Kasiek1983
Fanka BB :)
Ercio tylko cos patrze na zdecia i widze ze ostro zezuje....
Super chłopak!!! mój też czasami na zdjęciu zezuje... tak chyba dzieciaczki mają czasami świetna zawieszka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ercio tylko cos patrze na zdecia i widze ze ostro zezuje....
To wyjazd na szkolenie 2 tyg, wracam na weekend i jadę znowu:-(Nie doczytałam wcześniej ale jedziesz na jakieś szkolenie???? Czy to jakiś rodzinny wypad?
oo to tak jak mój! Dzis wyszła mu gorna dwójka! 6zebów,strasznie szybko! Moja,dwa mies. starsza od Filipa, spiostrzenica ma tylko malenkie dwie dolne jedyneczki..Gosiu, Kacperek ma już 6 zebolkow na wierzchu i juz dwa nastepne przeswituja.
wszystko w swoim czasie...Laski!!!!!! ale jestem dumna z Damianka! posadziłam go w łóżeczku i ładnie się bawił, nagle chwycił się szczebelków i do góry!!! tzn. nie stał na stopkach ale na kolankach jak na niego to i tak wyczyn a poza tym to próbował dziś wejść sam do leżaczka mój dzikusek
czyżbym pierwsza była? noc do bani, jak spałm 2 godz to dobrze...