reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
kajdusia - mój drugi sposób to pokazanie kota: kot spiernicza po calym domu, a my z Malym za nim...:)
emalia - właśnie to wciskanie piłeczek jest dosyć ciężkie, przynajmniej mój nie kuma czaczy, że trzeba nacisnąć:) za to samą "kierownicą" się bawił, ale ostatecznie spakowałam i poczekam jeszcze

witam!
(*) Jagódka dla ciebie
Małgosiu i Michałku wszystkiego naj naj
lasposa długo się nie odzywałaś miałam nawet ostatnio zamiar dociebie dzwonić ale odpuściłam super zdjęcia
agi eż podziwiam super fotki

Ja też już dłuższy czas szukam takiej spacerówki, ale na razie nic mi się nie udało znaleźć... tylko ja mam też ograniczony budżet, więc będzie trudno... przymierzam się do tej, koleżanka ma i poleca: CHICCO WÓZEK SPACEROWY MULTIWAY MISTRAL, KRAKÓW (1457141522) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

ja ma taki tylko czarny Bebe Confort VIVA Optic Pistache od G-7 Wyprzedaz (1463075061) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i jestem mega zadowolona i mała też;-)))

dziękkuję za życzenia dla mojej Sonii ;-)

dla Jagódki - łączę sie myślami z jej rodzicami .......

Mała raczkuje , pełza, przemieszcza sie na milion sposobów, staje przy czym sie da, w łóżku non stop stoi ,wspina sie
nie do zatrzymania i ogarnięcia;-)))))))

na rękach tylko u mamy,taty i babci u kazdej innej osoby płacz i 'mama' ratuj - masakra;-)))

rozgadała sie opowiada i opowiada- nie nadążam za swoim dzieckiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!

buziaki dla was mamuski i do juterka

reklama
Widziałyscie jaka tragedia?

icon1.png
Odp: moja ....cytomegalia

Nasz walczący Zuzolek odszedł do lepszego świata.........

https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2011-f357/moja-cytomegalia-46132/index27.html

Zapalam malutkiej
[*]
Aż mnie serce boli, patrząc teraz na Jasia spiącego na moich rękach. Straszne:-(

Do góry