reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam wszystkich! Dziewczyny moja Klara jest chora, teraz ma temp 39,2 :( byłam w przychodni, dostała clemastin, nurofen i paracetamol, rano temp spadła po godzinie po samym nurofenie, teraz dałm jej nurofen godzine temu i nie spadła wiec dałm jej jeszcze paracetamol, po jakim czasie powinna spaść temp?
Kurcze mąż nas pozarażał bo ja też jestem chora:( czy ja mam ją wykąpać przed snem?

reklama
Witam wszystkich! Dziewczyny moja Klara jest chora, teraz ma temp 39,2 :( byłam w przychodni, dostała clemastin, nurofen i paracetamol, rano temp spadła po godzinie po samym nurofenie, teraz dałm jej nurofen godzine temu i nie spadła wiec dałm jej jeszcze paracetamol, po jakim czasie powinna spaść temp?
Kurcze mąż nas pozarażał bo ja też jestem chora:( czy ja mam ją wykąpać przed snem?
temp powinna spasc po okolo godzinie, moze spasc tylko o jeden stopien
rob oklady
a na co dostalas clemastin?

Ola- czasem nawet 1,5h czekałam az spadnie temp u Hanki. Lepiej w takiej sytuacji dać czopek- efferalgan np. Ja nie kąpie dzieci z gorączką.

eagle w sumie to nie. Tylko bym już raczej nie mogła się urlopować dwa dni w tygodniu. A podwyżka jest za większą ilość obowiązków, a to w ile się wyrabiam generalnie u mnie nikogo nie obchodzi, najważniejsze żeby wszystko było zrobione;) Tylko nie wiem jak to zrobić z małą. Babcia najprawdopodobniej jutro wychodzi ze szpitala, jeszcze jest opcja że jak babcia będzie w miarę sprawna, to my się tam przeprowadzimy znowu tak na wiosnę-lato;) no i moja mama się małą zajmie, a my będziemy do pracy dojeżdżac;)

Wróciłyśmy z pasażu. Pisałyście że w smyku promocje - rzeczywiście super;) W pasażu jest jeszcze mega dużo rzeczy no i trochę małą obkupiłam. A przede wszystkim hicior w Cocodrillo kupiłam jej kurtkę zimową na nast zimę za 39zł przeceniona ze 132zł, to się nazywa przecena;) No i oczywiście nowa kolekcja w HM więc czapka na wiosnę z HK musi być;))

hi hi hi :laugh2: no czasem wyskocze ni z gruszki ni z pietruszki :p

Ucze sie ostro do egzaminow jutro mam az 3 naraz :szok::szok::szok: dzinks mi nie daje nic napisac na kompie,bo on tez chce łouz jeden. Byłam ostatnio u lekarza to wazy juz 11kg :-p

Buziole :*

Ola u Gai spadła dopiero po ok 4 godz także u niej było ciężko zbić temperaturę;(A na co jest clemastin??

wcieło mi posta;-(((( tzn Mała nabroiła na kompie i wcieło;-)))
trenujemy siadanie na nocniczku, Soni sie podoba jej tron z Fisher price http://boboraj.pl/product_info.php?...t=2237#nclid=f061c4040428218d35eb434f16a190ea
czekamy na pierwsze siusiu ;-))

co do spacerówki to juz przetestowałam nową bede comfort viva ;-) i w koncu nie zdzwigałam sie po schodach;-)Małej tez było wygodnie bo po powrocie nie chciała z wózka wyjsc hehe

w nocy jedna pobudka o 4 ;-) i spala do 8 czekam az bedzie pierwsza cała nocka przespana

tatus jutro wraca do domku, juz sie steskniłysmy;-)))

Dla Kornelci, Łukaszka, Ignasia, Igusi, Kubusia, Olcia tysiąc latek!!!

Dla chorowitków dużo zdrówka!

Asnecja - super, ze z fasolką wszystko w porządku!:-)

Lena - to teraz tylko z Gajusią do wody:-)

emalia - jak wrażenia Olusi po balu?;-)

zdec - ty to jesteś szalona:-D:-D jaki rozmiar tej kurtki kupiłaś?

reklama
hi hi hi :laugh2: no czasem wyskocze ni z gruszki ni z pietruszki :p

Ucze sie ostro do egzaminow jutro mam az 3 naraz :szok::szok::szok: dzinks mi nie daje nic napisac na kompie,bo on tez chce łouz jeden. Byłam ostatnio u lekarza to wazy juz 11kg :-p

Buziole :*

dasz rade zdolniacha z Ciebie;)
Byłam u Wiki bawiła sie z Gaja klockami:)Oczywiście Gaja musiała wszytskie oślinić;)I teraz wróciłyśmy:)

Do góry