reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

tak Hipp :) on jest naprawde dobry,

lena mam pytanie o tą szarlotkę z Twojego bloga :) jakich jabłek uzywasz i co z nimi robisz tzn kroisz w kostkę? dodajesz takie surowe czy je próżysz?? i na jaką blaszkę jest ten przepis??
A więc tak:
Na blaszkę standardową!!\
Ja używam takie jakie kupię jabłka;)Ja lubie winne;)
Mozesz je w talarki a mozesz w drobna kostkę i lekko podsmażyc i chłodne na ciasto wyłożyć;)Zalezy czy chcesz je czuc w ustach czy taki musik:)

reklama
Witajcie,

Lena i kasia dziękuję za pamięć:)
Jakoś nie mam kiedy nawet coś napisać... masakra... do pracy idę na 6 wracam koło 14-15 żeby moja mama mogła jechać do szpitala. Mała coś mi pokaszluje strasznie, wczoraj byliśmy u lekarza niby czysta i gardło czyste.... to ja nie wiem czemu tak głęboko kaszle:( Pewnie się od nas zaraziła, bo my też pokaszlujemy... Muszę jeszcze w tym tygodniu wszystko w pracy pozamykać, tak żebym w razie czego jak babcię wypuszczą do domu na następny tydzień nie musiała iść do pracy, bo póki co nie mamy z kim małej zostawić.... będzie trzeba chyba nianię zatrudnić na jakiś 1-2 dni w tygodniu, a resztę będę zdalnie robiła... Mam dwie koleżanki które zajmują się dziećmi, mam nadzieję że któraś się zgodzi, bo z obcymi jej nie zostawię....
Przepraszam że tak tylko o sobie, ale nie mam nawet kiedy was porządnie doczytać, mała domaga się uwagi przez cały dzień:( ooooooo już się włączyła maruda.....
Wszystkiego najlepszego dla solenizantów!
Obiecuję że jak tylko znajdę czas to jakoś będę z wami na bieżąco.

zdec normalnie mnie wyprzedzilas chcialam ci na poprawe humoru ulubiona piosenke Lili zadedykowac :))

[video=youtube;Zk0C3EfiIMw]http://www.youtube.com/watch?v=Zk0C3EfiIMw[/video]

Dzięki koriander:)

Przepraszam że tak na ogólnym, ale która z was to Marta Bog... z Warszawy (domyślam się ze to ktoś nowy:)

boszeeee mała zjadła dzis 1070 wszytskiego :szok::szok::szok:
jutro ide pokazjac ja lekarce ,miała taki mały liszajek na lewym ramieni ,smarowałam róznymi masciami ale sie zaczerwienił i takie krosteczki drobne ma ,nie mam poijecia co to wiec ide do lekarki:tak::tak::tak:

ide poogladac filmik jakis...... papa

liliti hehe za mna tez chodzi. Lila tez ma taki suchy liszajek na ramieniu, chetnie uslysze co wam lekarka na to powie, bo tutaj nam lekarz stwierdzil ze takie reakcje skorne sa normalne w tym wieku, czyli jest FINE i OK.. nie widze zeby ja to swedzialo ale jest suche i nie schodzi juz jakis czas

Milka uwazaj kobieto bo sobie kiedys nos rozbijesz jak sie tak bedziesz spieszyc! Nic nie boli??

emalia strasznie wspolczuje, okropne takie przezycie, mam nadzieje ze kolejne noce juz wam zadnych wrazen nie dostarcza..

nadika gratulacje dla Natanka, moze po prostu potrzebuje jakichs innych smakow?co do kaszki to ja sie staralam podrobic nawet ten Przysmak Hippa ale nie wychodzi :) Ja zawsze gotuje na wodzie i do tego dodaje 2-3 miarki mleka jak juz stygnie. Potem owocki ze sloiczka, ale ostatnio juz tak jej nie wchodzi jak kiedys..Jutro bede probowala dac platki kukurydziane na mm

gosiagro pytalas o nocniczek, na razie stoi w schowku, czeka az Lili bedzie ladnie sama siadala bo jeszcze sie czasami zachwieje mimo ze potrafi siedziec juz bardzo dlugo (chociaz moze takie zachwiewajki ma po mezu tak sobie mysle....hmm. on sie potyka o wlasne nogi)

Ostatnia edycja:
reklama
Casia gratuluje pelzania :)) Ty dostalas Pana Tadeusza a ja 2 komplety posrebrzanych lyzeczek i widelczykow.... no nic teraz dzielnie sluza u mnie w domu na wiekszych imprezach. Jak dzis samopoczucie?

Kasia 6 zebow no to sie nazywa wynik teraz juz tylko 2 i troche przerwy do 4

Agast znam ten bol my tez to przerabialismy Olafkowi pomagalo clemastinium nie wiem czy mniej swedzialao ale napewno na niego dzialalo usypiajaco

Emalia chyba jednak musisz poswiecic ten weekend. Wspolczuje nerwow, moze kladz go od srodka lozka a ty z brzegu

Nadinka w przyrodzie wszytsko musi sie zgadzac moj przestal jesc...

Ja milo sie zdziwiliam o 6.15 ze to nasza pierwsza pobudka ale mody jednego cyca wypil drugiego pogryzl udalo mi sie go potem mu wcisnac 0 7 niesety potem juz poszlo gorzej zostawialam mu 200 ml mleka wypil 80 na 120 moja mama zrobila mu kaszke z trudem zjadl i to byl koniec do 19 myslalam ze mi piersi eksploduja przy jedzeniu oczywiscie zasnal i juz byl problem zeby wszytsko zjesc

Do góry