reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Cześć dziewczyny, ale zarządziłam :confused: Leciałam rano na ślepo do komórki wyłączyć ją, bo hałasowała, a mąża już w pokoju nie było i z całej siły upadłam na żelazko stojące na sztorc :wściekła/y:Wbiło mi się gdzieś w żebra pod lewą piersią, mam teraz napuchnięte, boli mnie cały przód, bok, a najbardziej kręgosłup, ledwo się ruszam, ałłłuuua :-(

Agi- gratuluję- wSPAniale!!! Ja dostałam w listopadzie od męża i jakoś nie mogę się wybrać, oj, żeby mi nie przepadło jak u Agast...
Emalia- też bym się za Tobą obejrzała :tak: Fajna laska jesteś:tak:
KasiaJanicka-fajnie, że Fifi taki oswojony z nowym domem
Kasiek- gratulacje!

reklama
A mi przepadł voucher do spa :( Właśnie się zorientowałam ostatnio.. Mąż mi sprezentował po porodzie na jakies tam zabiegi przywracające jędrność na brzuchu itp i szlag trafił bo był wazny 6 miesięcy buuu

Lena- chora jesteś czy jak ze mężowi przepuściłaś???
widocznie;(

ja wreszcie pozałatwiałam dziś wszystko co miałam w planach i nawet się zdziwiłam że tak szybko mi poszło ( wszędzie niemal od ręki a raczej od wejścia;-))

teraz młody ucina sobie drzemkę, starszy poszedł do fryzjera, Asia układa zwierzątka a mamuśka na BB:-) tylko jakieś dobre ciacho by się przydało
ewelinka no proszę jakie prezenty, a ja tak doszłam do wniosku że mój to mi nigdy nic z bieliznowego nie kupił....hmmmm ciekawe czemu muszę się go zapytać?
Klementinka ja mojemu nie ściągam do spania w dzień, chciałam żeby od początku przyzwyczaił się do spania z założonymi i na szczęście póki co mu nie przeszkadzają, czasem zdarzy się że sam sobie przez sen ściągnie to wtedy już mu nie zakładam zeby go nie wybudzić ale to sporadycznie się zdarza
kasiaj. oj mamusia to teraz będziesz mieć pomocnika w porządkach:-)
Agi78 a to Polcia zdolna dziewczynka, tyle umiejętności nowych na raz super, a tacie też należą się gratulacje postarał się z prezentami dla swoich dziewczyn
a mega gratulacje za wygraną w konkursie, miłego wypoczynku w spa
kajdusia a to pechowy poranek, a żebra chociaż całe? jak powrót do pracy? jak Małgosia znosi rozstanie?

a jak nasze ciężaróweczki, dziewczyny odzywac się jak fasolki rosną?

a ja jeszcze w drodze powrotnej do domu zahaczyłam o małe zakupy i nabyłam dla Asi spodnie bojóweczki, bluzkę z krótkim rękawem i spódniczkę, a dla Tomka bluzę z kapturkiem z Elmo wszystko z Next za uwaga całe 12 zł :)

Ostatnia edycja:
kajdusia ojojoj musiało boleć napewno nic sobie nie zrobiłaś?
agi zazdraszczam! super taki wypad
cobra jak tam z tesciówką i twoim układ trochę lepszy?
lena no nie poznaję cię:-D
a ja muszę się pochwalić że mamy w końcu ząbka mama znalazła przy obiadku:-)
spacerek zaliczony sprawy pozałatwiane nawet nie było aż tak zimno bynajmiej nie było tak czuć tego mrozu nawet zaniosłam nasze wideo do naprawy choć wstyd z tym antykiem było się pokazać ale chcemy zgrać wszystkie kasetki na płytki więc mam nadzieję że zreanimuje mi tego antyka

