reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Przepraszam ale dzisiaj to ja nic nie dam rady nadrobic bo padam na pyszczek :/ przez weekend i najbliższy tydzień też się nie zapowiada więc bede do tyłu że ho ho :/
Dzisiaj dzień super!! byliśmy na mega długim spacerku :) normalnie WIOSNA w koło i tak od razu się lepiej zrobiło :) Chyba trochę to że mama w poniedziałek raniutko już u nas będzie poprawia mi humor :) Nawet dzisiejsza nocka w pracy mojego męża jakoś mnie tak bardzo nie smuci (nie powiem że bym nie wolała żeby był w domku :)). Jutro jak sobie nockę odeśpi zmykamy do teściowej podrzucić Julkę a sami wybywamy na urodziny kumpla :) W niedziele odsypianie, małe porządki (żeby mama się nie przestraszyła że dzicz u nas panuje :p) i jakieś zakupy bo zapasy się kończą :) No a od poniedziałku mama będzie więc też nie pobędę sobie z wami (mimo że ostatnio więcej czytam niż pisze ale żeby nie było uzależnienie kurcze jest :p)

Dobranoc.

aaaaa
Perfecta - a może spróbuj ziołowo jakoś sobie pomóc: melisa, rumianek, dziurawiec tu trochę o tym Zioła na dolegliwości menstruacyjne

Ostatnia edycja:
reklama
Przepraszam ale dzisiaj to ja nic nie dam rady nadrobic bo padam na pyszczek :/ przez weekend i najbliższy tydzień też się nie zapowiada więc bede do tyłu że ho ho :/
Dzisiaj dzień super!! byliśmy na mega długim spacerku :) normalnie WIOSNA w koło i tak od razu się lepiej zrobiło :) Chyba trochę to że mama w poniedziałek raniutko już u nas będzie poprawia mi humor :) Nawet dzisiejsza nocka w pracy mojego męża jakoś mnie tak bardzo nie smuci (nie powiem że bym nie wolała żeby był w domku :)). Jutro jak sobie nockę odeśpi zmykamy do teściowej podrzucić Julkę a sami wybywamy na urodziny kumpla :) W niedziele odsypianie, małe porządki (żeby mama się nie przestraszyła że dzicz u nas panuje :p) i jakieś zakupy bo zapasy się kończą :) No a od poniedziałku mama będzie więc też nie pobędę sobie z wami (mimo że ostatnio więcej czytam niż pisze ale żeby nie było uzależnienie kurcze jest :p)

Dobranoc.

aaaaa
Perfecta - a może spróbuj ziołowo jakoś sobie pomóc: melisa, rumianek, dziurawiec tu trochę o tym Zioła na dolegliwości menstruacyjne

PAPA zazdroszczę pomocy mamci:(

hefi zycze miło spedzonego czasu z Mamusia :-)

kurcze alesobie bata dzisiaj ukreciałam :-D kazałm B kupic hustwke taką nadzisłkę na drzewo i wyszło na to ze od południa hustałam albo jednego albo drugiego ;/ rece mam dokolan ,kregosłupa nie czuje ;/ im pozniej było tym nizej hustawka latała a na koncu to juz taszczyłam ich za sobą po podłdze :-D tez byli zadowolni :-D o 19 nie wytrzymałam spakowałm ekipe do auta i pojechałam do rodziców po taka stojącą hustawkę :p wiec od jutra ciesze sie wolnościa ;-D

Witam.
Widze ze druga ;)

Ale mnie Mąż wku...ił....
Poszedł na impreze mimo, że ja powiedziałam, ze nie chce zeby szedł. Uparł się bo nie chciał, żeby z biedaczka kumple sie smiali i wyzywali od pantoflarza. Wrócił narabany koło 24 a wyszedł o 17, wiec Basia to go wczoraj w ogole nie widziała.
Jestem wściekła.
Już ja mu pokaże.
Teraz cokolwiek będzie sie pytał to powiem, ze przeciez On teraz SAM podejmuje decyzja, ze moje zdanie sie nie liczy i że w końcu kto ma pieniądze ten ma władze. (ja na wychowaczym nie zarabiam).
Wiec weekend zapowiada sie "wojennie".
Miłego dnia.

Dzień Dobry
ja na chwileczkę, mąż w domu to i czasu mniej wiadomo;-) doczytam później

Aby wszystkie fajne dni
w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się
do Ciebie świat cały.
By nigdy nie było
porannej pobudki
i wiał wiatr specjalny
co rozwiewa smutki.