reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Nie doczytałam wcześniej ale jedziesz na jakieś szkolenie???? Czy to jakiś rodzinny wypad?
To wyjazd na szkolenie 2 tyg, wracam na weekend i jadę znowu:-(

Konniczynka - jadę pociągiem do wawy, ode mnie to prawie 300 km, a ja jeżdżę niecały miesiąc więc nie czuję się za bardzo na siłach żeby autkiem.

Koriander - jak próby nocniczkowe??

agusia44 - zdrówka dla małego, teściowa calkiem bez wyobraźni, wrrrr....Odnośnie pchacza ja mam smiki - prezentowy i dobrze się sprawdza, mała śmiga już za nim, narazie ją asekuruję, ale z każdym dniem coraz lepiej

MagdaM - Kacperek na szybciocha z tymi zębolkami:)

Kasiek - gratuluję Damisiowi wyczynów:-)

mamakubulki - gratki dla Kubusia, co do cery to nie pomogę

Kasiaj - choć tyle dobrze że Ci nie szkoda opuszczac tego mieszkania

Milka - świetny Ercio. Mamy podobną zawieszkę na drzwiach igulkowego pokoiku, tyle że z napisem "tu liczy się tylko zdanie Igi":)

100 lat Polciu, rośnij zdrowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Agi78 - chcialam dopisac swoja liste leków,ale zanim doczytalam do końca to zobaczyłam ile propozycji dostalas :)

Gosiu, Kacperek ma już 6 zebolkow na wierzchu i juz dwa nastepne przeswituja.
oo to tak jak mój! Dzis wyszła mu gorna dwójka! 6zebów,strasznie szybko! Moja,dwa mies. starsza od Filipa, spiostrzenica ma tylko malenkie dwie dolne jedyneczki..
Laski!!!!!! ale jestem dumna z Damianka! posadziłam go w łóżeczku i ładnie się bawił, nagle chwycił się szczebelków i do góry!!! tzn. nie stał na stopkach ale na kolankach ;) jak na niego to i tak wyczyn :) a poza tym to próbował dziś wejść sam do leżaczka ;) mój dzikusek :-D
wszystko w swoim czasie... :)

vibrukol na recepte,tez slyszalam, nie uzywalam,ale siostrze kupowałam i mi znajoma aptekarka sprzedla bez...

Nie jestem na biezaco...ciekawa jestem ile waza Wasze dzieciaki. Mój na czwartkowym szczepieniu osiagnał wagę 9900... niezły z niego klocek, a i 75cm.
ide spac,dobranoc

I ja się witam!

Współczuje nocki. :/
Milka - fajną pamiątkę brat przywiózł :) też zwróciłam na tą zawieszkę uwagę.

Od dawna jestem ciekawa ile już moja pchełka ma "wzrostu" jak mąż z pracy wróci to może pomoże mi ją zmierzyć :p bo sama z tą wiercipiętą nie dam rady.
Ja już po kawce i śniadanku, mała zaliczyła już 1 drzemkę a ja wstawiłam pranie.

U nas 7 pobudek...:-( boze skad matki czerpia energie maz mi dzis powiedzial ze podziwia mnie jak nikogo bo on po jednej nieprzespanej nocy jest niezdolny do funkcjonowania

Avena wytrwalosci dwa tygodnie szybko mina, ale rozumiem ze ciezko bedzie ..
Kasiek widzisz Damis cie jeszcze zaskoczy :-)
Milka gratuluje talentu aktorskiego w domu i wspolczuje zakladanych szwow. Sliczny Ercio na zdjeciu:tak:

Co do nocniczka to wczoraj posadzilam Lile w ubranku, na razie nie bede jej jeszcze sadzac bo chce zeby sie sama nauczya siadac z lezenia lub czworakowania. Ale sobie posiedziala, potem ogladala z kazdej strony, wlozyla do niego glowe i to na tyle..

Witam się niedzielnie,
Ehh...was po prostu nie sposób doczytać - dwa dni przerwy i już zupełnie nie wiem co sie dzieje.
Muszę sie pochwalić - dzisiaj pierwszy raz od niepamiętnych czasów się wyspałam :):):) Mały zjadł o 20, zasnął o 21 i obudził się dopiero o 10 :):):)
Musze uciekać, bo dzisiaj mamy gości, więc trzeba mieszkanko ogarnąć.
Życze miłej niedzieli :)

Witam i ja.
Dzisiaj w nocy przeżyłam traumę. Przebudziłam się, mały spał koło mnie ale był jakoś dziwnie zimny i wydawało mi się ,że nie oddycha. w ataku paniki mocno go szturchnęłam i dopiero po chwili się ruszył. Masakra! Tak się wystraszyłam ,że szok. Myślałam ,że go przydusiliśmy. Nie życzę nikomu takiego przeżycia. Później już nie mogłam zasnąc. Teraz bawią się z tatusiem.
Dzisiaj jedziemy do kościółka na wybieranie kiecki komunijnej i mierzenie. Mała już się nie może doczekac.

Miłego dzionka życzę wszystkim. Ja muszę się jakoś odstresowac.

reklama
O boze, Emalia współczuje przezyc!!! Nie jestem sobie nawet w stanie wyobrazić co czułaś przez tą chwile.. Moze nie bierzcie już Jasia do swojego łóżka co??

Koriander- a Ty karmisz Lilę jeszcze?? Jeśli tak to siłę, cierpliwość i spokój zawdzięczasz hormonkom :)

U nas nocka super. Jagoda zjadla o 22.30 i spała do 6.30, potem mleczko i jeszcze godzinka drzemki.:))

Ostatnia edycja:
Do góry