reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

fajnie to mósiało wyglądać z boku bo stary próbował mnie podnieść a ja go odpychałam taka byłam wściekła na niego że gdyby nie mqały na rękach to chyba by dostał w pie.... ode mnie ale pewnie ktoś z boku patrząc myślał że to ja jestem na rauszu dzisiaj mi się chce śmiać jak sobie przypomnę ale wczoraj nie było mi do śmiechu

reklama
czesc mamusie

i jeszcze jedno mam pytanko krotke, jesli zajdze sie w ciaze na urlopie wychowawczym, to mozna isc na l4 i dostawac kaske?
wracasz do pracy na min. jeden dzień i później na l4. oczywiście możesz tylko fikcyjnie wrócić (to już zależy jak umówisz sie z pracodawcą ). chyba że coś sie zmieniło.

fajnie to mósiało wyglądać z boku bo stary próbował mnie podnieść a ja go odpychałam taka byłam wściekła na niego że gdyby nie mqały na rękach to chyba by dostał w pie.... ode mnie ale pewnie ktoś z boku patrząc myślał że to ja jestem na rauszu dzisiaj mi się chce śmiać jak sobie przypomnę ale wczoraj nie było mi do śmiechu
hehe na pewno:)
Mój by uciekł przez okno bo by wiedział, że jego piękna twarzyczka była by fioletowa jak śliweczka;)
Mój wódki nie pije rzadko prawie wcale piwko max 2 bo dupcia na zawiasach;)Po prostu nie ma głowy;)

Perfecta - współczuje wczorajszych przeżyć:-(, Jasio silny chłopczyk, ze stoi:tak: he, he super zdjęcie:-)

Lena - proszę bardzo, mam nadzieję, ze posłuży:-D

agusia - mam nadzieje, ze już niedługo wyjdziecie, dużo zdrówka:tak:

Tam mi się przypomniało...
Lencja jak kolendra? podpasiła choć troszkę?
Jak "stary" wróci to idę robić ryż curry z warzywami i do tego kotleciki chińskie w sosie słodko-ostrym. Zapraszamy na pyszny obiadek:)

Ale dziś piękny dzień, spacerowy, Nela też dziś była z babcią na długim spacerze, prawie 3 godziny na nim spała,a ja cały dzień w pracy:((((
Perfecta - kwintesencja macierzyństwa - super! A co do kolendry :)))))))))))) to podpasowała i mnie i co ważne W. też w niej zasmakował
Nadika - piękna babka :) ja to chyba większą foremkę mam :) A smaczna wyszła?

A Nelcia poszła spać o porze jak na siebie dziwnej, bo trochę na ponad godzinę przed kąpielą, ciekawe o której się teraz obudzi...
Idę poczytać..

reklama
wracasz do pracy na min. jeden dzień i później na l4. oczywiście możesz tylko fikcyjnie wrócić (to już zależy jak umówisz sie z pracodawcą ). chyba że coś sie zmieniło.
A wiesz może czy pracodawca ma taki obowiązek, żeby w takiej sytuacji przyjąć pracownice choćby na 1 dzien do pracy??? Czy ma prawo powiedziec, ze się nie zgadza? i wtedy dalej trzeba sobie siedziec na wychowawczym? co wtedy zrobic?
To dla kolezanki te info, ma wyjatkowo fatalngo szefa, dzieki wielkie ;)

Nie wiem jak w tesco, ale wczoraj moja mama kupowała mi Nan pro (activ też było) w puszce 800g za 30zł (bez jakiś groszy)

gdzie tak tanio? na pewno puszka 800, a nie 400g? szok

Perfecta kwintesencja pierwsza klasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale bym zjadła te Twoje smakołyki mniamm
Agusia zycze wytrwałości w szpitalu i zdrowka oczywiście!!!

Do góry