reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Koriander - Ciesze się że spanie Lelci idzie ku dobremu:):) Piękne te żonkilki:) Aż się wiosna w sercu robi:)
Kajdusia- knedelki - mmmniammuśne!!!
Lencaj - DZIĘKUJĘ!!!
Agi - Super że wyprawa udana a fotki piękne , Polcia robi minyyyyyyyyyyyyyy cudna!!!!
Lasposa - Witaj":) Curcia pięknisia:) Fotki cudne!
Ewa i Julcia - dobrze że poszłaś do lekarza:) Przynajmniej wiesz co jest:)
magdziak - gratulacje dla Zuzi!!
Ewelinka - ehhh Ci mężczyzni:)
Adorea - Ten Twój syn to kinoman rośnie chyba:):p
MadziaM - Gratulacje zębolka!!!!!
Ufff nadrobiłam , toście nabazgrały dzisiaj:p:p
A ja zrobiłam te francusko-ruskie danie i specjalnie mężowi podsunęłam jednego z serem na słodko , wziął następnego i...... szok przeżył:):)):)
Wyszły bardzo dobre , teraz muszę chyba kawkę zrobić bo coś mi energia po tym sprzataniu i gotowaniu poszła na spacer:):):)

[
Adorea - Ten Twój syn to kinoman rośnie chyba:):p
)
tatuś go zamorduje jak mu telewizor rozwali, a ma do tego skłonności...za to jak zaczynają się reklamy to moje dziecko odpływa i nic go od telewizora nie odciągnie :)

My po szczepieniu...Krzysiek waży 8900 co oznacza że przez równe 3 miesiące przybyło mu 900g (swoją drogą od cholery,ale podobno wszystko jest OK)...mój mąż został upewniony przez moją znajomą pielęgniarkę (staż jakieś 30 lat z dziećmi) że Danonki i Bakuś jest to dobre jedzonko i że skoro Krzysiek lubi i nic mu nie jest to znaczy że mu służy...Co do nie jedzenia to powiedziała że widać Krzyśkowi starcza to co je i mam nie panikować bo wszystko jest OK, a on jest duży i silny...no i stwierdziła że po oczach widaĆ ŻE TO BĘDZIE STRASZNY ŁOBUZ i że ma to po mamie (zna mnie od zawsze,bo moja mama zemną też do niej chodziła) no i to że nie siada to nie problem (też ma to po mamie)

Przepraszam kochane że nic nikomu nie odpiszę, ale wpadłam tylko powiedzieć Perfekcie że Devolay'e super!!! Udały mi się pierwszy raz w życiu!!! Ale pychotka... szkoda że ja na diecie, mogłam zjeść tylko jednego malutkiego... :( ale stary się objadał za nas dwoje ;)
dziękuję Ci jeszcze raz za wspaniały przepis :)

Hej dziewczynki,

Nie pisałam ostatnio, bo brakowało mi czasu, weny, a poza tym miałam trochę problemów i generalnie dopadła mnie późnozimowa deprecha... niech już w końcu ta wiosna przyjdzie!!!

Mój Młody coraz bardziej superancki się robi, kolejnych zębów nie widać, nie raczkuje dalej, ale pełza z prędkością światła, a jego ulubionym słowem jest NIE:) na dodatek rozumie znaczenie i wie, kiedy używać – krzyczy na cały dom nie..nie...nie..., jak tylko mu się coś nie spodoba!

Napiszę, co pamiętam, bo rzadko zaglądałam ostatnio:

sealet -dzięki za radę, co do zmiany pory podawania mięska – zaczęłam dawać mu koło południa, troszkę go przetrzymując (wyrodna matka) i jest efekt -zjada dużo więcej i chętniej:)

emalia – fajna fryzura na wesele:)

lena – filmik z Gają i Arką Noego mnie wzruszył, też chcę taki i już szperam, jak zmontować:)

