reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Lenka - a może to ślinka jej tak przeszkadza? Jasiu przy pierwszym ząbalku kaszlał strasznie. bo nie umiał połknąć . Może jak jutro będzie gorzej idz do lekarza. A i spróbuj opukać Gaję
cobra- nie musisz miec nic jak dziecko chore!! Muszą Cię przyjąć! Dziecko jest ubezpieczone przez NFZ do 18 roku zycia:)

Lenka - a może to ślinka jej tak przeszkadza? Jasiu przy pierwszym ząbalku kaszlał strasznie. bo nie umiał połknąć . Może jak jutro będzie gorzej idz do lekarza. A i spróbuj opukać Gaję
cobra- nie musisz miec nic jak dziecko chore!! Muszą Cię przyjąć! Dziecko jest ubezpieczone przez NFZ do 18 roku zycia:)

ale tu nie jest moja przychodnia.sama nie wiem.nie znam sie.
nie beda chcieli mojej legitymacji ubez?

a jak to zrobic??

Dziewczyny, a mi się przyplątało chyba zapalenie oskrzeli :-(

Wczoraj miałam straszne dreszcze i było mi bardzo zimno, biorę termometr, a on pokazał 39 stopni

Biorę apap i osciloccocium (czy jakoś tak to się pisze) jak mi do jutra nie będzie trochę lepiej to muszę iść do lekarza. Najgorsze jest to,
że karmię Hanię cyckiem, ale co mam zrobić jak ona nie chce pić z butelki :-(

zdrówka!

Zazdroszczę pogody:)
A ja muszę się pochwalić Gaja zasypia 4 dzień sama w łóżeczku:)

brawo:-)

sliczni chłopcy:tak:

Okradli mnie na spacerze cholera jasna *$&%&$#**#*#:wściekła/y::wściekła/y::-:)-(

o matko:szok::szok: nic wam się nie stało? torebke ukradli?

reklama
Do góry