reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hej laseczki

zainteresowanym odpowiadam PULSATILLA 200, firmy BOIRON (tej samej co Camilia na ząbkowanie) można kupić tylko w aptece homeopatycznej ,ok 17 zł za fiolke z 80 tabletkami.....na mnie działa;-)

Sonia jak wczoraj kolacje zjadła o 19 i lulu to o 3 dałam butle w 5 min i spała do 7 ;-) mam nadzieje ze tak juz jej zostanie....

pikna dzis pododa, mała z babcia na spacerku a ja czekam na panów bo maja mi stół wymienic na nowy......potem dam małej obiadek i pojedziemy do Auchan bo sa ciekawe promocje dzieciecych ciuszków i akcesoriów......

miłego dzionka ,ide nastawic pomidorówke;-) bo mnie naszło

reklama
dziś mój męzuś ma urodziny i po nartach chłopaki idą sie zabawić;-)) a w domciu czeka na niego prezent od zonki;-))):-):-):-) ps już tatusiek sie tak stesknił ze chce do domu hahaha

co do koloru moich włosów, nie mam blond tylko taki powiedzmy jasny brąz, taka bardzo mleczna czekolada :) chciałam coś podobne do naturallnego i w sumie jestem zadowolona :)

pokaż się:tak:;-);-)

U nas noc masakra! Hanka zasnęla o 4 nad ranem!!!! Tak ją wszystko swędziało... koszmar.. Brzuch i plecy ma tak zsypane ze nie ma wolnego miejsca bez krosty!!!

współczuje nocki:-(

My się dzisiaj wyspaliśmy , prawie do 10. W nocy Jasiek się obudził i przez godzinę z nim walczyłam ,żeby zasnął i żebym go mogła odłożyć do łóżeczka- poddałam się.[/SIZE][/B][/SIZE] Ni i po raz pierwszy przeżyłam koszmar- Jaiek spadł mi z łóżka!!! Maskra, a byłam pół metra od niego. Tak mnie serce bolało ,że aż drgawek dostałam. Na szczęście nic sie nie stało i nawet guza nie ma.
Dziaj mam zebranie u OLi i mam zamiar małą zadymke zrobic ale o tym po powrocie.
Miłego dzionka.:-)
[/LEFT]
[/CENTER]

o matko:szok:, dobrze, ze nic poważnego się nie stało:no: myślę, ze powinnaś się zawziąć i nauczyć go spania w łóżeczku; a co to za zadyma;-)

Agast - współczuje nocki!!!! Oby ta ospa szybciutko minęła u Hani aby bidulka nie musiała sie tak męczyć!!!
Emalia - dobrze że nic sie nie stało....jejku te nasze maluchy są coraz sprytniejsze...z jednej strony bardzo to cieszy...ale z drugiej aż strach pomyśleć co mogą sobie przez to zrobić....
liliti - miłych urodzinek mężusia....100 lat! i udanych zakupków

Dzisiejszym solenizantom
Jagódce oraz Szymonkowi i Kubusiowi
a także tym, które obchodziły wczoraj
swoją miesięcznicę
Mikołajowi, Lence i Hani
najlepsze i najpiękniejsze zyczonka
Samych uśmiechów na buzi!!!!

hej,
muszę pochwalić mojego synka bo wczoraj na kolację zjadł prawie cały duży słoiczek kaszki manny, kupiliśmy mu Przysmak na dobranoc i wkońcu cos zjadł, chyba kaszki na mm mu sie znudzily i dlatego nic nie jadl.Zobaczymy jak długo bedą mu smakowały te przysmaki.
Gotujecie dla małych kaszkę manną na mleku? mleka modyfikowanego nie wolno gotować więc jak robicie kaszkę manną? gotujecie najpierw we wodzie a potem mieszacie z mlekiem??

emalia współczuje przeżyć, dobrze że Jasiek cały!!

nadika ja kupuje kaszkę mannę Bobovity i na letnia wodę dosypuje mleko modyfikowane i potem kaszke, potrzasam butka i za 5 min gotowa

Dzisiejszym solenizantom
Jagódce oraz Szymonkowi i Kubusiowi
a także tym, które obchodziły wczoraj
swoją miesięcznicę
Mikołajowi, Lence i Hani
najlepsze i najpiękniejsze zyczonka
Samych uśmiechów na buzi!!!!

Dołączam sie do zyczen dla dzisiejszych solenizantów i wczorajszych:-) :tak:

U nas wsio oki, młody tez jak narazie grzeczny...
własnie spi juz od 14:-)
no a tam pozatym nic nowego u nas.:-)
postaram sie byc juz na biezaco;-)

reklama
Emalia - współczuję nocnych przeżyć :szok: mi się czasami zdarzało budzić z przerażeniem, że przygniotłam Pędraka, a tymczasem ona smacznie spała w łóżeczku. Nie rejestrowałam momentu odłożenia jej do łóżeczka :-)
Casia- ja daję w odwrotnej kolejności, jako że koło południa ma lepszy humor niż po południu.
Zdec - przytulam mocno - na pewno jest Ci teraz bardzo ciężko...
KasiaJ - gratuluję dobrej nocki
Anik79 - faktycznie hardcorowy wtorek. Podziwiam, że masz czas na BB

Do góry