reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hejo!
Doczytalam tylko przepis Perfecty na makaron z kurakiem i pietruszką- mniam!

Hanka idzie jutro pierwszy raz po 2 tygodniach do przedszkola. Nawet nie wiecie jak się cieszę!!! Radość moją jednak gasi fakt ze Jagoda od dzisiaj ma ospe;/ Od początku lutego siedze w domu i posiedze jeszcze pewnie ze 2 tygodnie.. Dobrze ze Piotr i Paweł dowozi zakupy do domu:)

Hejo!
Doczytalam tylko przepis Perfecty na makaron z kurakiem i pietruszką- mniam!

Hanka idzie jutro pierwszy raz po 2 tygodniach do przedszkola. Nawet nie wiecie jak się cieszę!!! Radość moją jednak gasi fakt ze Jagoda od dzisiaj ma ospe;/ Od początku lutego siedze w domu i posiedze jeszcze pewnie ze 2 tygodnie.. Dobrze ze Piotr i Paweł dowozi zakupy do domu:)
No to nie ciekawie:(

współczuję tyle czasu w domu siedzieć ale nie ma czego żałować w taki ziąb jak ma w najbliższych dniach być to nie ma czego żałować

Lenka pokaż te pudła bo ja sie czaję na więcej , kupiłam w Liroyu moze w castoramie mają ładniesze?
Agast - ło matyldo !!!! Jagódkę jednak dopadło... Zdrówka jej życzę! Współczuję przesiadywania w domku , na pocieszenie Kochana powiem Ci że ten tydzień będzie straszny pod wzgledem mrozów więc i tak powyżej -10 byś siedziała. Nie długo wiosna! Dziewczynki przejdą te wstrętne choroby a na wiosnę kiedy słoneczko będzie świeciło bedziecie latać na spacerki aż miło:)
KasiaJ- Współczuję i trzymam kciuki by te chorubska od Fifiego w końcu sobie poszły!!!! Buziak dla niego od nas:) I dla Ciebie też , bo dzielna z Ciebie baba:)
Izia - Jaaakkkiii pięęękny tygrysek!!!!
Fajnie że się troszke ruch wieczorny wzmorzył Stary poszedł grać "w komputer" :) Jaś śpiocha słodko ,a ja sama bidulka dobrze że mam Cioteczki z bb:) bo musiałabym książkę czytac jakąś:)

reklama
Do góry