodatki do dekoracji stołów np orgazna i sa bardzo taniutkie:) Ja się zaopatrywałam na ślub i chrzciny Jaśka:) To tak dodam jakbys jeszcze czegos poszukiwała:) Poza tym KWIATY tam mega tanie są:)bo to giełda:)

Zyrafko- Ja jak szukałam na ślub dekoracji to "łaziłam" po stronach i galeriach firm któe zajmują się organizacja przyjeć:)

Pięknie;)
Ja na swój ślub też sama stroiłam:)
Ale szukam też na roczek...tylko ciężko z kolorami:)
Ja miałąm rozsypane piórka z brokatem a tam gdzie my dodatkowo muszelki:)

Ostatnia edycja:
Witajcie,
Dziś niby mam wolne...ale mnóstwo spraw do załatwienia i dopiero teraz mam chwilkę żeby usiąść i Was podczytać.....Widzę że wiele z Was jest na etapie organizacji chrzcin....Cieszę się że my mamy juz to za sobą....My mieliśmy w restauracji i stoły były ślicznie udekorowane....Teraz dopiero się nad tym zastanowiłam że w ogóle o tym nie myślałam....jak będą stoły wyglądały...ale dla mnie wtedy najważniejsze było że w ogóle udało nam się ochrzcić małą.....
U nas dziś ładna pogoda...Byłyśmy na długim spacerku....W parku pozwoliłam Polci wyjść z wózka i pooglądać bliska kaczki....i to był błąd bo potem z trudem wręcz na siłę musiałam ja z powrotem wsadzić do wóżka...i całą powrotną drugę było niezadowolenie i fochy!!!!! A z parku do domu mamy ponad 20 minut!!!!!Na ale jakoś udało się wrócić!!!!!
Idę teraz podczytam zamknięty!!!!
Najlepsze życzonka dla naszych dzisiejszych solenizantów
Zosieńki, Eryczka i Jagusi
Rośnijcie zdrowo kochane dzieciaczki!!!
Wiele uśmiechu na buziach każdego dnia!!!

zyraffko dobrze ze przypomnialas o tym, dla mnie dekoracja stolu jest bardzo wazna, chyba polacze to z wielkanoca bo bedziemy chrzcic akurat wtedy
podobaja mi sie biale obrusy i zielone dodatki, taka wiosenna zielen, ewentualnie jeszcze zolty
agast pieknie to wymysliliscie

Mąż spełnił swój obowiązek wykąpał Majusie i poszedł na piwo:-D:-D Majusia już podsypia a mamusia ma czas na BB:-)

aisa - jak u psychologa? zadowolona jesteś? jeżeli chodzi o fotelik to ja mam Recaro

MagdaM - to super, że z chłopakami oki:tak:

koriander
- jak Lilcia, zbiliście gorączkę?

Klementinka - ja o tym nie wiedziałam i mi zdarzało się podać i żółtko i mięsko jednocześnie

ewela - piękne zdjecia:tak:

agast - wow, na pewno będzie ślicznie:tak:

Agi - u nas tez tak jest, że jak Majusie się wyciągnie z wózka to potem problem z włożeniem z powrotem :happy::sorry:

Sto lat dla Eryka i Zosi!!!

lena chodzi mi ogólnie:)) chcę na chrzest

dziękuję perfecta spróbuję poszukać wg twojej rady

agast ja myślałam o zielonym, podobnie jak klementinka:)- białe obrusy, na to zielony tiul kupiłam, bo ostatnio kupowałam organzę i jakoś mi za sztywna była. Serwetki zielone i wazony, do nich kupię tulipany ale chcę jakiś pomysł czym tę zieleń przełamać i coś ze świecami. Chciałam też girlandy z koralików ale będą przeszkadzały w postawieniu talerzy więc zrezygnowałam.
talerzy nie mam niestety ładnych bo teściowe są tylko, nie mamy swoich a trochę duży wydatek kupić dla 16 osób więc będą trochę szpecić. I tak nikt pewnie nie doceni moich starań ale chociaż ja się spełnię:))) staram się jak najszybciej wszystko sobie zorganizować bo na ostatnią chwilę to już by mi się nie chciało nic wymyslać.

Ostatnia edycja:
witajcie babeczki wieczorową porą
łobuziak najmłodszy już śpi, Asia ogląda dobranockę a ja wreszcie mam chwilkę na BB
cały dzionek niemal spędziliśmy na spacerkowaniu - a było dziś w południe aż 20 stopni:szok:
jak wyszliśmy o godz 11 to wróciliśmy po 17 z przerwami na pojawienie się w domku na jedzonko oczywiście:-)
mam nadzieję że jutro też będzie tak pięknie wiosennie, słonecznie

zyraffka czyżby jakieś nowe fotaski Lukaszka w sygnaturce, śliczne
emalia kochana także trzymam mocno kciuki żeby na strachu się skończyło choć wiem że z tym nie ma żartów, będzie dobrze
Aisa80 i jak po wizycie?
koriander i jak ma się Lilusia, bidulka ale się namęczy z tymi ząbkami, niech szybko wyjdą, mój też tak miał i wszelkie żele, gryzaki itp pomagały na chwilkę tylko
Klementinka mój Tomek je żółtko bardzo rzadko ze względu na sklerozę mamy, która zapomina mu dać;-)
ewela świetne fotki a Tomaszek jaki duży przystojniak już
Perfecta i jak spacer pomógł w poprawie samopoczucia?
agast, zyraffka napewno ślicznie będą wyglądały Wasze dekoracje, ja też lubię jak wszystko jest w dopieszczone w najdrobniejszym szczególe, choc niektórzy nie potrafią tego docenić ale co tam ważne że mi to sprawia przyjemność

reklama
lena chodzi mi ogólnie:)) chcę na chrzest

dziękuję perfecta spróbuję poszukać wg twojej rady

agast ja myślałam o zielonym, podobnie jak klementinka:)- białe obrusy, na to zielony tiul kupiłam, bo ostatnio kupowałam organzę i jakoś mi za sztywna była. Serwetki zielone i wazony, do nich kupię tulipany ale chcę jakiś pomysł czym tę zieleń przełamać i coś ze świecami. Chciałam też girlandy z koralików ale będą przeszkadzały w postawieniu talerzy więc zrezygnowałam.
talerzy nie mam niestety ładnych bo teściowe są tylko, nie mamy swoich a trochę duży wydatek kupić dla 16 osób więc będą trochę szpecić. I tak nikt pewnie nie doceni moich starań ale chociaż ja się spełnię:))) staram się jak najszybciej wszystko sobie zorganizować bo na ostatnią chwilę to już by mi się nie chciało nic wymyslać.

Ja zamawiałam u tego sprzedawcy prawie wszystko ma super towar:)
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5664683

Do góry