Znowu kilka dni nie zaglądałam i nie jestem na bieżąco, ale pewnie tak teraz będzie.:-( Mam coraz mniej czasu, a mała ciągle przy meblach chodzi i raczkuje po całym mieszkaniu, więc nawet jak w domu jestem, to nim coś przeczytam i napiszę, to 1000 razy sięodrywam od kompa, bo mała coś broi:-D Dziś też chyba kompa włączyłam o 9, a do tej pory nadrobiłam tylko dzisiejszy dzień :szok:
kasiek Gratuluję postępów Damisia:tak:
eagle Takie maluszki najlepiej się przystosowują. Fajnie, że Tomuś dobrze się czuje z aparatami. Ciekawe, co czuje dziecko, gdy pierwszy raz docierają do niego nowe dźwięki. Udane zakupy:tak:
emalia Z postów dziewczyn wnioskuję, że wesele się udało:-) Świetna fryzura:tak: Bardzo ci pasuje:tak: Też bym na jakąś imprezę poszła, ale dopiero w czerwcu, dzień przed urodzinami Emilki, jedziemy na wesele do jej chrzestnego :-D Trzeba jakoś połączyć imprezę poprawinową z urodzinową:-D
kasiaj Rozbrykał się Filipek:-D
agi moja to mało gadatliwa jest;-) Coś jak "mama" wychodzi jej czasem jak ma pełną buzię;-) Ale czekam na bardziej świadome słowa:-) A czołem też biła pokłony o podłogę i już kilka siniaków miała.:-D Dziś kolejny się pojawił:dry:
Gratuluję wygranej:tak:
kajdusia współczuję upadku:-( Musi boleć:-(
A ja się boję, że mi przepadnie mój kupon na fryzjera;-)
izia gratuluję zęba:tak:

kajdusia ojojoj musiało boleć napewno nic sobie nie zrobiłaś?
agi zazdraszczam! super taki wypad
cobra jak tam z tesciówką i twoim układ trochę lepszy?
lena no nie poznaję cię:-D
a ja muszę się pochwalić że mamy w końcu ząbka mama znalazła przy obiadku:-)
spacerek zaliczony sprawy pozałatwiane nawet nie było aż tak zimno bynajmiej nie było tak czuć tego mrozu nawet zaniosłam nasze wideo do naprawy choć wstyd z tym antykiem było się pokazać ale chcemy zgrać wszystkie kasetki na płytki więc mam nadzieję że zreanimuje mi tego antyka

GRATULUJEMY:)
A Gaja przesyła Buziaka:)

dziękujemy
a buziak doleciał
a Michał cały czas mi tu wykrzykuje że gdzieś idzie:-Dśmiesznie to brzmi idzie i idzie

emalia pięknie wyglądałas w małej czarnej no i włosy masz piękne;-))) no juz wiem po kim córcia Twoja urode odziedziczyła ;-)))

Agi twoja mała jak moja, pełza z siadu i umie stac na czworaka ale musze ja zdala pd kanapy trzymac bo podciaga sie na równe nogi a ja mam stracha ze poleci do tyłu;-(((

u nas walentyni ok;-)))
Sonia dzis zjadła 200 g słoiczek kremu jarzynowego Hippa i do tego udko z kurczaka którego ugotowałam ,ma dziewczyna apetyt ,teraz po podwieczorku spi - smiejemy sie z mężem ze na spanie to ja bierze zawsze o tej samej porze jak zegarku szwajcarskim;-)))

ide robic gulasz zupe na jutro.....bo wieczorkiem filmik w łózeczku z męzusiem;-)

reklama
Moja mała syrenka przestaje wyć, chyba czopek zaczyna działać. Mała męczy się już prawie miesiąc z górnymi zębami, które jakoś przebić się nie mogą :-( Znowu mam problem z podawaniem obiadków :-(
Mam nadzieję, że wkrótce sytuacja się poprawi, bo nie lubię takiej marudy zostawiać dziadkom- wiadomo, że mama najszybciej uspokoi dziecko. Oni muszą się bardziej starać ;-)

Do góry