reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Kajdusia-Lekarz powiedzial ze to grypa wirusowa.Najpierw wyslali nas na odzdzial dzieciecy i do izolatki bo pierwszy lekarz ktory go badal nie wiedzial co mu jest i podejrzewal swinska grype:-(.Pediatre mamy ,ale tutaj takie terminy ze dopiero w przyszlym tygodniu bym go zobaczyla.Ogolnie rzadko sie zdaza zebym do lekarza na termin szla.Zawsze bylam emergency i czasami czekalam 2 godziny az laskawie mnie przyjma.No ale lepsze 2 godziny jak tydzien gdy dziecko chore:no:.

Ostatnia edycja:
reklama
Kajdusia-Lekarz powiedzial ze to grypa wirusowa.Najpierw wyslali nas na odzdzial dzieciecy i do izolatki bo pierwszy lekarz ktory go badal nie wiedzial co mu jest i podejrzewal ptasia grype:-(.Pediatre mamy ,ale tutaj takie terminy ze dopiero w przyszlym tygodniu bym go zobaczyla.Ogolnie zadko sie zdaza zebym do lekarza na termin szla.Zawsze bylam emergency i czasami czekalam 2 godziny az laskawie mnie przyjma.No ale lepsze 2 godziny jak tydzien gdy dziecko chore:no:.

:no: A mówią że to tylko u nas jest chora służba zdrowia, widać że w każdym kraju jest podobnie tylko "dolegliwości" inne :-)

Kajdusia-Lekarz powiedzial ze to grypa wirusowa.Najpierw wyslali nas na odzdzial dzieciecy i do izolatki bo pierwszy lekarz ktory go badal nie wiedzial co mu jest i podejrzewal ptasia grype:-(.
chyba świńską ;-)
Kurcze, niefajnie w Anglii z tą opieką lekarską :-( My tu niby często narzekamy, ale gdzie indziej wcale nie jest lepiej... Jeszcze raz zdrówka!

Niby tak, ale jednocześnie wątróbka to bogate źródło żelaza :-) wydaje mi się że nie wolno popadać w paranoje i porcja wątróbki raz na parę tygodni nie zaszkodzi :-) tak samo kanapka z pasztetem :-)
Mi też lekarz mówił żebym unikała pasztetu i mięsa z supermarketów bo nigdy nie wiadomo jakiej jest świeżości i ile jest mięsa w mięsie :-)

Hehehe napisalysmy prawie to samo :)

dziewczyny czy Was tez tak gania do toalety cały czas?
na początku latałam potem przeszło bo nie bylo juz chyba ucisku na pecherz ale znowu od 3 dni biegam co 5 min do wc:tak:
a myslalam ze koniec 3 miesiaca i z tym tez koniec bedzie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
z tego co mi mówiła położna , to to każdej kobiecie robią takie badanie , to jest takie pierwsze USG , mam nadzieje ze w każdym szpitalu takie robią , jak długo wybierałam szpital , bo ten blisko mnie okazał się jednym z najgorszych w Anglii i jeżdżę do centrum

jesli moge zaptac do jakiego szpitala?ja tez jezdze do centrum

A wy znowu o jedzeniu:tak: Jak tak opowiadacie to strasznie się głodna robię, pomimo tego że w pracy na śniadanie wciągnęłam bułeczkę z pasztetem i pomidorkiem;-)

reklama
I tak właśnie czytam że piszecie że nie powinno się jeść pasztetu:-( A ja pasztet z pomidorkiem uwielbiam:-:)-(
No cóż.... trzeba się będzie przerzucić na twarożki;-)

Do góry