reklama
Kasiek1983
Fanka BB :)
o WOW Lena, gratuluję! ale szybko... jeden za drugim wychodzi... a u nas nadal 2 od 3 miesięcy... :/
emalia82
UWAGA GAI WYSZEDŁ 3 ząbek
Co za wiadomośc z rana. Serdeczne gratki dla mojej synowej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A który teraz kochana? Ucałuj mocno Gajusie od nas, a od Jaśka to tak mocno mocno
Witam i ja. Jasiek w kojcu bawi się w najlepsze swoją nową zabąwką. Moją myszką od kompa. Od wczoraj dziecka nie mam , bo taki jest pochłonięty zabawką
Dobrze ,że tacza mam;-)
Stary w lesie po drzewo. Trza dla chłopów jakiś obiadek ugotowac.
No i zaczynamy weekend ;-)
Miłego dnia dziubaski.
aisa80
Gartulacje dla Gaji!!!! Trzeci ząbek to nie byle co
U mnie brak czasu na neta. Niby jest Ciocia ktora pomaga, ale jak znikam z pola widzenia Basi to Baśka grandzi. Wciąż: mama i mama. Wystarczy ze mnie widzi i jest OK, ale jak znikne to wiksa....
Ciekawe jak dlugo to potrwa.
Milego dnia.
U mnie brak czasu na neta. Niby jest Ciocia ktora pomaga, ale jak znikam z pola widzenia Basi to Baśka grandzi. Wciąż: mama i mama. Wystarczy ze mnie widzi i jest OK, ale jak znikne to wiksa....
Ciekawe jak dlugo to potrwa.
Milego dnia.
koriander
Ja tez sie witam wczoraj juz mi sie nie chcialo pisac ;-) Wczoraj odwiedzil nas 1,5 roczny synek z moja kumpelka, Lili sie podobal chociaz trudno im bylo sobie okazac uczucia, np Morris usiadl na Lili jak stala na czworaka bo chcial ja przytulic No i nie obylo sie bez rozlewu krwi, jak sie chlopak dorwal do pchacza to padl za nim jak dlugi i rozcial sobie dziaslo Ja pierwszy raz w zyciu widzialam krwawiace z buzi dziecko i prawie zemdlalam, za to jego mama podniosla wyjacego z podlogi, otrzepala , wsadzila w buzie smoczek i kontynuowala ze stoickim spokojem konwersacje Czyzbym byla nadwrazliwa? Bo ja juz bym siedziala na IP zeby rentgena zrobic
Kasiek u nas od grudnia tez nadal 2, a te dwa wychodzily przez 3 miesiace wiec pewnie niedlugo cos sie znowu wykluje
Lena gratuluje zabuszka
Milka gratki dla Eryczka, teraz zacznie sie sprint
Agi strasznie sie ciesze e tak dobrze poszlo pierwszego dnia, zobaczysz ze bedzie jeszcze lepiej, wazne zeby nie miec czasu na tesknienie
Boze nie dobijajcie mnie, emalia tobie tez sie udalo odstawic?? Powiedz jak to zrobilas bo pamietam ze Jas tez byl cyc-przylepa, tak jak Lila? Chyba musze gdzies wyjechac na weekend sama
ide reszte doczytac
Kasiek u nas od grudnia tez nadal 2, a te dwa wychodzily przez 3 miesiace wiec pewnie niedlugo cos sie znowu wykluje
Lena gratuluje zabuszka
Milka gratki dla Eryczka, teraz zacznie sie sprint
Agi strasznie sie ciesze e tak dobrze poszlo pierwszego dnia, zobaczysz ze bedzie jeszcze lepiej, wazne zeby nie miec czasu na tesknienie
Boze nie dobijajcie mnie, emalia tobie tez sie udalo odstawic?? Powiedz jak to zrobilas bo pamietam ze Jas tez byl cyc-przylepa, tak jak Lila? Chyba musze gdzies wyjechac na weekend sama
ide reszte doczytac
reklama