koriander
Fanka BB :)
Moze sie najpierw przywitaj, tak na poczatek. ;-)Czemu wy tylko sobie odpisujecie??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze sie najpierw przywitaj, tak na poczatek. ;-)Czemu wy tylko sobie odpisujecie??
Lenka- to dobrze ,żę już lepiej. Ty wiesz ,że ja nic nie podaję prócz witaminy D3. A tobie pediatra kazała?
Pysia29d - ja Ciebie nie kojarzę... tzn. Twojego nicka ale zdjęcie na suwaczku i imię dziecka coś mi mówi... czyżbyś kiedyś miała inny nick???
jas tez ma 44 cm, wydaje mi sie ze Natalka ma normalna glowke, moze ona jest drobna za Toba a glowke ma po tatusiu i dlatego wydaje sie ze ma duzaNatala teraz ma 44cm
Mamy duże ciemiączko ok 2x2,5 i nadal miękkie
nam tez czasami pulsuje, zwlaszcza jak placze lub ciagnie butleJa tak na sekundke, nie mam czasu pisac na ogolnym za to podczytywalam, straszne emocje wczoraj wieczorem! Zdec trzymam kciuki
Poodpisuje pozniej
Czy obserwujecie pulsujace ciemiaczko u waszych maluszkow??? prosze napiszcie bo od wczoraj sama sie zaczelam schizowac :-(
wspolczuje mdlosci, Jas tez w tych granicach wazy, i tez je w nocyMi pediatra powiedziała, że już mojemu szkrabowi starczy, bo waży 9400, a nocne karmienie powoduje, że szybciej szkraby rosną.
Teraz mam jeszcze jeden powód - ostatnio jak wstaje w nocy, to mam najgorsze mdłości
ah ta hospitacja mogla lepiej wypasc, juz nie jestem taka pewna czy chce tam pracowac:/