reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dzięki za rady,po paracetamolu temp spadła po ok poł godz. Teraz mała już szaleje,pewnie nie bedzie mi chciała usnąć długo bo wyspała sie w dzień.
Clemastin nie wiem na co mała dostała bo w ulotce jest że na leczenie alergicznego nieżytu nosa, łagodzenie objawów alergii skórnej, pokrzywka, kontaktowe zapalenie skóry,nawet nie przyszło mi do głowy zapytać bo mała tak sie darła. Dostała jeszcze cebion.
Tez jestem dobra mamusia,mała jest pierwszy raz chora a ja nic przeciwgorączkowego dla niej nie miałam. Myślicie ze powinnam ją cieplej ubrać na noc?czy tak jak zwykle w bawełnianego pajaca?

Dzięki za rady,po paracetamolu temp spadła po ok poł godz. Teraz mała już szaleje,pewnie nie bedzie mi chciała usnąć długo bo wyspała sie w dzień.
Clemastin nie wiem na co mała dostała bo w ulotce jest że na leczenie alergicznego nieżytu nosa, łagodzenie objawów alergii skórnej, pokrzywka, kontaktowe zapalenie skóry,nawet nie przyszło mi do głowy zapytać bo mała tak sie darła. Dostała jeszcze cebion.
Tez jestem dobra mamusia,mała jest pierwszy raz chora a ja nic przeciwgorączkowego dla niej nie miałam. Myślicie ze powinnam ją cieplej ubrać na noc?czy tak jak zwykle w bawełnianego pajaca?

Ja myślę, że tak tym bardziej, że jak bedzie miała gorączkę to może mieć drgawki i bedzie jej zimno.....zależy tez od temp w dmu!!Myslę, że spokojnie załóż jej pajaca:)

zdec a gdzie my mamy park koło nas? jeśli mówisz o tym skwerku z górką koło kościoła to faktycznie tam sporadycznie bywamy bo strasznie zabłocone tam ostatnio było...no chyba że mówisz o Zachodnim?;) ale to już zupełnie daleko jest. Noooo.... albo nie wiem o jakim parku jeszcze możesz mówić. A nawet gdybyśmy się mijały to jak byś chciała mnie poznać? Zawsze możemy się umówić na spacer ;) może się okaże że nie taki diabeł straszny

lenka a czy Gaja może oddychać w tym stroju? bo tak na djeciu to obcisły strasznie;-)
ja kupiłam kurteczki na wiosne w 5 10 15 na przecenach tez za jakies 35 zł za sztukę, 70% obnizki było;-) bardzo mi sie podobały wiec kupiłam 3 różne;-)

gosiagro 86, wydaje mi się że powinna być dobra. Cocodrillo ma i tak trochę zawyżoną rozmiarówkę:) Dokupiłam też do niej spodnie za 17zł:))) Przecenione z 87zł:)) W smyku może nie było aż takich przecen, ale też 2xspodnie welurowe(różowe i brązowe)za 25zł, Bodziak na dł. rękaw z Kubusiem Puchatkiem i serduszkami za 15zł:) Spodnie jeansowe z Kubusiem puchatkiem za 25zł:) Super komplecik: bluza welurowa szara, biała bluzka na dł rękaw pod spodem i spodenki w paseczki za 40zł:)
Trochę się wkurzyłam bo okazało się że AMS i Gluck'a już tam nie ma, albo są w remoncie, było tylko że nie długo się otwierają:p

gosiagro 86, wydaje mi się że powinna być dobra. Cocodrillo ma i tak trochę zawyżoną rozmiarówkę:) Dokupiłam też do niej spodnie za 17zł:))) Przecenione z 87zł:)) W smyku może nie było aż takich przecen, ale też 2xspodnie welurowe(różowe i brązowe)za 25zł, Bodziak na dł. rękaw z Kubusiem Puchatkiem i serduszkami za 15zł:) Spodnie jeansowe z Kubusiem puchatkiem za 25zł:) Super komplecik: bluza welurowa szara, biała bluzka na dł rękaw pod spodem i spodenki w paseczki za 40zł:)
Trochę się wkurzyłam bo okazało się że AMS i Gluck'a już tam nie ma, albo są w remoncie, było tylko że nie długo się otwierają:p

to ładne zakupki:-), no ciekawa jestem jaki rozmiar Maja będzie miała na następną zimę, teraz większość 80 nosi

reklama
lenka a czy Gaja może oddychać w tym stroju? bo tak na djeciu to obcisły strasznie;-)
ja kupiłam kurteczki na wiosne w 5 10 15 na przecenach tez za jakies 35 zł za sztukę, 70% obnizki było;-) bardzo mi sie podobały wiec kupiłam 3 różne;-)
hehe oddycha;)
Przynajmniej jeszcze żyje;)

Do góry