reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Lenka pokaż te pudła bo ja sie czaję na więcej , kupiłam w Liroyu moze w castoramie mają ładniesze?
Agast - ło matyldo !!!! Jagódkę jednak dopadło... Zdrówka jej życzę! Współczuję przesiadywania w domku , na pocieszenie Kochana powiem Ci że ten tydzień będzie straszny pod wzgledem mrozów więc i tak powyżej -10 byś siedziała. Nie długo wiosna! Dziewczynki przejdą te wstrętne choroby a na wiosnę kiedy słoneczko będzie świeciło bedziecie latać na spacerki aż miło:)
KasiaJ- Współczuję i trzymam kciuki by te chorubska od Fifiego w końcu sobie poszły!!!! Buziak dla niego od nas:) I dla Ciebie też , bo dzielna z Ciebie baba:)
Izia - Jaaakkkiii pięęękny tygrysek!!!!
Fajnie że się troszke ruch wieczorny wzmorzył Stary poszedł grać "w komputer" :) Jaś śpiocha słodko ,a ja sama bidulka dobrze że mam Cioteczki z bb:) bo musiałabym książkę czytac jakąś:)

Z chęcia ale nie mogę znlaeźć:(

reklama
a ja wysłałam starego dzisiaj do castoramy po szafkę i co ?i nic poślij dziada napewno ci załatwi bbbrrrr
a mnie znowu dopadł ból nogi wczoraj u mamy skreciłam i dzisiaj trochę połaziłam teraz mam nie wiem gdzie ją wsadzić najlepiej w niecenzuralną

Cześć dziewczyny!!
Mam nadzieję że mnie jeszcze pamiętacie:zawstydzona/y: Wróciłam na dobre ze szkolenia i jestem ostro do tyłu z BB, w zeszły weekend coś nadrobiłam i napisałam, ale to malutki kawałeczek. Niestety na szkoleniu miałam dostęp tylko do firmowych stron, w hotelu był internet ale niestety nie miałam lapka ze sobą. Mam nadzieję że spowrotem jakoś się wdrożę. Widzę z ostatniej strony że izia ma nowy avatarek i Gaja ma pierwsze ząbki - gratulacje:-) Zdrówka dla zaospowanej Jagódki. U nas wszystko dobrze, Iga wydoroślała:) Już mi tak jej brakowało, na szczęście czas mi szybko zleciał, w życiu nie odczułam że to aż 2 tyg, uffff. Idę poczytać więcej.

Agast - współczuję....ale przynajmniej tak jak pisałaś będziesz miała już to z głowy....Zdrówka dla Jgódki....!
lena - to widzę że udany zakup....Ja też muszę w końcu coś na te zabawki Poluchy kupić....
kasiaj- biedny Filipek...Mam nadzieję że pediatra coś zaradzi....No i ciekawa jestem czy ten kaszelek to przypadkiem nie na kolejny ząbek...Fifi chyba chce byc rekordzistą na naszym forum...hihihi....Oj ma czym chłopak już gryźć....

Poluśka już spiocha...Paweł jutro już wraca do pracy po urlopie....a za 10 dni ja do pracy :-(.... CZemu ten czas tak szybko leci....Jejku ja chcę już wiosnę....bo taka paskudna pogoda za oknem że szok....U nas wprawdzie nie ma śniegu ani grama ale za to szaro, buro i ponuro....i zimno!!!! :-(

Cześć dziewczyny!!
Mam nadzieję że mnie jeszcze pamiętacie:zawstydzona/y: Wróciłam na dobre ze szkolenia i jestem ostro do tyłu z BB, w zeszły weekend coś nadrobiłam i napisałam, ale to malutki kawałeczek. Niestety na szkoleniu miałam dostęp tylko do firmowych stron, w hotelu był internet ale niestety nie miałam lapka ze sobą. Mam nadzieję że spowrotem jakoś się wdrożę. Widzę z ostatniej strony że izia ma nowy avatarek i Gaja ma pierwsze ząbki - gratulacje:-) Zdrówka dla zaospowanej Jagódki. U nas wszystko dobrze, Iga wydoroślała:) Już mi tak jej brakowało, na szczęście czas mi szybko zleciał, w życiu nie odczułam że to aż 2 tyg, uffff. Idę poczytać więcej.

Trzymam kciuki DASZ RADĘ!!

Był czas , jak w ciązy z Jaskiem chodziłam że sama pudła robiłam:) Z pudełek po butach
Oto kilka mej produkcji:
Zobacz załącznik 329578Zobacz załącznik 329579Zobacz załącznik 329580Zobacz załącznik 329581
pencil.png

eagle Mam nadzieję, że u dzieciaków nie rozkręci się żadne choróbsko:tak:
Wszystkiego najlepszego dla Krystianka i Natanka oraz adorei:-)
Agi Szykuj się teraz na dłuuugie spacery z Polcią w nowym wózku:-D
ewelinka Zdjęcia z takich imprez są najlepsze:-D
kasiaj dużo zdrówka dla Fifiego:tak:
agast Hania też się cieszy, że wraca do przedszkola? Biedna Jagódka, jednak też złapała ospę:-(
izia Oszczędzaj nogę, żeby szybciej przeszło
avena Najważniejsze, że szybko minęło. :tak:Wróciłaś mądrzejsza, stęskniona za Igą, więc bardziej cierpliwa i z większym zapałem do wspólnych zabaw, a zaległości na bb nadrobisz szybciutko:-)
Tyle piszecie o tych 5p, że chyba też zgłębię temat. Ale jak będę miała więcej czasu na zakupy i gotowanie;-)
Potwierdzam, że przepis perfecty nr 1 z pietruszką jest prosty w wykonaniu i pyszne jedzonko wychodzi. Robiłam jakiś czas temu i sobie przypomniałam, że muszę jeszcze kiedyś zrobić :tak:
Mała dziś pod wieczór była strasznie marudna i płaczliwa: zęby, katar i zmęczenie :-((drzemkę zrobiła sobie nie jak zwykle o 17 a o 13.30, więc pod wieczór była już wykończona)
P. już śpi, ja też zabieram się za ćwiczenia i zaraz się kładę, bo padam ze zmęczenia.

reklama
Perfecta woow ja to jestem zupełne manualne beztalencie i zawsze zazdroszczę innym takich zdolności
kasiaj jak byłam ostatnio na spotkaniu Aktywnych Mam, to tam jeden chłopiec 8miesięczny miał już 8zębów :szok:

Do góry