reklama
Klementinka
Fanka BB :)
liliti Jas tez drapie lewe uszko hehe
a oczy to czasami tak trze ze az lezki sie zbieraja
a oczy to czasami tak trze ze az lezki sie zbieraja
emalia82
Emalia tez dostalam ankiete myslisz ze one sa numerowane nami konsultantkami ?
Właśnie nie wiem. Też się nad tym zastanawiałam.
klementinak moja Mała po kąpieli tez drapie sie po brzuszku i sciaga pampersa a jak jest spiąc to identycznie drapie lewe uszko sobie;-))))) albo trze oczki i nosek:-)
A ja myślałam ,że tylko Jasiek ma schize z drapaniem się po brzuszku:-)
Eagle- wróciliśmy kochana Co prawda mam nie pomalowaną ścianę na którą jest zarzucony tynk i musi jeszcze dobrze wyschną ale już w swoim łóżeczku
Oj co za dzień. Byłam "małego" Mikołajka zobaczyc. Cudo!!!!! Mój małż się pyta kiedy my robimy następne Jest taki śliczny, że tylko się zakochac. A i pytałyście jak urodziła. A więc po USG decyzja była jednoznaczna -CC. Zresztą chyba by nie dała rady. Mamusia dochodzi do siebie. Ale się ciesze ,że już jest z nami
Małża zawiozłam na Pempkowe i czekam na tel ( jeżeli w ogóle będzie umiał wybrac numer do mnie ). Ola mnie tak dzisiaj wku....,że myślałam ,że ją zatłuke. Wczoraj czytałyśmy lekturę i dzisiaj miałyśmy kończyc , bo jutro przerabiają a kuźwa lekture wcieło. Przekopałam cały dom-NIC!!!!!!!!! Nosz nie wiem co ona z nią zrobiła. A wiem że jest zdolna żeby ją schowac. Wrrrrr.... Do tego Jasiek poszedł spac dopiero o 22-ej. Ciągle mi wstawał w łóżeczku i też miałam na niego nerwa. Ach z dzieciami:-) Dobrze ,że mi już przeszło. Jeszcze pewnie mnie stary wkurzy....
Lena- bardzo dziękuję za pojemnik. Jestem bardzo zadowolona;-)
Maiłam poodpisywac ale właśnie zostałam upokorzona zupełnie bezpodstawnie i nie mam siły
Przepraszam eagle , Milka , Liliti ,Agusia , Anik bo miałam zamiar poodpowadać na Wasze posty ale nie dam rady....
Dobranoc KOCHANE
Przepraszam eagle , Milka , Liliti ,Agusia , Anik bo miałam zamiar poodpowadać na Wasze posty ale nie dam rady....
Dobranoc KOCHANE
emalia82
emalia- lektura się pewnie znajdzie jak już będą inna przerabiali a co filipa to mam przypuszczenia, że nie będzie wcale lektur czytał, po chrzestnym i się jeszcze boje, że co dzien uwaga w dzienniczku będzie, taki mój lumpen ploretariat mały
Kasiu- ostatniej mi powiedziała dzień przed, więc na teście z wiedzy o lekturze to chyba losowała
Już mnie stary wku.... dzwonie i pytam czy długo jeszcze, bo ja rano będe musiała wstac do dzieci a on bedzie spał jak ostatnio do 14-ej. A on mi na ,że skąd ma wiedziec ile jeszcze. Zaraz się kłade i mam go gdzieś. Jak usłyszę tel to pojadę, a jak nie to niech se śpi ze świerzo upieczonym tatusiem
karo a to nowa praca ? czy wrocilas do starej?
mam nową pracę. W tamtej wiedziałam, że będą chcieli mnie zwolnić z likwidacji stanowiska więc od jakiegoś czasu szukałam czegoś sobie. I teraz jestem starszym specjalistą ds. HR;-) pełny etat
Witajcie,
Masakra... od 3:30 nie śpię, bo moje dziecko postanowiło się "pobawić" bo przeciez już się wyspałam;-) Nie dawno padła jak kawka, a ja miałam do pracy wychodzić a tu nic z tego... mama nie ma jak dojechać, bo jakiś pociąg po drodze się popsuł i żadne nie jadą:-( I właściwie nie wiadomo ile to potrwa:-(
Chyba zaraz pójdę się jeszcze zdrzemnąć, chociaż po kawie to pewnie teraz nie usnę:-(
agusia - fajnie że znalazłaś taką super przychodnie;-) Takie teraz rzadko się zdarzają (no chyba że prywatne)
karo - świetnie że ci się podoba:-) a co to za nowa praca, bo chyba czegoś nie doczytałam;-)
kasiek - nie martw się, wydaje mi się że to normalne;-) Moja jak chce się ją przytulić to od razu chce gryźć i tak śmiesznie wtedy wssysa się w policzka;-) Nasze dzieci już coraz bardziej "dorosłe" więc im tam przytulanie już nie w głowie... przecież nie mają czasu A co do bicia, to rano jak tata spał to kilka plaskaczów od małej zarobił żeby już się obudził
Waszą depresję rozumiem i w sumie się nie dziwię. Siedzenie cały dzień z dzieckiem w domu może każdego doprowadzić do rozpaczy... dlatego najlepiej gdzieś wyjść: jakieś zakupy, spotkanie ze znajomymi, w końcu tata też musi się wykazać;-)
Klementinka moja też jak ją rozbieram do kąpania czy po kąpaniu to tak śmiesznie drapie się po brzuszku;-) Staram się jej dwa razy w tygodniu obcinać paznokcie, bo inaczej to by wszystko podrapała i siebie też;-)
emalia a to dopiero teraz urodziła ta koleżanka z którą miałaś być przy porodzie? Z facetami to już tak jest, jak zobaczą alkohol to koniec;P
Perfecta kto cię upokorzył?
