reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Jestem jestem. Mega szczęśliwa ,że w końcu się gdzieś wyrwałam. BYŁO SUPER!!! Wybawiłam się za wsze czasy, poznałam wielu ciekawych ludzi ( wesele było polsko- ukraińskie ). Dziękuję wszystkim za miłe słowa na nk :) Czułam się świetnie, bo na co dzień tylko dresy a na weselu nawet się za mną oglądano. Co najlepsze siedzieliśmy razem z orkiestrą przy stole ( taki zwyczaj ukraiński) i okazało się ,że jeden z nich grał z moim ojcem w zespole( dzisiaj już do mnie dzwonił :) Na prawdę było super!!!

fajnie, ze się wyrwałaś i wybawiłaś:-), a jak Jasio u mamy, było oki?

wygladalas swietnie, bardzo elegancko a fryzurke mialam podobna na moim slubie, bo ja bez welonu slubowalam

ja tez bezwelonowa byłam ze storczykiem we włosach:-)

A my juz po romantycznej kolacji czyli kura w winie (coq au vin, a co tam:-p) i ciasto z lodami i malinami. Lila wyczula atmosfere bo sie jeszcze nie dopominala o swoje
Milego wieczorku i nocki!

Lilcia mądra dziewczynka dała rodzicom poświętowac;-)

reklama
a ja czwarta... albo 4444!!! :-D moje dziecko zrobiło mi dziś niespodziankę i pierwszy raz stanęło na nóżkach w łóżeczku!!! ale było radochy!!! do tego od dwóch dni mówi na wszystko TATA i tatuś wniebowzięty!!! no i jest też pierwszy guz, tzn. zadrapany policzek bo był upadek na leżaczek :( obyło się bez płaczu ;)

witajcie
to ja fefnasta:-D

u nas też mrozik, a ja już po spacerze z psowatym;-)
jak mój wstanie to ok południa muszę się wybrać do Skarbówki po zaświadczenia a potem złożyć papiery do wychowawczego, a tak mi się nie chce:tak:

to na tyle idę poczytac co naskrobałyście wczoraj popołudniu

MIŁEGO DNIA

reklama
witajcie
to ja fefnasta:-D

u nas też mrozik, a ja już po spacerze z psowatym;-)
jak mój wstanie to ok południa muszę się wybrać do Skarbówki po zaświadczenia a potem złożyć papiery do wychowawczego, a tak mi się nie chce:tak:

to na tyle idę poczytac co naskrobałyście wczoraj popołudniu

MIŁEGO DNIA

Ja wczoraj byłam...wrrr........szkoda gadac w tym moim MOPSIE to tylko bombę wrzucić!!!

Do góry