Kasiek1983
Fanka BB :)
Kurcze, jakie Wasze brzdące są już duże!!! Mojego nigdy u lekarza nie mierzą ale ja sama go zmierzyłam po swojemu i wychodzi mi nie więcej niż 70cm... hmmm???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to niech śpi jak najwiecej wtedy organizm sie regeneruje i nie zapomninaj o lakcidobaby.
Jezu zbieram sie do pisania posta chyba 128 raz dzisiaj
(przepraszam ze bez polskich znakow ale cos mi Jas z klawiatura zrobil)
zdec - kciuki zacisniete najmocniej jak potrafie!
Lenka - Dobrze ze Gajunia juz lepiej , dobrze ze pojechalas poraz kolejny , ale kurcze wkurzyc sie mozna ze nie zdiagnozowano tego jak sie zaczynalo... ehhh Buziaki dla Was! a ze spi to normalne niech spi - szybciej bedzie zdrowiala! Apetyt ma??? Pamietaj by dawac jej picia duzo (pisze ale pewnie bardzo dobrze o tym wiesz)
Kasiula - super ze sie odezwalas kochana. Pamietaj ze im pozneij dziecko zacznie wstawac tym dla jego kosteczek lepiej wiec nie martw sie Ja Jaska probowalam oduczyc stawania przy szczebelkach ale nie ma sily!!! Dobrze ze chociaz staje na calej stopie a nie na paluszkach.
Asencja - Kochana wzruszylam sie jak zobaczylam Twoj suwaczek , wiem od kilku dni ale teraz dopiero suwaczek mi sie rzucil w oczy I tak mi nagle przyszlo do glowy ze to dziewczynka bedzie!!!! Jak zgadne stawiasz piwo
Kahna - Kochana a co to za przejscia na innym forum??? Wiesz co do zdjec na ogolnym , ja wstawiam choc nie lubie i mam taki swoj sposob ze po dniu kasuja zdjecia. Wiekszosc sobie obejzy a mojej pociechy nie ma w sieci O! Wstawiam zdjecia z szacunku do dziewczyn , bo wszystkie z nas wstawiaja , poznajemy sie , piszemy o waznych dla nas sprawach wiec dobrze jest siebie i glownego bohatera mojej "bytnosci" na forum pokazac od czasu do czasu
Strasznie sie mecze z ty\a klawiatura , poodpisuje reszte pozniej jak stary do domku wroci...
Kurcze, jakie Wasze brzdące są już duże!!! Mojego nigdy u lekarza nie mierzą ale ja sama go zmierzyłam po swojemu i wychodzi mi nie więcej niż 70cm... hmmm???
Kasiek mój Natan też mały, jak go mierzę to też w okolicach 70cm wychodzi, w sumie on sie mały urodził bo tylko 48cm miał, mam nadzieję że się wyciągnie
nadika moja Sońka miała 49 cm i 2100g wazyła przy urodzeniu a teraz kawał babki, jednak ciesze sie ze jest drobna i nie musimy np walczyc od małego z nadwaga bo to nie łatwa sprawa.
co do niejadkowania Natanka to mu minie, moja Niunia z dwa miesiace temu miała bunt i potrafiła jesc po 500ml na dobe przez miesiac przybrała 200g a teraz je po 1000ml i przybiera 500g na miesiac......mysle ze organizm dziecka sam reguluje potrzeby a jak nie doje to sam zawoła;-)