reklama
emalia82
Fanka BB :)
Lenka- modle się razem z Tobą. Bedzie dobrze kochana- musi!!! A mała jaka mądra dziewczynka. Mam nadzieję ,że będę miała okazję ją poznac i jeszcze będą się razem bawiły w trójkę razem z Jasiem i Gają Bardzo mocno trzymam kciuki za sukces operacji!!!
A mój Jasiek ma "kaciarek" i nie wiem czy to nie od zęba, bo nie ma żadnych innych objawów- prócz zębolka
Miłej nocki. Ja dzisiaj robię atak na małża a co mi tam
A mój Jasiek ma "kaciarek" i nie wiem czy to nie od zęba, bo nie ma żadnych innych objawów- prócz zębolka
Miłej nocki. Ja dzisiaj robię atak na małża a co mi tam
Dziewczyny pamiętacie co jutra nas czeka;(
25 stycznia Wiktoria ma znó operację
Mamo siedzę i się modłę, to dopiero jest koszmar!!!Siedząć i myśląc czy się udaAle musi się udać!!Nie widzę innej opcji!!!Dzwoniła własnie do mnie taka smieszka z niej a pomysły ma nieziemskie!!Właśnie pisze teraz jej tatuś, że w ogóle miała negocjacje z anastezjologiem dotyczącym usypiania i powiedziała tak:"...Panie doktorze musimy znależć tzn dojść do porozumienia ja niechcę maski z tym świństwem..no i anastezjolog zgodził się na welflon
Lenka - Gdzieś mi umknął post ... Kochana trzymam ciuki i modlę się by operacja się udała!!!!
Uciekam spać, jutro do lekarza na szczepienia , pewnie nie zaczepimy bo nie ma engerixu dalej.... i troszke sie boje z tą wysypką Jaska szczepic a jeszcze jeden Infanrix nam został...
Ola_fasola
Moderatorka
druga:-):-)
ja dziś pracuje mama zostaje z KLarunią
ja dziś pracuje mama zostaje z KLarunią
Ostatnia edycja:
emalia82
Sienastansta
Nocka tragedia. Jasiek katar po kolana. Dusił się i nie mół spac, a na fride reaguje jak na ogień. Wrrrr...stary przyjechał, będę później.
Nocka tragedia. Jasiek katar po kolana. Dusił się i nie mół spac, a na fride reaguje jak na ogień. Wrrrr...stary przyjechał, będę później.
agast22
U nas to samo!!! Gile i gorączka!! Masakra! Właściwie cała noc nie przespana.. Pierwsza taka od narodzin Jagody..Sienastansta
Lena- będę dziś myśleć o tym aby operacja się udała!!!!!! Szkoda dziewczynki, ze tyle się musi nacierpiec
Co do słoiczkowe, mom-u i innego syfu to ja daje słoiczki wszystkich firm- bobovite, hippa, gerbera, rossmana ale zdecydowanie staram się omijać kurczaka i drob. Wybieram głównie te z krolikiem, jagnięciną, cielęciną i szynką. Hanka jadła głownie kurczaka i wylądowalyśmy w poradni onkologicznej...
reklama