perfecta i inne gotujące – zabijecie mnie tymi przepisami... podziwiam i notuję skrzętnie, wszystkie wypróbuję. Zazdroszczę talentu kulinarnego, a przede wszystkim tego, że lubicie gotować – ja jestem niezła w standardach kuchennych, ale brak mi chęci i fantazji:) No, może ciasta lubię piec. Dla lubiących pomarańcze i czekoladę zamieszczę wypróbowany przepis w gotujących (właściwie link do strony) wypróbowanego przeze mnie ciasta,które wyszło pyszne, a robiłam na miesięcznicę Młodego. Swoją drogą, ja lubię i korzystam często z tej strony z przepisami, nie wiem, czy znacie: Kwestia Smaku - Przepisy kulinarne

W temacie spacerówek, ja się zastanawiam nad espiro magic 4 (z 2 kółkami z przodu tylko z pełną rączką), może któraś z Was ma i podzieli się opinią? W sklepie w moim teście wypadła ok:) coś takiego: OKAZJA! wózek espiro magic 4+GRATIS!!! (1466329787) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

kajdusia – ja na marudę albo prawdziwe awantury Maluszka zainwestowałam 1,80 zł w bańki mydlane – jak zaczyna stękać, kwękać, płakać, puszczam kilka i jest jeden wielki pisk radości i zabawa na całego – godzinami może patrzeć:) A ja przeszczęśliwa, że znalazłam na niego sposób:tak:

aisa – super zdjęcia Basi, fajnie, że już samopoczucie lepsze:)

W ogóle wszystkie zdjęcia dzieciaczków super!:-)Jak patrzę na dziewczynki, to tak chciałabym córeczkę jeszcze...

aaaaaa, emalia chyba Twój Jaś ma zjeżdżalnie piłeczkową, dobrze pamiętam? Bawi się? Bo mam taką, jak na zdjęciu i mój Mały wcale się nie interesuje tym ustrojstwem, a ja mam zagwozdkę, czemu piłeczki nie chcą za bardzo górą wpadać do tunelu?;)))

ewela – gratulacje, u mnie ani 10 dkg mniej...:(

Lencja – ja też się bardzo powoli wkręcam w kuchnię pięciu przemian, przepisy pościągałam z chomika, dzięki za linki

MagdaM – trzymaj się, u mnie też kryzysowo i problemowo... ale nie dam się, w ramach poprawy chociaż samopoczucia, jeśli innych spraw się nie da, poszłam do fryzjera ściąć i przemalować włosy :)) Niestety, wyszło gorzej, niż było... :wściekła/y:

Wszystkim miesięczniakom z ostatnich dni wysyłam buziole:-)

Ojej, chyba kupa wyszła, bo śmierdzi strasznie w pokoju...
Może jeszcze uda mi się zajrzeć.

edit: o matulu, jakie długie mi wyszło...
edit2: a mój Młody robił chyba kupę przez cały czas pisania tego posta, taka duża była...

Ostatnia edycja:
reklama
Wróciłam z basenu z Piotrkiem, ale przystojny ten jego instruktor:zawstydzona/y:- co tydzień nie dowierzam, że można być tak bezczelnie przystojnym :-p, do tego zawsze uśmiechnięty i ma super podejście do dzieci. Miło popatrzeć :-D:-p:-D

Lasposa- super, że zajrzałaś, ja też kilka razy wypadłam z forum, ale zawsze staram się wracać- zostań też :tak:
Cobra- miałam Ci podziękować w swoim imieniu za zapalenie świeczuszki Jagódce- buźka!
MagdaM- gratuluję zębola
adorea- hehe, łobuzerstwo w oczach, skąd ja to znam :-)
Casia- dzieki za podsunięcie pomysłu z bańkami, stosowałam to na Piotrku, a teraz zapomniałam :-)

A dzieci (grupa piotrka) jadła dzis po basenie pieguski i Gosi tez się dostalo :-D Nie pytajcie jak później wyglądała :-D:-D

nie lubię akci wieczór, jak jestem sama, ogarnąć dwójkę kolacyjnie, kąpielowo i łóżkowo to dla mnie największy wyczyn...

Do góry