reklama
Witajcie Kochane, to forum uzależnia:-) ledwo wstałam a już tutaj zaglądam
dzisiaj wraca mój mąż, więc pewnie będę tu dziś rzadkim gościem:-), i pewnie jutro też bo moi rodzice zabierają dziś małego na weekend i mamy chatkę dla siebie:-)
nawet sobie z tej okazji paznokcie pomalowałam u stópek...a niech mój mąż ma zadbaną żonę w domku.;-);-)
Miłego dnia Wam życzę!
dzisiaj wraca mój mąż, więc pewnie będę tu dziś rzadkim gościem:-), i pewnie jutro też bo moi rodzice zabierają dziś małego na weekend i mamy chatkę dla siebie:-)
nawet sobie z tej okazji paznokcie pomalowałam u stópek...a niech mój mąż ma zadbaną żonę w domku.;-);-)
Miłego dnia Wam życzę!
Witam dziewczyny!
Ja mam podobnie tylko wstanę a już odpalam forum:-)
Anik79 świetne wiadomości, super że wszystko w porządku!:-)
A teraz wracam do szykowania się do pracy a wszystkim życzę miłego dnia.
Aaaaa..... udało mi się wyspać jak nigdy, spałam 11godzin:-):-):-)
Ja mam podobnie tylko wstanę a już odpalam forum:-)
Anik79 świetne wiadomości, super że wszystko w porządku!:-)
A teraz wracam do szykowania się do pracy a wszystkim życzę miłego dnia.
Aaaaa..... udało mi się wyspać jak nigdy, spałam 11godzin:-):-):-)
WITAJCIE Z RANA!!!:-)
ZDEC super ze sie wyspalas,ja niestety poszlam spac ok 23 pozniej wstalam o 1 i zasnelam o 3 a teraz juz nie spie od 6,moj starszy synek dostal wieczorem goraczke a w nocy 39,2,mam tylko nadzieje ze to nie swinska grypa i ze maly sie nie zarazi:-(
ja to wogole nawet lekow nie moge wziac
ZDEC super ze sie wyspalas,ja niestety poszlam spac ok 23 pozniej wstalam o 1 i zasnelam o 3 a teraz juz nie spie od 6,moj starszy synek dostal wieczorem goraczke a w nocy 39,2,mam tylko nadzieje ze to nie swinska grypa i ze maly sie nie zarazi:-(
ja to wogole nawet lekow nie moge wziac
hefi- cudownie, że wizyta udana :-) fajny ruchliwy maluszek- a może czekoladę przed usg jadłaś? ;-)
no właśnie wczoraj to akurat nic słodkiego nie jadłam więc ta nadpobudliwość naturalna taka... oby nam nie dało popalić jak się urodzi
Witajcie Kochane, to forum uzależnia:-) ledwo wstałam a już tutaj zaglądam
Miłego dnia Wam życzę!
paulka to miłego spędzania czasu z mężem życzę ;-)
oki dziewczyny mykam się do pracy szykować, do wieczorka. Miłego dnia.
mama mikolaja
Fanka BB :)
witamy w piekny sloneczny dzien !!:-)
moj maly w przedszkolu wiec mam 2 godziny dla siebie ,moze posprzatam? moze poleze? hi niewiem nic mi sie niechce..))
Milego spokojnego dnia
moj maly w przedszkolu wiec mam 2 godziny dla siebie ,moze posprzatam? moze poleze? hi niewiem nic mi sie niechce..))
Milego spokojnego dnia
mama mikolaja
Gosiagro trzymam kciuki -mysl pozytywnie !!!!!!!
kurcze od czego to zalezy ze niektore musza tak strasznie sie zamartwiac,inne pija pala i nie dbaja o siebie i donosza kazda ciaze a my walczymy o kazda sekunde i jeszcze tyle stresu..:---(
kurcze od czego to zalezy ze niektore musza tak strasznie sie zamartwiac,inne pija pala i nie dbaja o siebie i donosza kazda ciaze a my walczymy o kazda sekunde i jeszcze tyle stresu..:---(
Załączniki
reklama
Gosia***
Dziewczyny obudzilam się rano i wraz z moczem porannym poleciala mi krew:---( drugi raz tego nie przezyje nie moge sie dodzwonić do lekarza!!! Jade zaraz do szpitala. Boże zeby wszystko było dobrze!!!
Trzymam kciuki. Musi być dobrze. Dzidziuś jest silny i Ty też. Będzie dobrze. Jestem z Tobą kochana