reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Sonia poraz pierwszy dzis zrobiła siusiu do swojego nocniczka przed kąpielą a zeby tego mało było to dwa razy sama zrobiła babci papa na dobranoc;-))) no duma mnie rozpiera heheh

Ale co poniektóre osoby są nachalne:-D pomimo, że zainteresowane nawet nie odpisują;-)
Tak trzymać :-p

Ola po balu wniebowzięta. Przez 3 godziny opuściła tylko jeden utwór. Tancereczka moja.
Na wesele idziemy i zaraz jak położę małego zabieram się za tipsy m, bo pazurki mam zapuszczone jak bym z obory wyszła:-D

Ale co poniektóre osoby są nachalne:-D pomimo, że zainteresowane nawet nie odpisują;-)
Tak trzymać :-p

Ola po balu wniebowzięta. Przez 3 godziny opuściła tylko jeden utwór. Tancereczka moja.
Na wesele idziemy i zaraz jak położę małego zabieram się za tipsy m, bo pazurki mam zapuszczone jak bym z obory wyszła:-D

hehe z obory sąsiada na przeiwko:)

emalia pazury ty masz zapuszczona a ja nawet nie pamietam ze mam hahahaaha boszzzzeeee wiosna idzie trzeba do kosmetyczki

Cześć mamusie!!!
ale mnie nie było:( Dzisiaj wrócilam z warszawy na weekend, jade spowrotem w poniedziałek rano. Szkolenie super, fajnych ludzi poznalam, duzo teoretycznej wiedzy ktorej tak mi brakowało, co dwa dni mamy testy - jak narazie idę jak burza, hehehe:) Ale całkowity brak czasu, zajecia cały dzień z przerwa obiadową, wieczorem powrot do hotelu i czasem jakies piwko się zdarzy albo zakupy. Dziekujemy wszystkim za życzenia, jejku Igulik dzisiaj skończył 8 m-cy, jak to minęło!!!!!Ciesze się że dzisiaj wrócilam na te 8 m-cy Malutkiej:)stęskniłam się za nią, wycałowałam, wyprzytulałam, mam wrażenie że tak się zmieniła a to tylko 5 dni. Jutro nadrobię moją nieobecność, musze się nią nacieszyć, napatrzeć.
Wszystkiego naj naj naj dla dzisiejszych solenizantów

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się....
Wszystkiego naj dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów.

Ja w zasadzie jeszcze się nie położyłam spać :/ a mała już zrobiła sobie dzień, ale co się dziwić to jej pora... Nie mogłam spać bo się gryzłam z myślami i pewne rzeczy nie dają mi spokoju...

Do góry