reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Lena - tyle schudłaś??? przecież Ty chudzinka jesteś... ? wcześniej byłaś grubsza?

wczesniej zanim poznałam męza wazyłam 68 i tak mi sie wydaje ze normalnie ale cos do łba strzeliło i brałam i schudłam w 1,5 miesiaca 12 kg;)
Teraz bez odchudzania waga mi sie wacha 50-55 zalezy:)Ale duzo osób mówi ze nie fajnie wygladam taka chuda;(

wczesniej zanim poznałam męza wazyłam 68 i tak mi sie wydaje ze normalnie ale cos do łba strzeliło i brałam i schudłam w 1,5 miesiaca 12 kg;)
Teraz bez odchudzania waga mi sie wacha 50-55 zalezy:)Ale duzo osób mówi ze nie fajnie wygladam taka chuda;(

o wow... ale przy Twoim wzroście to 68 było by super!!! :) ja mam wzrostu 165cm i waże 65kg :( a przed ślubem 55-58 :) i to jest właśnie mój cel :)

o wow... ale przy Twoim wzroście to 68 było by super!!! :) ja mam wzrostu 165cm i waże 65kg :( a przed ślubem 55-58 :) i to jest właśnie mój cel :)

no ja mam 170 ale wiesz co ja jak chuda jestem to się bosko czuję!!Tylko im jestem chudsza tym więcej chcę schudnąć i zastanawiam się czy to nie choroba!!

no ja mam 170 ale wiesz co ja jak chuda jestem to się bosko czuję!!Tylko im jestem chudsza tym więcej chcę schudnąć i zastanawiam się czy to nie choroba!!

oj to niedobrze... ślicznie wyglądasz a możesz tylko przytyć i to Ci nie zaszkodzi ;) co do samopoczucia lepszego, dlatego właśnie chcę schudnąć bo mi źle z tym... czuję się taka ociężała i przy tym brzydka :(

oj to niedobrze... ślicznie wyglądasz a możesz tylko przytyć i to Ci nie zaszkodzi ;) co do samopoczucia lepszego, dlatego właśnie chcę schudnąć bo mi źle z tym... czuję się taka ociężała i przy tym brzydka :(

brzydka to tez się czuję....mój mąż mi mówi zobacz jak Ty extra wyglądasz ciekawe co byś mówiła jakbyś ważyła 80 kg do tego pełno rozstępów, zwisający brzuch itd. a Ty po ciąży lepiej wyglądasz niz przed:)
ale kobiety po to są aby marudzić;)

images

images

images

images

images

Ostatnia edycja:
reklama
Ercio tylko cos patrze na zdecia i widze ze ostro zezuje....

Załączniki

• foto 097.jpg
    foto 097.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 56
Do góry