reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
witam się i ja :)
Mój humorek różnie :) raz lepiej raz gorzej...
Mykam was podczytać o ile moje dziecko mi da bo póki co bawi się grzecznie :)

UWAGA GAI WYSZEDŁ 3 ząbek:)

UWAGA GAI WYSZEDŁ 3 ząbek:)

Co za wiadomośc z rana. Serdeczne gratki dla mojej synowej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A który teraz kochana? Ucałuj mocno Gajusie od nas, a od Jaśka to tak mocno mocno :-D

Witam i ja. Jasiek w kojcu bawi się w najlepsze swoją nową zabąwką. Moją myszką od kompa. Od wczoraj dziecka nie mam , bo taki jest pochłonięty zabawką :tak:
Dobrze ,że tacza mam;-)
Stary w lesie po drzewo. Trza dla chłopów jakiś obiadek ugotowac.
No i zaczynamy weekend ;-)
Miłego dnia dziubaski.

Gartulacje dla Gaji!!!! Trzeci ząbek to nie byle co ;)

U mnie brak czasu na neta. Niby jest Ciocia ktora pomaga, ale jak znikam z pola widzenia Basi to Baśka grandzi. Wciąż: mama i mama. Wystarczy ze mnie widzi i jest OK, ale jak znikne to wiksa....
Ciekawe jak dlugo to potrwa.

Milego dnia.

wow! lena gratki dla Gai!
aisa widzę że lepszy humorek a jak Basia bo ostatnio chyba coś chora była?
emalia super zabawka mój Michał też ostatnio tylko piloty i komórki inne zabawki są be

Ja tez sie witam wczoraj juz mi sie nie chcialo pisac ;-) Wczoraj odwiedzil nas 1,5 roczny synek z moja kumpelka, Lili sie podobal chociaz trudno im bylo sobie okazac uczucia, np Morris usiadl na Lili jak stala na czworaka bo chcial ja przytulic :-D No i nie obylo sie bez rozlewu krwi, jak sie chlopak dorwal do pchacza to padl za nim jak dlugi i rozcial sobie dziaslo:szok: Ja pierwszy raz w zyciu widzialam krwawiace z buzi dziecko i prawie zemdlalam, za to jego mama podniosla wyjacego z podlogi, otrzepala , wsadzila w buzie smoczek i kontynuowala ze stoickim spokojem konwersacje :szok::baffled::baffled: Czyzbym byla nadwrazliwa? Bo ja juz bym siedziala na IP zeby rentgena zrobic :-D

Kasiek u nas od grudnia tez nadal 2, a te dwa wychodzily przez 3 miesiace wiec pewnie niedlugo cos sie znowu wykluje
Lena gratuluje zabuszka
Milka gratki dla Eryczka, teraz zacznie sie sprint :-D
Agi strasznie sie ciesze e tak dobrze poszlo pierwszego dnia, zobaczysz ze bedzie jeszcze lepiej, wazne zeby nie miec czasu na tesknienie:tak:

Boze nie dobijajcie mnie, emalia tobie tez sie udalo odstawic?? Powiedz jak to zrobilas bo pamietam ze Jas tez byl cyc-przylepa, tak jak Lila? Chyba musze gdzies wyjechac na weekend sama

ide reszte doczytac

reklama
Do góry