reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

to troche jak u mnie, ale akumulatorki podladowane
wstawilam na zamknietym

Dzis walnelam slupek przy parkowaniu, pierwsza wgniotka zaliczona :cool2::confused2::eek:

nie pierwsza nie ostatnia:-D:-D:-p:-p:-p
widziałam filmik, bomba!!! Brawo dla Lilci!!

Babcia z dnia na dzień coraz gorzej:( Jesteśmy przygotowani na najgorsze:( Mam tylko nadzieję teraz paradoksalną że będzie się jak najmniej męczyć:( Aktualnie od kilku dni codziennie całymi dniami ją mdli i wymiotuje:(((

przytulam:-(

reklama
Zdec- przytulam mocno:-(

koriander- nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym się wkręcac. Ale wyczułam już trzy. Po oli miałam dwa operowane i już jestem obyta w temacie. Boje się jak cholera, że któryś wynik badania histo wyjdzie nie po mojej myśli. Przepraszam ,że smęcę ale już to przerabiałam i wiem jak to się skończy:-(

emalia sprawdź to jak najszybciej, z tym holerstwem nie ma żartów:-( Mam nadzieję że obejdzie się tylko na strachu:-( Dziwne, że aktywują Ci się one tylko po ciążach:-(

agast - czyli u ciebie podobnie jak mnie:) tyko ja mam 6 posiłków, bo daje mleko na śpiocha, żeby się nie budziła w nocy, a swoja drogą muszę spróbować teraz nie podać, może już pośpi

Jas od kilku nocy wypijal po 50 ml, wreszcie skonczylam mu podawac i teraz po kapieli dostraje kaszke i na tym spi do 6 rano
koriander- nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym się wkręcac. Ale wyczułam już trzy. Po oli miałam dwa operowane i już jestem obyta w temacie. Boje się jak cholera, że któryś wynik badania histo wyjdzie nie po mojej myśli. Przepraszam ,że smęcę ale już to przerabiałam i wiem jak to się skończy:-(
naprawde zycze zeby obeszlo sie tylko na strachu i zeby to resztki pokarmu byly
emalia- proszę odgonić czarne myśli :) będzie dobrze, trzymam kciuki za pomyśle wieści u lekarza :) pozytywne wibracje bb działają, sama tego doświadczyłam, jak w szpitalu byłam :)

p.s. jak ja bym chciała pójść z dzieckiem na spacer i podładować akumulatorki... może do maja zdążę.... :crazy:
Kasiu a nie mozesz z Filipkiem wyjsc chocby do ogrodu? jak nie goraczkuje, nie ma wiatru i jest takie piekne slonce to chyba na pol godziny mozna

Zdec bardzo wspolczuje

emalia- kochana wszystko będzie dobrze, mocno trzymam kciuki, zeby to nie były żadne guzole wstrętne tylko jak dziewczyny mówią resztki pokarmu.Trzymaj się!

zdec- współczuję i przytulam mocno!!

kasiaj- za kilka dni Filipek będzie zdrowy, zobaczysz. Wyspacerujecie się niedługo za wszystkie czasy!!

koriander- hih, zawsze musi być ten pierszy wgniotek:))

emalia sprawdź to jak najszybciej, z tym holerstwem nie ma żartów:-( Mam nadzieję że obejdzie się tylko na strachu:-( Dziwne, że aktywują Ci się one tylko po ciążach:-(

Ostatnim razem miałam naczyniako- włokniaki ,które ujawniaja się pod wpływem "burz hormonalnych". Mam nadzieję ,że tym razem bedzie to samo, bo to jest jedna z łagodniejszych odmian guzów.

reklama
Do góry