reklama
kpi23
Fanka BB :)
weszlam na chwile myslalam ze raz dwa przeczytam co napisalyscie a tu znowu tyle do czytania narazie nie nadrobie zostawiam sobie na pozniej ja dzis znowuzalatana ale wkoncu mam moje 4kolka i bede miec troche wiecej czasu zeby posiedziec przy kompie mam nadzieje ze u was wszystko w porzadku dzisiejsze wizyty ok poczytam pozniej jak wroce do domu pa narka pozdarwiam
Gratuluję 4 kółek! Szczęśliwej jazdy życzę!
To mój facet się wystraszy jak wróci do domu. Najlepiej wykręcę korki i zapalę świeczkę :-)
czyli romantyczny wieczorek ... fajnie :-)
i jak się udał?
staram się myśleć pozytywnie...już nawet pozwalam sobie na małe marzenia
Ponieważ także poprzestawiały mi się godziy snu przez to leżenie to nie mogę zasnać do 2 w nocy więc mam sporo czasu na myślenie...i marzę czasem jak to będzie... ale tak nieśmiało na razie marzę bo straaasznie boję się tego genetycznego usg(
(
trzeba myśleć pozytywnie, choć czasem ciężko ...
Wróciłam i jestem najszczęśliwszą mamą pod słońcem:-):-) Dzidziuś rośnie jak na drożdzach, duży CRL 6,17 cm i baaaardzo ruchliwy:-) na początku nie udało go się wogóle zmierzyć bo stał/a na głowie i nie miała mu/jej zmierzyć przezierności, ale wzięliśmy się na sposób:-) i wszystko wyszło w porządku:-)
Super wieści! Gratuluję!
Gosiagro trzymam kciuki -mysl pozytywnie !!!!!!!
kurcze od czego to zalezy ze niektore musza tak strasznie sie zamartwiac,inne pija pala i nie dbaja o siebie i donosza kazda ciaze a my walczymy o kazda sekunde i jeszcze tyle stresu..:---(
gosiagro - trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze z maleństwem, a Ty bądź dobrej myśli !!!
mamo mikołaja - takie jest niestety życie ... ale też często się zastanawiam
Cześć cześć
Witam Was przy kawce, zaraz lecę do pracy.... zawieźć zwolnienia
gosiagro- Matko Przenajświętsza, myślę o Tobie cieplutko, będzie dobrze, trzymaj się!!!
Paulka- no korzystaj z tymi paznokietkami u stópek, bo za kilka miesięcy to se nie pomalujesz
Pati- zdrówka dla synka:-)
mama mikołaja- ale mnie wzruszyły te zdjątka, które wkleiłaś...
iziatcz- pochwal się jeszcze jakie to cztery kółka???
To na razie, odezwę się jak wrócę- a jakże
Witam Was przy kawce, zaraz lecę do pracy.... zawieźć zwolnienia
gosiagro- Matko Przenajświętsza, myślę o Tobie cieplutko, będzie dobrze, trzymaj się!!!
Paulka- no korzystaj z tymi paznokietkami u stópek, bo za kilka miesięcy to se nie pomalujesz
Pati- zdrówka dla synka:-)
mama mikołaja- ale mnie wzruszyły te zdjątka, które wkleiłaś...
iziatcz- pochwal się jeszcze jakie to cztery kółka???
To na razie, odezwę się jak wrócę- a jakże
P
paula24211
Gość
napewno bedzie wszystko dobrze myśl pozytywnie musi sie udaćDziewczyny obudzilam się rano i wraz z moczem porannym poleciala mi krew:---( drugi raz tego nie przezyje nie moge sie dodzwonić do lekarza!!! Jade zaraz do szpitala. Boże zeby wszystko było dobrze!!!
daj koniecznie znać jak wrócisz trzymam kciuki za Ciebie i za maluszka
Klementinka
ledwo weszlama tu takie zmartwienia:-(
Gosiu na pewno wszystko bedzie dobrze, super ze tak szybko reagujesz, bedziesz pod opieka lekarza i wszystko skonczy sie tylko na strachu
trzymam kciuki
Gosiu na pewno wszystko bedzie dobrze, super ze tak szybko reagujesz, bedziesz pod opieka lekarza i wszystko skonczy sie tylko na strachu
trzymam kciuki
Kama83
Dziewczyny obudzilam się rano i wraz z moczem porannym poleciala mi krew:---( drugi raz tego nie przezyje nie moge sie dodzwonić do lekarza!!! Jade zaraz do szpitala. Boże zeby wszystko było dobrze!!!
Trzymaj sie kochana,napewno wszystko sie dobrze skonczy.Wszystkie tu myslimy o tobie i trzymamy kciuki
Agnieszka--
Aktywna w BB
gosiagro trzymaj się kochana!pewnie już jesteś w szpitalu i na pewno coś wiesz...mam nadzieję, że skończyło się to tylko na strachu!
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Dziewczyny obudzilam się rano i wraz z moczem porannym poleciala mi krew:---( drugi raz tego nie przezyje nie moge sie dodzwonić do lekarza!!! Jade zaraz do szpitala. Boże zeby wszystko było dobrze!!!
ojeju :---( dużo? trzymaj się, może to nic złego.
reklama