reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Cobra
- Nie maja prawa wymagać legitymacji. Jak zapytają powołaj się na ustawę z dnia 27 sierpnia 2004 roku o świadczeniach zdrowotnych. Nie ma rejonizacji juz więc z chorym dzieckiem możesz iść wszędzie , nawet do Krakowa je leczyć:) Przypisanie do przychodni jest po to by mozna było monitorować szczepienia dzieci między innymi.
Lenka - Kochana ja robię po swojemu , ręką w łódeczkę opukuję od połowy plecków do łopatki najpierw jedną stronę , potem drugą i tak kilka minut. Ale to mój sposób. Kasia Janicka pisała kiedyś bardzo szczegółowa instrukcję obsługi :) Trzeba uważać by omijac nerki i nie oklepywać za mocno. Ach i jutro ją oklep bo dzisiaj już za póżno bo na noc nie mozna w żadnym wypadku.
Postaw jej łóżeczko na książkach by miała główkę wyżej troszke

Koriander
- To ch am złamany!!!!! Przytulam mocno. Pamiętaj że jemu się to kiedys zwróci z nawiązką!

dzieki bardzo! spróbuje jutro.na koncu mojej ulicy jest przychodnia

reklama
Agast mialam wszystko, juz poblokowalam jeszcze tylko jutro dowod musze zglosic, znow kupa kasy i czekanie na wyrabianie nowych papierow :-(

cobra tez bym tak pomyslala, ale to Marokanczyk byl wiec odpada..

hefi fajny ten test mi wyszlo na 50% brazowe na razie ma pol na pol niebiesko/brazowe

Perfecta wiesz ja wierze w karme i takie tam ale niestety zlym ludziom czesto jest w zyciu jak na ironie bardzo dobrze a wiele zlego spotyka dobrych i uczciwych, wiec czasami mam watpliwosci jak to jest..

Lena, cobra lepiej sie przejdzcie do lekarza z oskrzelami to zawsze lepiej sprawdzic czasami przebiegaja takie choroby bezgoraczkowo, zdrowka dla Gai i Kubusia

pisala juz kasiajanicka??? Jestem bardzo ciekawa jak u niej dzis

A z dobrych wiesci to Lila dzis zrobila pare kroczkow na czworaka, po raz pierwszy :-) do tej pory krecila sie w kolko na brzuchu albo zadzierala tylek i sunela do przodu z broda na podlodze

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
hej hej:) my juz naszczescie po chorobie wczoraj dostalismy wypis ...ale mamy teraz problem ze spaniem Ksawus budzi sie co20 min i jest bardzo lekliwy nawet na najmniejszy szmer reaguje:( jestem taka niewyspana...
lena,cobra -podczytalam ze wasze skarby kaszla-radzilabym nie czekac tylko isc do lekarza poniewaz Ksawus tez' tylko' kaszlal- a tu taka diagnoza(nie mial ani razu nawet stanu podgoraczkowego) panuje wirusowe zapalenie pluc ktore objawia sie tylko kaszlem tak mowil ordynator na oodziele
maly zasnol a ja troszke podczytalam i zamierzam umyc jeszcze podlogi mam nadzieje ze uda mi sie byc teraz z Wami na bierzaco
pozdrawiam przyjemnego wieczorku zycze:)

bylabym zapomniala koriander-wspolczuje ! co za cham...

koriander - gratuluje kroczków :)
A co do tego złodzieja...no beszczel jeszcze sie uśmiechał i machał. Ehh..gdybym tylko takiego spotkała, to bym mu cos powarznego zrobila...

reklama
koriander - gratulacje dla Lili, no i dla dumnej mamusi oczywiście:)

moja Natalka z kolei od trzech dni wieczorem się zakrztusza tak, że nie może oddychać ... boszzzzze jak ja się wtedy denerwuje, zresztą ona też ;(, zawsze ulewała i ulewa nadal ale to co się dzieje mnie martwi ... zupełnie nie wiem co z tym zrobić ...

Do góry