reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Teraz coraz bardziej Ci zazdroszczę:)
Ja chyba się przekonuję do drugiego dziecka...mąż mi stręczy głowę by robic drugie..ale ja wciąż żyję traumą po porodzie;(
Super, że wszystko ok czyli wrześniowy chłopczyk lub dziewczynka będzie;)

Ja miałam cesarkę, więc źle porodu nie kojarzę. Teraz znowu cesarka mnie czeka, wiec bede wiedziec już co i jak.
Wiesz...zawsze można po rpostu przestać uważać i może trafi się chciana "wpadka" i już bedzie za pozno, żeby się rozmyślić. :)

Coś mnie chyba ominęło, bo nie wiem o co taka kłótnia między madzius, a innymi :/

Lena - pierwszy raz widzę taki malutki kostium - czadzik :) Jak chodziłam na basen to niemowlaki byly tylko w pampkach.

Lena gigantyczny ten strój kąpielowy!:)
Zaraz chyba się z małą na spacerek do pasażu wybierzemy.
madzius chyba nie spotkałam cię nigdy w parku, więc pewnie mieszkasz trochę dalej od tesco?

A ja uciekam na wieś do Wiktorii;)
U nich wiejska sielanka mega podwórko dużyyyyy salon więc będą urzedwoac;)
Tylko nie wiem jak GFaje oduczyć ciągnięcia za włosy;)
Zdec uważaj na spacerze żeby jakaś doniczka Ci na głowe nie spadła;)
Asnecja jak by mi ktos zapewnił cesarkę to bym już była chętna;)
Miłego dzionka jak wrócę to mam nadzieję, że Was nadrobię...buziaki kochane;)
Katarzyna jak zrobi się cieplej to wpadnę do Was:)

to mam chwilke do siebie
po logopedzie, zakupy zrobione, dzieciaki śpią, kawka zrobiona, obiad w lesie
czas na BB:-D

aisa80 to podziel się z nami tym przepisem na pyszny obiad, napewno nie tylko ja bym wypróbowała na swoim niejadku
izia_tcz świetny plac zabaw dla malucha
koniczynnka fajnie z tymi badaniami ze szkoły rodzenia, myślałam że mieliście jakieś problemy z małą i dlatego skierowanie,
Eliza_em gratki dla Mikiego, a więc butla nie taka straszna
zdec a podwyżka wiąże się z częstszym chodzeniem do pracy czy na więcej godzin?
anecznik a to masz dorosłego mężczyznę, a jak twoje cwiczenia?
Milka26 a mój wczoraj popołudniu zjadł cały mały słoiczek warzyw z kaszką jaglaną z bobovity, chyba muszę tu na forum częściej na niego ponarzekać to będzie ładnie jadł
liliti gratulujemy zakupów

a mój łobuz już pospał i nie wiem jak uda mi się dokończyć....

wieki później....
emalia szkoda że taka sytuacja w szkole ale powinien ktoś coś z tym zrobić a nie tak ja ci rodzice udawać ze nie ma problemu
Agi faktycznie zleciało, pamiętam jak dopiero pisałaś że obawiasz się lotu a tu już wracać będziecie, a tatuś też pewnie za Wami tęskni
Asencja gratulujemy pomyślnych wieści wizytowych, 10 mm to duży maluch, ja w drugiej ciąży też miałam większe mdłości niż w pierwszej
nadika a taką normalną czy zmodyfikowaną dla maluchów?
sealet super że Agatce bardziej się podobają ćwiczenia
lena cudna pływaczka, miłego wyjazdu

co do planów dnia to u nas też jest to w miarę poukładane bo inaczej z dwójką bym zwariowała, pory drzemek i posiłków sa stałe ale niekoniecznie co 3 godz, zdarzają się też małe poślizgi czasowe jak za długo pośpi albo spacer się przedłuzy

koriander, aqq dzięki za info o miodzie, też nie wiedziałam że on taki straszny, ja sama nie lubię i dzieciakom też nie dawałam nigdy

Witam kochane, ale tu dzisiaj fajnie ;-)

Widzę ,że po długiej nieobecności ni z gruszki ni z pietruszki ktoś się odezwał:-D

Ewelka- szacun
Lena- wiesz ,że cię kocham:-D
Perfekta- nic dodać....:-D

Wszystkiego naj naj dla dzisiejszych kochanych miesięczniaków!!!

A my dzisiaj bal mamy w szkole u Oleńki. Moja w tym roku przebiera się za Cheerleaderkę!!! Co do wesela które jest już jutro to dopiero za kilkadziesiąt minut będę wiedziała czy w ogóle pójdziemy. Stary czeka na kase, jak dadzą to pójdziemy, jak nie to nie ( wesele jest szefostwa męża). Tak więc nawet się nie szykuje:-(

reklama
Teraz coraz bardziej Ci zazdroszczę:)
Ja chyba się przekonuję do drugiego dziecka...mąż mi stręczy głowę by robic drugie..ale ja wciąż żyję traumą po porodzie;(
Super, że wszystko ok czyli wrześniowy chłopczyk lub dziewczynka będzie;)

Lena jak to mówią najlepiej "klin klinem" :-) Jednak ciąża była fajna, ja się już nie mogę doczekać na następną :-) Mój też mi coraz częściej wspomina o nowym brzdącu :-) a ja odpowiadam to samo, że najpierw umowa o pracę :-)

Mój mały dziś parę godzin ryczał i wrzeszczał na zmianę jak tylko się go położyło. Nie wytrzymaliśmy i dałam mu Nurofen, nie wiem czy to przypadek ale po pół godzinie zasną w nosidełku (dobre i to) :-) Ciekawe jaka będzie reszta dnia :-)

eagle - ostatnio dość nie regularnie ale do przodu :-)

Do góry