reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja wczoraj byłam...wrrr........szkoda gadac w tym moim MOPSIE to tylko bombę wrzucić!!!
u mnie nie jest tak źle ale mogliby mieć otwarte dłużej niż do 15, bo jak mój jest w pracy to nie ma szans żeby się tam wybrała bo i tak nie zdąże, ewentualnie z dziećmi ale to nie jest dobre połączenie mnóstwo papierów i 2 dzieciaków, dziś skorzystam że jest po nocy to pójdę

reklama
kur.............. wcięło mi całego posta muszę od nowa ale nie wiem czy zapamiętalam a więc
zdec jak licytacja wózek sprzedany? mi udało się sprzedać drożej niż kupiłam więc się cieszę a jak z podwyżką ? miało być tak pięknie a wyszło jak zawsze?
agi świetnie że jesteście już w domku a co do wrażeń lotniskowych BEZ KOMENTARZA
Emalia fajną miałaś fryzurkę no i super że się wybawiliście,też bym gdzieś poszła ale nic się nie szykuje w moim towarzystwie same stare konie czekać chyba tylko zostaje na nasze dzieci:-D
Kasiek masz twardziela w domu super chłopak
a u nas zimno brrrrrrrrrrrrrr -13 stopni a ja muszę z małym do miast jechać też mam zamiar zahaczyć skarbówkę złożyć pita trochę znowu będzie tylko ciekawe kiedy wypłacą bo kolega czeka na wypłatę vatu od 5 mies choć mają na to 3 bo podobno kasy nie mają swoją drogą ciekawe jak skarbówka nie ma to kto ma mieć

Ostatnia edycja:
bry
ale fajny numer strony :-D a jestem fefnasta fefnascie :-)
emalia super ze sie wybawilas i naprawde ekstra wygladalas;-)

Dzis jest tak mrozno ze nie wychylam nosa za drzwi :-D brrrrrrrrrrrrrrr.............

Ochnasta :-D

Witam i ja w stanie agonalnym. Jestem tak chora po tym weselu ,że szok. W domu bajzel a nic mi się nie chce. Ola pojechała na ferie do swojej "pra-babci" i musze się dorwać do jej bajzlownika czyt. pokoju ale naprawdę nie mam weny.
Gosiu- mama dała rade z Jasiem. Po 20-ej już udało jej się go położyć do turystycznego a jak wróciliśmy koło 3-ej to dawała mu mleko, tak więc ładne jej pospał. Ze mną jeszcze wariował do 4-ej i spał do 8-ej. Suma sumarum mama zadowolona, bo mały był grzeczny i zbytnio jej nie dał popalić.

Miłego dnia wszystkim życzę. U nas -5C. Wrrr... nici ze spacerku.

edit: Zdec- dołączam się do pytania- to co w końcu z twoją podwyżką, bo już nie kumam?

trochę ponadrabiałam jak zwykle:-)

liliti jak poszukiwania niani?
Agi78 co do podróży powtórzę po dziewczynach że wcale mnie to nie dziwi, taka nasza rzeczywistość niestety, ale najważniejsze że jesteście już w domku całe i zdrowe, a jak zaaklimatyzowanie się Polci po powrocie, nie miała z tym problemów że nagle nie ma na codzień tyle towarzystwa?
zdec i jak sytuacja w pracy? wyjaśniło się coś?
Perfecta masz rację człowiek od razu ma inne nastawienie jak trochę słoneczka zobaczy, tez odliczam byle do wiosny
cobra18 kobito fajnie że zaglądasz, osiągnięcia Kuby imponujące, ale ząbkowania nie zazdroszczę, super że z pazurami coś się ruszyło, a z teściową chyba nieco lepiej się układa?
Klementinka dobrze że Jasiu już zdrowieje, a co do męża współczuję bo chory facet to tysiąc razy gorszy niż chore dziecko, oby szybko wyzdrowiał i mógł pomagać
i gratulujemy Jasiowi nowych umiejętoności
a Tomuś ma jak narazie aparaty ustawione tak jak na początku bo nosi je niecałe 2 tygodnie, mamy podjechać za jakieś 2 tygodnie - na początku marca żeby je przeprogramować, ale chłopak dzielny jest i nawet śmieję się że niedługo sam będzie się upominał żeby mu je zakładać, kilka razy była taka sytuacja że nim mu zmieniłam pieluchę i przebrałam to juz sie łapał za uszka żeby sprawdzić czy już ma założone, dopiero jak to zrobiłam to przestał tak jakby stwierdził że teraz jest juz wszystko na swoim miejscu
koriander z Lilusi także zdolna dziewczynka
emalia super że tak się wybawiłaś, w końcu Tobie też się coś należy, wrzuć jakąś fotkę co bym mogła poloookać skoro dziewczyny tak zachwalają;-)
a jak Jasiu zniósł nocke bez mamy? ooo już doczytałam czyli i synek i babcia zadowoleni świetnie
Kasiek1983 ogromne gratki dla Damianka

jakoś się udało poczytać Tomeczek już tradycyjnie śpiocha a ja mam chwilkę dla siebie

edit: już się obudził ;)

Ostatnia edycja:
Witam u mnie tez zimica a że mała podziębiona więc na dwór tez nie idzie wczoraj walentynki spędzone w rodzinnym gronie:-)prezencik bieliżniany od mężulka dostałam :-)a sama mu nic nie kupiłam:-p ja to go sie pytam jak on tą bielizne mi zawsze kupuje bo jakoś niemoge sobie wyobrazić a on mówi że babka do niego pan to ma gust sam pan najładniejsze rzeczy wybiera:confused:Ja sobie sama też prezent zrobiłam na walentynki dwa nowe koraliki a co raz się żyje:-)
emalia-ale elegancka babka z ciebie ja to już niemoge się doczekać aż na jakieś weselicho pójde ale chyba w maju cosik sie szykuje:tak:
agi-to nieżle z tą podróżą ale grunt że już po wszystkim i w domku szczęśliwie jesteście
lena-moja wagowo coś podobnie do twojej ponad dyszke:happy2:

Eagle- for you!!!:-D

DSC04512 (Small).jpgDSC04533 (Small).jpgDSC04504 (Small).JPG

reklama
Emalia ja mojej mamie pokazywałam zdjęcia mówi, że cudownie wygladałas nie mogła się napatrzeć;)
SUPER LASKA Z CIEBIE tak mój tato skomentował:)hehe bo on szuka synowej dla swojego syncia;)

Do góry