reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Kajdusia-Lekarz powiedzial ze to grypa wirusowa.Najpierw wyslali nas na odzdzial dzieciecy i do izolatki bo pierwszy lekarz ktory go badal nie wiedzial co mu jest i podejrzewal swinska grype:-(.Pediatre mamy ,ale tutaj takie terminy ze dopiero w przyszlym tygodniu bym go zobaczyla.Ogolnie rzadko sie zdaza zebym do lekarza na termin szla.Zawsze bylam emergency i czasami czekalam 2 godziny az laskawie mnie przyjma.No ale lepsze 2 godziny jak tydzien gdy dziecko chore:no:.

Ostatnia edycja:
reklama
Kajdusia-Lekarz powiedzial ze to grypa wirusowa.Najpierw wyslali nas na odzdzial dzieciecy i do izolatki bo pierwszy lekarz ktory go badal nie wiedzial co mu jest i podejrzewal ptasia grype:-(.Pediatre mamy ,ale tutaj takie terminy ze dopiero w przyszlym tygodniu bym go zobaczyla.Ogolnie zadko sie zdaza zebym do lekarza na termin szla.Zawsze bylam emergency i czasami czekalam 2 godziny az laskawie mnie przyjma.No ale lepsze 2 godziny jak tydzien gdy dziecko chore:no:.

:no: A mówią że to tylko u nas jest chora służba zdrowia, widać że w każdym kraju jest podobnie tylko "dolegliwości" inne :-)

Kajdusia-Lekarz powiedzial ze to grypa wirusowa.Najpierw wyslali nas na odzdzial dzieciecy i do izolatki bo pierwszy lekarz ktory go badal nie wiedzial co mu jest i podejrzewal ptasia grype:-(.
chyba świńską ;-)
Kurcze, niefajnie w Anglii z tą opieką lekarską :-( My tu niby często narzekamy, ale gdzie indziej wcale nie jest lepiej... Jeszcze raz zdrówka!

Niby tak, ale jednocześnie wątróbka to bogate źródło żelaza :-) wydaje mi się że nie wolno popadać w paranoje i porcja wątróbki raz na parę tygodni nie zaszkodzi :-) tak samo kanapka z pasztetem :-)
Mi też lekarz mówił żebym unikała pasztetu i mięsa z supermarketów bo nigdy nie wiadomo jakiej jest świeżości i ile jest mięsa w mięsie :-)

Hehehe napisalysmy prawie to samo :)

dziewczyny czy Was tez tak gania do toalety cały czas?
na początku latałam potem przeszło bo nie bylo juz chyba ucisku na pecherz ale znowu od 3 dni biegam co 5 min do wc:tak:
a myslalam ze koniec 3 miesiaca i z tym tez koniec bedzie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
z tego co mi mówiła położna , to to każdej kobiecie robią takie badanie , to jest takie pierwsze USG , mam nadzieje ze w każdym szpitalu takie robią , jak długo wybierałam szpital , bo ten blisko mnie okazał się jednym z najgorszych w Anglii i jeżdżę do centrum

jesli moge zaptac do jakiego szpitala?ja tez jezdze do centrum

A wy znowu o jedzeniu:tak: Jak tak opowiadacie to strasznie się głodna robię, pomimo tego że w pracy na śniadanie wciągnęłam bułeczkę z pasztetem i pomidorkiem;-)

reklama
I tak właśnie czytam że piszecie że nie powinno się jeść pasztetu:-( A ja pasztet z pomidorkiem uwielbiam:-:)-(
No cóż.... trzeba się będzie przerzucić na twarożki;-)

Do góry