reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Lena - fakt były upały ale to co sie teraz na dworze dzieje to masakra :/ Osiedle na którym mieszkam położone jest dosłownie w parku i mnie telepie bo nawet pospacerować nie ma gdzie taka plucha :/ Ja tam wole lato :)

Tak wogóle to cześć wszystkim.

reklama
Lena - fakt były upały ale to co sie teraz na dworze dzieje to masakra :/ Osiedle na którym mieszkam położone jest dosłownie w parku i mnie telepie bo nawet pospacerować nie ma gdzie taka plucha :/ Ja tam wole lato :)

Tak wogóle to cześć wszystkim.

Czesc laseczko;)Tzn dwie laseczki:)

hej.
ale dzisiaj nockę miałam, Natan co 2 godziny się budził na jedzenie i wogóle jakiś niespokojny był. A to chyba wszystko przez męża bo wczoraj popołudniu pojechałam sobie na zakupy a Natan w tym czasie powinien mieć małą drzemkę ale gdzie tam, mąż go nie uśpił i jeszcze teściowa była i oboje stwierdzili że dziecko takie rozbawione to po co ma spać. Musiałam go wcześniej wykąpać bo o 18 już mi na rękach zasypiał. Po kąpaniu nawet kaszki nie chciał tylko cyc i od razu spanko.

U mnie też zimy niet, za oknem tylko 2 stopnie na plusie ale tak szaro i ponuro jak jesienią

Lenka masz rację z tym wiencem dla jagódki, wcześniej pisałam że jestem za ale po Twoich słowach zgadzam się z Tobą (czasem dobrze coś przemyśleć) :)

Witojcie dziołchy :-)

Kurde ja wcinam chrupki kukurydziane,bo tak mi sie slodyczy chce. a moj chłop wczoraj powiedział,ze musze isc na diete bo troche mi przybralo sie :szok: jesu ,myslalam,e tylko ja to widzę :szok: dlatego od poniedzialku przechodze na dukana , kurde boje sie tego mizernego jedzenia :rofl2:

ewus twoj pomysł padł jak kawka :eek:

Dzień Dobry!!!!
U nas wiosna (no prawie...hihihi) więc skoro P. ma wolne mykamy na spacerek, skoro słoneczko ładnie świeci.....Zresztą i tak musze kupić pare rzeczy przed wyjazdem....
kasia - zdrówka Kochana...Na pewno lekarzac dając Ci leki uwzględni że jesteś karmiącą mamą....
hefi - jak rodziłam to było ponad 30 stopni za oknem...Było strasznie gorąco....ale również cudnie, pięknie, słonecznie, ptaszki za oknem śpiewały...aż chciało się żyć!!!! Ja też wolę LATO!!!!!!
zyrraffka - a mój cudny zięć znów ma nową fotkę w serduszku...Ach napatrzeć sie nie mogę....Mojemu P. też zięć bardzo sie podoba....!!! Tylko nie wiem co jeszcze na to Polcia, bo ona na każdego "chłopa"szczerzy z mega radością...

Dzień Dobry!!!!
U nas wiosna (no prawie...hihihi) więc skoro P. ma wolne mykamy na spacerek, skoro słoneczko ładnie świeci.....Zresztą i tak musze kupić pare rzeczy przed wyjazdem....
kasia - zdrówka Kochana...Na pewno lekarzac dając Ci leki uwzględni że jesteś karmiącą mamą....
hefi - jak rodziłam to było ponad 30 stopni za oknem...Było strasznie gorąco....ale również cudnie, pięknie, słonecznie, ptaszki za oknem śpiewały...aż chciało się żyć!!!! Ja też wolę LATO!!!!!!
zyrraffka - a mój cudny zięć znów ma nową fotkę w serduszku...Ach napatrzeć sie nie mogę....Mojemu P. też zięć bardzo sie podoba....!!! Tylko nie wiem co jeszcze na to Polcia, bo ona na każdego "chłopa"szczerzy z mega radością...

Zazdroszczę pogody:)
A ja muszę się pochwalić Gaja zasypia 4 dzień sama w łóżeczku:)

Kurde ja wcinam chrupki kukurydziane,bo tak mi sie slodyczy chce. a moj chłop wczoraj powiedział,ze musze isc na diete bo troche mi przybralo sie :szok: jesu ,myslalam,e tylko ja to widzę :szok: dlatego od poniedzialku przechodze na dukana , kurde boje sie tego mizernego jedzenia :rofl2:

ja jestem od poniedzialku na dukanie wczoraj dostalam ksiazki elektroniczne dukana i sa super przepisy, mam nadzieje ze mojemu bedzi esmakowalo bo niechce mi sie robic obiadow na 2 gary :p

u mnie tez wrocila zimna - ja chce wiosne :wściekła/y:

reklama

ta dieta w te ekologiczne i zdrowe jedzenie wychodzi drozej niz jedzenie kebaba codziennie przez miesiac.
trzeba miec duzo siana,ale brat z matka schudl duzo...
bedziesz widziec wszedzie otreby po 3mc:D

matka nawet chleb robi,majonez,nutelle,itd.. ale to nie to samo;p

Do góry