reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Może dziewczyny na zamkniętym forum ustalimy chociaż jeden numer telefonu, na który można pisać eska gdyby coś się działo.
Przyda się to też przy urodzeniu, bo wtedy będzie można do kogoś napisać że dzidziuś jest już na świecie;-)

wlasnie z tego powodu przyszedl mi do glowy pomysl
moze podalybysmy moderatorkom nasze nr kom zeby w razie czego wyslac chociaz smsa
przeciez moze sie przydazyc wiele rzeczy, jak chociazby zostanie w szpitalu na pare dni
co o tym sadzicie?

widze, ze myslicie podobnie

wlasnie z tego powodu przyszedl mi do glowy pomysl
moze podalybysmy moderatorkom nasze nr kom zeby w razie czego wyslac chociaz smsa
przeciez moze sie przydazyc wiele rzeczy, jak chociazby zostanie w szpitalu na pare dni
co o tym sadzicie?

widze, ze myslicie podobnie

Tylko wiesz co to chyba my potrzebujemy nr telefonu żeby na niego napisać;-)
Bo to że podamy moderatorkom to nic nie da, bo jak do nich napiszemy? :)

jestem za tylko ja nie wiem nic o zamkniętym forum?:-:)-:)-(

dzisia rano czulam sie strasznie:-(dopadł mnie jeszcze kaszel bylam w aptece kupic syrop ktora jedna z Was mi polecała niestety nie było go dali mi jakis syrop z prawoślzu:-Ddziwna nazwa ale pisze tam ze nie zaleca sie kobietom w ciazy:szok: a mowil mi farmaceuta ze bedzie dobry i sama nie wiem czy go brac czy nie czy ktora moze stosowala taki syropik?

ja swoj nr wlasnie wpisalam w swoim profilu i mozecie go zobaczyc ,nie jest to przeciez podanie nr.konta wiec ja sie nie martwie ze beda jakies nieprzyjemnosci, ufam wam wszystkim i w razie potzreby piszcie ...

reklama
Do góry