reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
dlaczego??
na zamkniętym są rzeczy bardziej prywatne!!!Typu nr tel i takie tam!!
Jezeli piszesz z nami po to by dostac się tylko na zamknięty to rzeczywiście nie ma to sensu!!!

Bardzo mi miło że tak piszesz lena:( ale to co mam wklejać zdjecia na otwartym ?? nie chce tak wklejac ...dlaczego odrazu na mnie tak naskakujesz:(

i przepraszam że nalegałam. wiecej nie będe. i nie chce.

zdec poewno jestescie juz po tomografi ...3 mam kcuki:*

Ostatnia edycja:
Bardzo mi miło że tak piszesz lena:( ale to co mam wklejać zdjecia na otwartym ?? nie chce tak wklejac ...dlaczego odrazu na mnie tak naskakujesz:(

Nie naskakuje..przynajmniej nie to miałam na myśli!!!
Chodzi mi poprostu oto że są tam rzeczy bardziej prywatne!!!Dopiero z nami piszesz nie cały miesiąc więc chyba nie bardzo możemy Ci zaufać...przeciez dużo z nas daje tutaj zdjęcia!!
A po drugie to Ty wyskoczyłaś od razu że nie ma sensu tutaj pisać jak nie maszdostępu do zamkniętego:)

reklama
Do góry