edit) Doczytałam... karo super z tą pracą, że ci się podoba i udało się coś fajnego znaleść.
kasiaj - a jak tam u ciebie po ostatniej rekrutacji?
Masakra... od 3:30 nie śpię, bo moje dziecko postanowiło się "pobawić" bo przeciez już się wyspałam;-) Nie dawno padła jak kawka, a ja miałam do pracy wychodzić a tu nic z tego... mama nie ma jak dojechać, bo jakiś pociąg po drodze się popsuł i żadne nie jadą:-( I właściwie nie wiadomo ile to potrwa:-(
Chyba zaraz pójdę się jeszcze zdrzemnąć, chociaż po kawie to pewnie teraz nie usnę:-(
agusia - fajnie że znalazłaś taką super przychodnie;-) Takie teraz rzadko się zdarzają (no chyba że prywatne)
karo - świetnie że ci się podoba:-) a co to za nowa praca, bo chyba czegoś nie doczytałam;-)
kasiek - nie martw się, wydaje mi się że to normalne;-) Moja jak chce się ją przytulić to od razu chce gryźć i tak śmiesznie wtedy wssysa się w policzka;-) Nasze dzieci już coraz bardziej "dorosłe" więc im tam przytulanie już nie w głowie... przecież nie mają czasu A co do bicia, to rano jak tata spał to kilka plaskaczów od małej zarobił żeby już się obudził
Waszą depresję rozumiem i w sumie się nie dziwię. Siedzenie cały dzień z dzieckiem w domu może każdego doprowadzić do rozpaczy... dlatego najlepiej gdzieś wyjść: jakieś zakupy, spotkanie ze znajomymi, w końcu tata też musi się wykazać;-)
Klementinka moja też jak ją rozbieram do kąpania czy po kąpaniu to tak śmiesznie drapie się po brzuszku;-) Staram się jej dwa razy w tygodniu obcinać paznokcie, bo inaczej to by wszystko podrapała i siebie też;-)
emalia a to dopiero teraz urodziła ta koleżanka z którą miałaś być przy porodzie? Z facetami to już tak jest, jak zobaczą alkohol to koniec;P
Perfecta kto cię upokorzył?
edit) Doczytałam... karo super z tą pracą, że ci się podoba i udało się coś fajnego znaleść.
kasiaj - a jak tam u ciebie po ostatniej rekrutacji?
Ostatnia edycja:
Witam :-)
U nas znowu nocka ble, Kacperek się budzi mniej wiecej co godzinę :-( , ale dzisiaj mimo tego wstawania czuję się wyspana i wypoczęta :-). Wczoraj cały dzień byłam na pazurkach i super wyszły ;-) aż sama nabrałam ochoty żeby wrócić do robienia paznokci tylko musze żele zakupić :-)
Zdec - ale sobie Natalka godzine do zabawy wybrała :-)
Karo - super że znalazłaś sobie prace w której dobrze się czujesz :-)
Perfecta - kochana co się stało ?
13 marca chrzcimy Kacperka troche jestem zła że tak pózno ale mój P z niewiadomych przyczyn nie chciał szybciej , ach te chopy
U nas znowu nocka ble, Kacperek się budzi mniej wiecej co godzinę :-( , ale dzisiaj mimo tego wstawania czuję się wyspana i wypoczęta :-). Wczoraj cały dzień byłam na pazurkach i super wyszły ;-) aż sama nabrałam ochoty żeby wrócić do robienia paznokci tylko musze żele zakupić :-)
Zdec - ale sobie Natalka godzine do zabawy wybrała :-)
Karo - super że znalazłaś sobie prace w której dobrze się czujesz :-)
Perfecta - kochana co się stało ?
13 marca chrzcimy Kacperka troche jestem zła że tak pózno ale mój P z niewiadomych przyczyn nie chciał szybciej , ach te chopy
reklama
Kasiek1983
Perfecta - kochana, co się dzieje???