emalia82
Fanka BB :)
Casia- tak , my mamy tą zjeżdżalnie i piłeczki trzeba wpychac w tą kierownice i wtedy muzyczka gra
Chwile mnie nie było a tu produkcja wre...
Chwile mnie nie było a tu produkcja wre...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w związku z brakiem Engerixu szczepiłam na żółtaczkę tą bezpłatną...jak narazie odpukać Krzysiek przyjął ją OK...teraz już grzecznie śpi.A powiedz Kochana szczepiłaś Engerixem? czy to było szczepienie 5in1?
Ja też już dłuższy czas szukam takiej spacerówki, ale na razie nic mi się nie udało znaleźć... tylko ja mam też ograniczony budżet, więc będzie trudno... przymierzam się do tej, koleżanka ma i poleca: CHICCO WÓZEK SPACEROWY MULTIWAY MISTRAL, KRAKÓW (1457141522) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
izia - Ty wygrałaś w "mojapierwsza zima"? Kiedy przysłali Ci kartę rabatową? Bo ja czekam już półtora miesiąca...