reklama
aisa80
Fanka BB :)
aisa, staraj się nie pisać posta pod postem. Jak chcesz coś dopisać, to użyj opcji "edytuj" :-)
OKI Ciagle sie ucze.
nie umiem tez dojsc do tego jak zrobic suwaczki
dziumdzia84
mam 2 jej ksizki, ale jakoś niewiem zabardzo nierozumiem tego - to jest sposob na zycie - nie dieta i ta kawa gotowana rano 5minCo do Matek co pragną schudnąć to polecam Żywienie wg. 5 przemian. Jedzenie jest smaczne i szybkostrawne. Książka nosi tytuł: Filozofia Zdrowia oraz Filozofia Życia ,autorka: Anna Ciesielska.
POLECAM. Zainteresowani znajdą też mnóstwo informacji w internecie.
dużo przypraw są potrzebne tam do gotowania nie mogę tutaj dostać
C
cobra18
Gość
schudniesz!!jem chałwe
schudniesz!!
hahahahah no napewno , rotyje sie jak prosiekan
kpi23
jak ja bym zjadła cos słodziutkiego, a nie mam nic w domu ;(, żadnego najmniejszego nawet ciasteczka buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ewelinka307
Witam u nas tez zasypałowogóle kiepska ta pogoda spać się chce
aisa - zainspirowałaś mnie tymi książkami. Rozumiem że to sposób jedzenia na styl dalekowschodni. Jeśli tak to w końcu coś dla mnie
troszke jest o tym w necie , właśnie czytam i stwierdzam że muszę kupic te książki chyba strzał w 10 do tego joga i za rok zniknę
troszke jest o tym w necie , właśnie czytam i stwierdzam że muszę kupic te książki chyba strzał w 10 do tego joga i za rok zniknę
Ostatnia edycja:
reklama
aisa80
Perfekta - ja jestem na tym zywieniu od kilku miesiecy. Sluzy to calej mojej rodzinie. Ksiązki sa naprawde fajne, no a na końcu są przepisy które mozna wykorzystac zanim sie nauczysz sama doprawiac w ten sposob. Wczoraj robiłam pyszna pieczen wieprzową. I na obiad i do chlebka. Sniadania na cieplo sa bardzo wazne. Jem albo Zupe Sniadaniową, albo robie kanapki na patelni: chlebek, maslo, pieprz ziolowy, cebulka, pieczen, kminek zmielony - pod przykryciem na 7 minut i z musztardą - pychotka
Jak ktos bedzie chcial cos wiecej na ten temat to pytac - bo nie chce sie narzucac
Jak ktos bedzie chcial cos wiecej na ten temat to pytac - bo nie chce sie narzucac