reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

dziewczyny czy Was tez tak gania do toalety cały czas?
na początku latałam potem przeszło bo nie bylo juz chyba ucisku na pecherz ale znowu od 3 dni biegam co 5 min do wc:tak:
a myslalam ze koniec 3 miesiaca i z tym tez koniec bedzie

mi od jakiegoś tygodnia się uspokoiło z tym WC ... a było naprawdę nieciekawie :no:, najgorzej jak trzeba było gdzieś wyjść ...

co do pasztetów, wątróbek i innych to ja też uważam, że jak z umiarem to można wszystko ... :-)

I trzymam kciuki za zdrówko Waszych przeziębionych pociech !

reklama
dziewczyny czy Was tez tak gania do toalety cały czas?
na początku latałam potem przeszło bo nie bylo juz chyba ucisku na pecherz ale znowu od 3 dni biegam co 5 min do wc:tak:
a myslalam ze koniec 3 miesiaca i z tym tez koniec bedzie

Wczoraj pytałam o to samo, bo też tak latam do kibla. To nie jest tak, że po 3 miesiącu przechodzi - potem jest coraz gorzej bo macica uciska pęcherz :tak:

mi od jakiegoś tygodnia się uspokoiło z tym WC ... a było naprawdę nieciekawie :no:, najgorzej jak trzeba było gdzieś wyjść ...

!

no ja mialam straszne parcie tak od 6-9 tygodnia i potem byl spokoj teraz jest 12 tydzien i znowu sie zaczelo i nie wiem czy to normalne czy moze przeziebiłam sie:-(

No to macie masakrę z tymi wyprawami do kibelka, ja na szczęście tego nie mam. Jak siedzę w pracy przez 8h, to może 1-2 razy zawitam do kibelka.
Może to zależy od tego jak maluszzek się ułożył, bo może już na coś naciska;-)

Ja tez mam masakre z tą toaletą. Zdec zazroszcze że ty w ciagu 8 godzin jestes 1-2 w toalecie, ja chyba jestem co godzine:)
Kama i agast - dużo zdrówka dla starszych pociech:tak:
Juz myślałam ze z wymiotmai spokój, był 3 dni, ale dzisiaj znowu:-(
A nie wiem czy pisałam, ale odstawiłam od wczoraj juz duphaston, mam nadzieję, że wszystko będzie oki. Nie moge sie doczekac piatku bo jedziemy na wieś do rodziców, powiemy im o płci, to będzie ich pierwszy wnuk:) a ja mam siostrę, więc moj tato chyba oszaleje jak sie dowie, że bedzie miał wnuka:-)
Ide robic pomidorówke:-)

Witam kochane. W końcu znalazłam chwilkę dla siebie.
Ja wykorzystałam dzisiaj siostrę , która mnie odwiedziła i zaciągnęłam do klejenia pierogów.Mniam...super wyszły.
Zdec- jeżeli chodzi o ten pasztet to też gdzieś wyczytałam , że nie bardzo jest w tej chwili dla nas przeznaczony.
Mnie natomiast nurtuje temat sera FETY ponieważ uwielbiam sałatkę grecką.

Witam was
Jestem wykonczona po wczorajszym dniu:-(.Spedzilam z synkiem ponad 4 godz w szpitalu.Dzien wczesniej w nocy zaczal mi kaszlec, a wczoraj wieczorem mial juz ponad 40 stopni goraczki:-:)szok:.Myslalam ze spedze z nim cala noc bo nie chcieli nas puscic do domu ze wzgledu na goraczke.Najlepsze jest to ze w ciagu dnia nie moglam w zadnej aptece kupic syropu na kaszel bo maja jakies prawo ze dzieciom do 6 lat nie moga nic na kaszel sprzedac:wściekła/y::no:.Ze szpitala nas wypuscili bez zadnego lekarstwa:szok::wściekła/y:.Mam mu tylko dawac calpol i nurofen:wściekła/y:Biedaczek caly czas mi kaszle i cale gardlo ma czerwone:-(

Zdrówka życzę dla malucha :-)

Anecznik ale watrobki w ciazy nie powinno sie jesc
ma za duzo wit A

no ale chyba jak zjesz troche i nie za czesto to Ci nic nie bedzie

Sama już nie wiem...tego za dużo tego za mało...:eek: tak jak piszą dziewczyny- grunt to nie wpadać w paranoję:tak: myślę że małe ilości nie zaszkodzą:no:;-)

reklama
Do góry