reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

fajnie to mósiało wyglądać z boku bo stary próbował mnie podnieść a ja go odpychałam taka byłam wściekła na niego że gdyby nie mqały na rękach to chyba by dostał w pie.... ode mnie ale pewnie ktoś z boku patrząc myślał że to ja jestem na rauszu dzisiaj mi się chce śmiać jak sobie przypomnę ale wczoraj nie było mi do śmiechu

reklama
czesc mamusie

i jeszcze jedno mam pytanko krotke, jesli zajdze sie w ciaze na urlopie wychowawczym, to mozna isc na l4 i dostawac kaske?
wracasz do pracy na min. jeden dzień i później na l4. oczywiście możesz tylko fikcyjnie wrócić (to już zależy jak umówisz sie z pracodawcą ). chyba że coś sie zmieniło.

fajnie to mósiało wyglądać z boku bo stary próbował mnie podnieść a ja go odpychałam taka byłam wściekła na niego że gdyby nie mqały na rękach to chyba by dostał w pie.... ode mnie ale pewnie ktoś z boku patrząc myślał że to ja jestem na rauszu dzisiaj mi się chce śmiać jak sobie przypomnę ale wczoraj nie było mi do śmiechu
hehe na pewno:)
Mój by uciekł przez okno bo by wiedział, że jego piękna twarzyczka była by fioletowa jak śliweczka;)
Mój wódki nie pije rzadko prawie wcale piwko max 2 bo dupcia na zawiasach;)Po prostu nie ma głowy;)

Perfecta - współczuje wczorajszych przeżyć:-(, Jasio silny chłopczyk, ze stoi:tak: he, he super zdjęcie:-)

Lena - proszę bardzo, mam nadzieję, ze posłuży:-D

agusia - mam nadzieje, ze już niedługo wyjdziecie, dużo zdrówka:tak:

Tam mi się przypomniało...
Lencja jak kolendra? podpasiła choć troszkę?
Jak "stary" wróci to idę robić ryż curry z warzywami i do tego kotleciki chińskie w sosie słodko-ostrym. Zapraszamy na pyszny obiadek:)

Ale dziś piękny dzień, spacerowy, Nela też dziś była z babcią na długim spacerze, prawie 3 godziny na nim spała,a ja cały dzień w pracy:((((
Perfecta - kwintesencja macierzyństwa - super! A co do kolendry :)))))))))))) to podpasowała i mnie i co ważne W. też w niej zasmakował
Nadika - piękna babka :) ja to chyba większą foremkę mam :) A smaczna wyszła?

A Nelcia poszła spać o porze jak na siebie dziwnej, bo trochę na ponad godzinę przed kąpielą, ciekawe o której się teraz obudzi...
Idę poczytać..

reklama
wracasz do pracy na min. jeden dzień i później na l4. oczywiście możesz tylko fikcyjnie wrócić (to już zależy jak umówisz sie z pracodawcą ). chyba że coś sie zmieniło.
A wiesz może czy pracodawca ma taki obowiązek, żeby w takiej sytuacji przyjąć pracownice choćby na 1 dzien do pracy??? Czy ma prawo powiedziec, ze się nie zgadza? i wtedy dalej trzeba sobie siedziec na wychowawczym? co wtedy zrobic?
To dla kolezanki te info, ma wyjatkowo fatalngo szefa, dzieki wielkie ;)

Nie wiem jak w tesco, ale wczoraj moja mama kupowała mi Nan pro (activ też było) w puszce 800g za 30zł (bez jakiś groszy)

gdzie tak tanio? na pewno puszka 800, a nie 400g? szok

Perfecta kwintesencja pierwsza klasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale bym zjadła te Twoje smakołyki mniamm
Agusia zycze wytrwałości w szpitalu i zdrowka oczywiście!!!

Do góry