reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witajcie kochane! Jak zwykle nie wiem co komu odpisać, a to u mnie standard... skleroza!!!

Ja jak zwykle nie wyspana bo mały non stop się wierci i kwili w nocy... w poniedziałek postaram się do przychodni, ale tak ciężko się jest dostać... ząbki jak wyszły dwa miesiące temu tak cisza i nic więcej na horyzoncie nie widać. Mały pełza po całym domu... ciągle trzeba patrzeć pod nogi!!! ;) już coraz lepiej, pewniej, siedzi... ale sam nie siada... jedynie w łóżeczku a z pozycji siadu ładnie do pełzania startuje!! Ja wczoraj porobiłam porządki i dziś mam luz!!! tzn. nie do końca bo jadę z mężem sprzątać biuro po remoncie a młody na służbę do babci... i uwaga!!! zostaje na noc!!! a rodzice na tany!!! :) ahh jak przyjemnie!!! :)

Miłego dnia kobietki!!! :D

reklama
emalia zazdroszcze nocki u nas dzisiaj masakra mały budził się kilka razy i nawet nie wiem czemu o 23 jak się obudził z płaczem to tak do 0;30 marudził bo niby zaczął zasypiać i od nowa maluda teraz dalej marudzi bo śpiący a zasnąć ani rusz
[*] Staś dla ciebie
ciekawe co u gniesi tak wogóle
eagla u nas też śnieg i mróz znowu mogłaby się skończyć ta zima na dobre ale jeszcze zapowiadają do końca przyszłego tygodnia mrozy brrrrrrrrrrrr i to do -17:szok:
Kasiek zazdraszczam:tak:wypadu
zapomniałam się pochwalić że byłam zmuszona do zakupu nowej pralki ciekawe kiedu mój (szanowny )ją podłączy
znowu coś mi nie pasuje https://www.babyboom.pl/forum/blogs/alusia551/prosze-pomocy-2366/

Ostatnia edycja:
Iza- zgadzam się w 100%. Szkoda ,że nie napisała jakich firm i w jakich kolorach. Masakra

Pisałam wczoraj o tragedii styczniówek. Biedna mała Zuza przegrała walkę:-( ( nikt nie zauważył )

Witam sie i ja. Zrobilam dzis Lili na sniadanie omlecik z zoltka i odrobiny bialka na maselku, do tego bulka i wsio, wcinala az milo. Chyba kaszki na dobre odejda w zapomnienie bo nawet w ich strone nie chce patrzec.

Agi dwie pobudki??/ Czekam z utesknieniem na taka noc :-:)-(Sliczna Polusia z rana:-)
izia dobre, ciekawe w jakim tempie pojawia sie te ciuszki na allegro albo na jakims straganie :-)oczywisice ze zdjecia sa w takim wypadku niezbedne bo co sobie bedzie laska/koles zasmiecac mieszkanie
gosiagro milego weekendu, my oczywiscie tak zartujemy z tym dostepem do komputera, praca najwazniejsza!! Ciesze sie ze dobrze poszlo :-)
Kasiek to pierwszy raz jak Damis sam zostanie? Powodzenia i udanej zabawy, zazdroszcze takiego nocnego wyjscia ;-)
KASIEK CO DO ALERGII oczywiscie ze mozna wykryc juz w tym wieku!! Koniecznie znajdz dobrego alergologa ktory was poprowadzi, moze poszukaj w necie opinii lub porad innych mam jak to jest w twoim miescie, nie musisz czekac do wiosny!! Moja znajoma robila w listopadzie i wyszlo bardzo duzo alergenow min na bialko i ma w tej chwili miedzy innymi absolutny zakaz podawania zup na wywarach (dlatego to wcale nie jest jakies widzi-misie z tym gotowaniem zup na miesie). Nie zwlekaj jesli cie to martwi, a u was w rodzinie sa jakies alergie??
eagle oj nie zazdroszcze sniegu.. ja juz czekam zeby upchac na strych zimowe ciuchy bo juz nie moge na nie patrzec Podobno lato ma byc extra gorace w tym roku na pocieszenie :)

Ja rowniez zycze milego weekendu, zaraz uciekam do galerii na wystawe mojego profesora a potem ploty z kolezankami:-)

Ostatnia edycja:
Zgadza się Aguś ( chyba jako jedyna);-)

Ale tu cisza weekendowa. Coś Lenka nie pisze i Perfekty nie widzę. Chyba coś gotują:-D

Mnie jak zwykle się nic nie chce:) Ide pościemniac, bo stary drzewo tnie i zaraz będzie marudził ,że ja jak zwykle tylko komputerek :-D

Miłego dnia wszystkim życzę.

emalia-smutne to strasznie co za chorubska:-:)-:)-(

A ja siedze w pracy po pracy jedziemy do znajomych na noc z dzieciakami trochę sie odstresuje :-)
(*)-dla Stasia

reklama
Iza- zgadzam się w 100%. Szkoda ,że nie napisała jakich firm i w jakich kolorach. Masakra

Pisałam wczoraj o tragedii styczniówek. Biedna mała Zuza przegrała walkę:-( ( nikt nie zauważył )

emalia ja czytałam, smutna historia ;-((((((( dziekuje Bogu ze nam oszczedził takiego bólu......

Do góry